Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eveeeeet ana yemek hazır all star maçı!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Spidee, 21 Şubat 2005 05:13 tarihinde demiş ki:
Ilgauskas, gerçi gelmese de olur bence ama çağırdıysan 4 dakika oynatmak ayıp hakkaten..

yane admın oyunu kötü olabilir ama di mi 4 dk. insan saçını başını yolar be..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
Onun adı boşuna the answer değil zaten ;)
Hemen intikamını aldı koçum benim.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
evet ya mr.kiss bu sene all star sahnesinde göremedik..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
batı zırvalamya başladı:yapma:[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...

[Bu mesaj fiona tarafından 21 Şubat 2005 05:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
carter'a verirlerse şaşırmam.
daha erken abisi king için.[signature][hline]jan d.

[Bu mesaj uncla tarafından 21 Şubat 2005 05:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
95-89 doğu önde...son çeyreğe giriyos nefesler tutuldu...[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
Carter'in istatistikleri iverson kadar iyi değil. Tek bi smaç için de MVP vermezler. Iverson alıcak hehe.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
said:
Holyman, 21 Şubat 2005 05:48 tarihinde demiş ki:
Carter'in istatistikleri iverson kadar iyi değil. Tek bi smaç için de MVP vermezler. Iverson alıcak hehe.

bitmedik nba maçından umut kesilmez..belki batı alır keşke:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
  • Yeni Oluştur...