Regalya Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Yahu oyunu oynayan herkez az cok talent calc ile her türlü cikarir talentleri ama herkez atiyorum hedehödö.com un talent calc ile talent yazip birseyler söyluyor hemde lvl 60 Surada kac kişi 50+ ? hadi onu geçtim o 60 talentlerini yazanlar 40+ ? Sadece burada degil heryerde böyle oldugu icin yazdim Misal Rodeo nun yazilari gibi yönlendirici yazilar cok daha güzel olacakdir yoksa herkez açsin talent calc i 60 a göre puan alsin paso tıklasın boş işler boşşş...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 eee?[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 tamam abi sakin ol sen :)[signature][hline]Shaem It's good to be the Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Peki bundan sonra önce lvl 60 olur sonra puanları veririz. :)[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: Regalya, 23 Şubat 2005 16:14 tarihinde demiş ki: Yahu oyunu oynayan herkez az cok talent calc ile her türlü cikarir talentleri ama herkez atiyorum hedehödö.com un talent calc ile talent yazip birseyler söyluyor hemde lvl 60 Surada kac kişi 50+ ? hadi onu geçtim o 60 talentlerini yazanlar 40+ ? Sadece burada degil heryerde böyle oldugu icin yazdim Misal Rodeo nun yazilari gibi yönlendirici yazilar cok daha güzel olacakdir yoksa herkez açsin talent calc i 60 a göre puan alsin paso tıklasın boş işler boşşş... level 60 olmasinin nedeni butun template i cikarmak ve onu takip etmek . bunu anlayamiyorsan insanlarin yaptigina bo$ deme[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 iide level 60 olduktan sonra insanlar zaten bu puanları dağıtmış olcak tamam silip yeniden dağıtabiliyosun ama oyuncuların bunu önceden planlaması gerekir yani LvL 10 olan herkes Talent leri için planlama yapıp görüş alabilir anormal olan ne ? adam Lvl 60 olduktan sonramı gelipte sorcak bende 51 tane talent puanı birikti bunları nereye vereyim mi dicek[signature][hline]Wolfsore ->Orc Shaman Of Hordish Manner ->Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 hayır demek istediği işi guzel özelliklerine bakarak talentlerı diziyoruz calc. ile fakat denemeden hiç bişeye karar veremessınız. ki duğru bi düşünce.[signature][hline]Shaem It's good to be the Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 aslında haklı arkadaş. talentler bir yana, skill'lerin ne olduğunu bilmeden talent dağıtan arkadaşlar var. bakıyorlar calculator'dan, bu %5 veriyor, bu cooldown'ı düşürüyor.. hop geliyorlar nasıl olmuş diye. yorum okuyarak, bilmeden sadece calculator'dan dağıtmak başka, neyin ne olduğunu bilerek dağıtmak başka. lvl 60 olmak gerekmiyor bence illa. ama level 40'a kadar sürekli skill'ler açıldığı için skill'leri bilmekte fayda var. bilmek derken, sadece skill'in açıklamasını okumak da yetmiyor. oyunda level'lar boyunca o skill'i kullanmış adam nerde ne yapılacağını öğrenir. ancak o zaman o talent'teki bonusların ne iş yapabileceğini anlar ona göre dağıtır. level 55+ olmuş arkadaşlar pvp tecrübelerine göre daha da oturmuş olacaklar. tarzlarını belirleyecekler, ne istediklerini bilecekler. burda belirtmek istediğim: yeni başlayan arkadaşlar talent'leri kafalarına takmasınlar. şöyle bir göz gezdirip bir iki yorum okuyarak kaba bir taslak çizsinler. ona göre versinler puanları. hem skill'leri hem talent'lerin yararını öğrendikçe yazılan diğer yorumları daha iyi anlayacaklardır. örnek vereyim. ilk warrior başladığımda epey düşünmüş taşınmış fury ağırlıklı gitmeye karar vermiştim. bir çok kişi arms diye bas bas bağırıyordu. okudum düşündüm ikna olmadım denemek için fury gittim. ve uzun bir süre fury ağırlıklı talentlerin süper olduğunu iddia ettim. sonra belli bir yeri geçtikten sonra tecrübe edinten sonra tekrar karşılaştırdım ve anladım ki arms daha iyi gözüküyor. "gözüküyor" diyorum çünkü denememiştim. şimdi arms ağırlıklı gidiyorum ve çoook daha memnunum. denemekten kaçınmayın, karakterinizi daha iyi tanırsınız. kendinize uygun talent yapısını da yaratabilirsiniz.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mirage ve Hassan demek istedigimi cok iyi anlamissiniz benim anlatmak istedigimde o daha ne skill nedir bilmeyen adamlar talent yaziyor yorumlariniz ? diyeibliyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 iyide senin hedehöde.com dedigin siteler EU'dan önce açılmıs sitelerdir.US Ve US'Un betasının çıkış tarihleri göz önüne alınırsa 60'dan bol ne var.Şimdi US'ta millet 5 charlarını yapiyorlar.! sadece olayı EU olarak düşünmeki EU betada bile millet 60 olmuştu[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konusmamin herhangi bi yerinde EU geçiyormu ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodeo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Bence EU oynayanlar US forumlarini takip ederlerse iyi ederler cunku bircok class'da $u anki patch icin en iyi dagilimlar (amaca gore) belirlenmi$ durumda. Artilari ve eksileri ile birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: Regalya, 23 Şubat 2005 21:44 tarihinde demiş ki: Mirage ve Hassan demek istedigimi cok iyi anlamissiniz benim anlatmak istedigimde o daha ne skill nedir bilmeyen adamlar talent yaziyor yorumlariniz ? diyeibliyor. Hayır anladım ne demek istediğinide bunun için neden toic açma gereği duydun onu anlamadım.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 hala lvl 60 adamlar yazmış diyorsunuz talentlerı, önemli değil kimin yazdıgı.. o adamın yazdıgı talent la sen ıyı oynaamassın belki.[signature][hline]Shaem It's good to be the Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar