Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yani Horde Guild : Bloody Kiss

Pyhenn

Öne çıkan mesajlar

Server : Burning Legion
Guild : Bloody Kiss

Arkadaşlar ihtiyac duyulması nedeniyle yeni horde guildinin temelleri atilmaktadir. Katılım için gereken alt sınır 20. leveldir.
İlgilenenlerin Gothazel 'e mail atmaları yeterlidir. Teşekkürler.

[spo1=2 Resim :)]Önce

Sonra
[/spo]

[Bu mesaj Pyhenn tarafından 23 Şubat 2005 01:41 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

ben bi kaç şey sormak istiyorum bu yeni guild hakkında...
birincisi lvl alt sınırı dışında her hangi bi şart var mı?
ikincisi birbirine yardım olaynın nasıl yapmayı planlıyosunuz item veya quest için soruyorum bunu
son olarak şu anda guild de kaç kişi olduduğunuzu sormak istiyorum...
benim nick carignano ve lvl 22 undead rogue'um ayrıca çok yakın lvl 22 tauren warrior bi arkadaşım da var sürekli beraber kastığımız biz de bi guild aruyoruz aslında...
(burdan yazıyorum mail atcaktım ama o arkadaşın mailını göremedim her hangi bi yerde...)
Sosyal ağlarda paylaş

Başka bir şartımız yok. Biz şu an 5-6 kişiyiz ve yardımlaşma olayı cidden çok iyi.
Item ve yardım gibi konulara gelince, bahsinin bile açılması gereksiz, herkes bu konuda bilinçli.
Çizgilerle belirlediğimiz başka bir şart yok. Memnun kalacağınızı düşünüyorum.
Bu arada kastettiğim oyun içinden mesaj atmaktı :) Yanlış yabir kullanmışım :P

[Bu mesaj Pyhenn tarafından 23 Şubat 2005 08:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bence 20 Lvl altında oyuncu almamak çok kötü birşey zaten oyuncuların ençok yardıma ihtiyaç duyduğu anlar Lvl 20 ye kadar olan an doğru düzgün bir bilgisi olmadığı için sürekli bilgi alması lazım sizinki biraz beleşçilik olmuş yani[signature][hline]Wolfsore ->Orc Shaman Of Hordish Manner ->Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an herkes Level 20'nin üzerinde zaten. Level 12 bir insana ne kadar yardımcı olabiliriz acaba?
Elite questler de 17 civarlarında başlıyor. Tek kişi yapabileceği questlerde zaten bize ihtiyacı olmaz. Ayrıca hepimiz de bu level'a kadar kendimiz geldik. Sorun olmasa gerek..
Bizimki beleşçilik değil de sanırım seninki gereksizlik olmuş.

[Bu mesaj Pyhenn tarafından 23 Şubat 2005 21:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

seninki biraz beleşçilik olmuş bir clanda lvl siniri olmasi kadar salakca biseyi ilk defa bu forumlarda gördüm, bizim serverda hiç yoktu böyle bir olay .
lvl1 adamida alirsin klana gidip questini yapmasanda sorunlarina yardim edebilirsin
'lvl10 adam almam' o adam ömür boyu lvl10 mu kalacak ? 2 gün sonra oda 20
lvl17 olunca gider instance yapmasina yardim edersin vesaire
Sosyal ağlarda paylaş

Umuma açık forumda herkes istediği konulada fikrini belirtmekte özgürdür ama bunun bir üslubu vardır. Özellikle bu guild konusunda açılan konularda oldukça hassasım. Kimseyi rencide etmeden fikirlerinizi belirtin, ve lütfen koyulmuş kurallara -sebebi ne olursa olsun- saygı gösterin.
Sosyal ağlarda paylaş

Neyse ne burda söylenebilicek en mantıklı laf "Başarılar dilerim".[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Sosyal ağlarda paylaş

Yav evet herkezın yaptıgı uyguladıgı sistem kendine herkezin kendi doruları var arkadaşlar adam öle istemiş öle yapmış kim ne karışılabilir guildin sahibimi ? evet ! eee o zaman daha ne..Isteyen kabul eder ısteyen kabul etmez burda veya gercek hayatta bı cok seyın farklı kendıne has kuralları var buda böle bişey..Forumlarda çok tartışıldı guild olayları banada ters gelen şeyler oldu ama nereye kadar karışır mudahale edebılırz açan bilir.. ama dogruuu ama yanlış...[signature][hline]h3xtermineytır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...