Lonely Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: Buzkirpisi, 21 Aralık 2004 17:05 tarihinde demiş ki: Delidir de. Fatihcimin üstüne daha fazla gitmeyelim :D adam düzeltemedi zaten :-p eheh. Hebele hübele zorttiri zurtzurt.. bürülübürülürü.. Açılın yoldan napolyon geliyor josephine hunimi getir düttürüdüttt.. Ne kekuri ring miş. Bi yannış yazdık düzeltemiozda rezil ettiniz beni aleme. Vatman geliyor açılın yoldan diriling dirilknngk [signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 21 Aralık 2004 18:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 upppp[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 upp[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Lentisel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Ya her yerdede sen uplamışsını bunuda ben Up! lıyım :D[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
bartuU Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: rockncoke, 20 Aralık 2004 18:14 tarihinde demiş ki: ne işe yarar bu kekkiri kakkaru zarttiri zort zort ring +8 dex ve bi takım resistance(koruma)saglar
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Up edelim.[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Bence harika olmuş,türkçe kaynak açısından falan,eline sağlık up
DarkThunDer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 walla ben 4 aydır oynuyorum kekuri daha 1 kere cıktı zaten 1 ısede yaramıyo 6m ye sattım :D onun verdıgını 2 ring takarım yıne alırım[signature][hline]her iyinin içinde bir kötü , her kötünün içinde bir iyi vardır...
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Up.[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler)
goldenice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 bide şu zırh ve silah upgrade i nedir nasıl yapılır açıklayan bir şey yazsanız süper olur
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 up[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler)
mrtolga Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 elinize sağlık iyi olmuş açıklamalar :) bu arada bende baya baya kasma sonucu 2 kekuri ring çıkardım bi roque için baya iyi gibi geldi :) +16 dex +30 res flame +30 res glacier +30 res lightining bide bu kekurilerden kuşak (kekuri belt) çıkıyor diye duydum doğrumudur acaba? ve doğruysa özelliği nedir o kuşağın?
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 %30 dodging artırıyodu galiba,defense bonusu vardı bide heralde.sallıyorum ama oyle bisidi :D Upgrade konusu surada var biraz http://forum.paticik.com/view.php?id=101189
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler)
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Zamanında neler yazıyormuşum ya üşenmeyip. Yaşlandık anasını satim. Yapamıyoz artık :( [signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Level 40-44 arası olanlar level 45 olmadan, moradon'da ilah, piana/breth'te kral, eslant'ta ezik, cz'de ölüdür.. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 09 Şubat 2005 13:24 tarihinde değiştirilmiştir]
KingMadboy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 yaşlılık işte :p[signature][hline]Server: Ares Nick : Kefase Class: Mage Race: insan LvL: Enson 41 Clan: Nu_Metal
TRibula Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 yeniler için çook yaralı kesmeden yaza bildiğin kadar yaz derim ben ellerin dert görmesin[signature][hline]Sever:ares1/2 ID:_TRibula_ LVL:3x Clan:GencFeNeR
DrakThuL Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Yaw saolasin bizi aydinlattigin icin yazmaya devam edersen güzel olur.Birde fatihcim bu goblin ve kecoonlarin Büyüklerinin yerlerini ve ne tarafta oldugunu sölersen cok sevinirim ben cünkü goblin bouncher ve 40 görevindeki goblinden baska büyük goblin görmedim kecoonlardada öle morodondaki bosdan sora baska kecoon görmedim cz de nerde bunlar bi sölersen sevinirim
KaKsi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Up Sup Up[signature][hline]KaKsi - El Morad Warrior LvL - 40+(Kullanım dışı cımdızlak duruyo) KASIMPATI_MANYAGI - El Morad - Rogue LvL - 46(arka arkaya 14crossbow patlatan tek insanmıyım?) HaSeNeK - El Morad - Magician LvL - 30+(bekle beni estlant geliom)
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Cok guzel olmus ellerınıze saglık[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ya artık noobluk aşamasını geçmekte olan elemanlarada cz dersleri verin be kardeşim ölüp duruyoruz[signature][hline]-used to know as hasanmezarci-
Yeager Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Beyler şu an elinize geçen en fazla attack veren silah nedir ? Özelliklerini yazabilir misiniz?
cado Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Blessed Dispel Scroll Fire ve Cold element tabanlı değnekleri (staff) değiştirir ve bunlara elektrik özelliği ekler. Başarı oranı %100 dür. Bunu anlamadım aydınlatın beni[signature][hline] ========>CaDoBaBa<=========
Gewseksew Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 stafflarda normal damageden baska flame lighting kimi damagelerde var ya onlardan eger flame veya glacier varsa lighting yapio onu işte mesela damage: 10 flame damage: 10 ise kullaninca damage:10 lighting damage: 10 gibi bişeyler oluo sanirsam
Öne çıkan mesajlar