Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eveeeeet ana yemek hazır all star maçı!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
duncan'da yao gibi bence allstar'a yakışmıyor..
aklıma carter'ın olimpiyatlarda vurduğu smaç geldide bi an yine aptallaştım :D[signature][hline]jan d.
Mesaj tarihi:
aaaaaa o ünvanı shaq dan almayınız :lol:[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
said:
Spidee, 21 Şubat 2005 04:56 tarihinde demiş ki:
Adamın üstünden 'geçtiği' smaç di mi =)

ta kendisi.....[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
evet bi 5 dakika kendime gelememiştim =D
üstelik üstünden geçtiği adamda 2.20'nin üstündeydi ya harbi bu carter özellikle insan üstü bişey.[signature][hline]jan d.

[Bu mesaj uncla tarafından 21 Şubat 2005 04:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
düşünüyorumda smaçta kapışacak bi adam yok yani hele t-mac eskiden torontodayken ikisinin bi gösterisi vardı o da dün gibi aklımda.[signature][hline]jan d.
Mesaj tarihi:
maç devam etcek bakalım uzatma falan oynancak mı?jordan ın son all star ında iki uzatma oynanmıştı son anda jermaine oneal ın kobe ye faol yapması nedeniyle batı kazanmıştı ne maçtı o be.....[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
said:
uncla, 21 Şubat 2005 04:57 tarihinde demiş ki:
evet bi 5 dakika kendime gelememiştim =D
üstelik üstünden geçtiği adamda 2.20'nin üstündeydi ya harbi bu carter özellikle insan üstü bişey.

Bir de Aleey-Oop 360 değirmeni var, o da inanılmaz bir smaç, bir insan basamaz..[signature][hline]Never come near me again..
Do you really think I need you..
John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Mesaj tarihi:
inşallah oynanır bide dış şutlardan bıktım ya maçın başından beri wade, king james fln biraz potaya yönelseler güzel şeyler izleyeceğiz.[signature][hline]jan d.
Mesaj tarihi:
said:
fiona, 21 Şubat 2005 05:00 tarihinde demiş ki:
maç devam etcek bakalım uzatma falan oynancak mı?jordan ın son all star ında iki uzatma oynanmıştı son anda jermaine oneal ın kobe ye faol yapması nedeniyle batı kazanmıştı ne maçtı o be.....

O maçtan beri Jermaine'e kılım..[signature][hline]Never come near me again..
Do you really think I need you..
John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Mesaj tarihi:
Kobe son saniye 3 lüğü denedi atsa kazanıcaklardı. Jermaine faul yaptı. 3 faul atışını sokup maçı kazandılar. Jermaine verdi yani maçı. Grrrr.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
said:
Zegna, 21 Şubat 2005 05:02 tarihinde demiş ki:
keriz ray de 3 luk yarismasinda cortladi ,burda catir cutur atiyo :P

bence de dün gece aklı nerdeymiş:lol:[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
Ben onu uzatmanın sonunda diye hatırlıyorum?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
ya bi adam var iglosas mı ne tam bilmiom 4 dk. oynatmışlar adamı öbür all starda zavallıı...all star olup oynayamamak ...[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
  • Yeni Oluştur...