P_O_T_D_C Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Ödüllü İspanyol yönetmen Alejandro Amenábar, gerçek bir hayat hikayesinden uyarladığı ;İçimdeki Denizde, ötanazi isteyen yatalak bir denizciyi anlatıyor. Film, 2 dalda Oscar adayı... Çok etkileyici bi film.. Biraz iç karartıo ama bazı şeylere farklı bi bakış açısı getirmiş.. Çok güzeldi. Gitmeyenlere tavsiye ederim.. [Bu mesaj P_O_T_D_C tarafından 20 Şubat 2005 17:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 en güzeli, başrol oyuncusu 35 yaşında olmasına karşın 50li yaşlarında birini canlandırıyor.[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evergreen Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 sen diosan küseldir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Çıktığı gün gitmiştim ve çok beğendim, çok etkileyici bir film, tavsiye ederim..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 başrol oyuncusunun sinema sektöründeki ticari hırsa ve açgözlülüğe kızdığı için üç yıl oyunculuktan uzak durduğunu, ve garsonluk, striptizlik gibi işlerde çalıştığını okumuştum. bu filmde oynamayı da yönetmene saygı duyduğu için kabul etmiş[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır [Bu mesaj faint tarafından 22 Şubat 2005 18:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 benim matematik hocam cok begenmis kesin git dedi[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P_O_T_D_C Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Gerçekten mükemmel bi film... Hele adamın siyanürü içtii sahne çok güseldi... Bide bi sahneyi gerçekten çok sevdim adam kendini uçarken hayal edio. Ağaçların arasından hızlı hızlı geçerken sanki uçan senmişsin gb bi izlenim verio orası çok hoşuma gitmişti...[signature][hline].... LeviathaN .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 ben de var ama izleyemedim orjinali neydi bunun ev avrupa filmleri doldu[signature][hline]In the name of desperation I call your name A lamentation I sigh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 attık hdd ama daha izleyemedim bi türlü 6 film var daha sırada :) güzeldir umarım eleştiriler olumlu zaten[signature][hline]Deviant art gallery Somebody tell me. Why it feels more real when I dream than when I am awake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P_O_T_D_C Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 filmin ismi Mar Adentro....[signature][hline].... LeviathaN .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: P_O_T_D_C, 23 Şubat 2005 12:21 tarihinde demiş ki: Gerçekten mükemmel bi film... Hele adamın siyanürü içtii sahne çok güseldi... Bide bi sahneyi gerçekten çok sevdim adam kendini uçarken hayal edio. Ağaçların arasından hızlı hızlı geçerken sanki uçan senmişsin gb bi izlenim verio orası çok hoşuma gitmişti... spoiler kardeşim spoiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P_O_T_D_C Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: eldar, 23 Şubat 2005 17:19 tarihinde demiş ki: said: P_O_T_D_C, 23 Şubat 2005 12:21 tarihinde demiş ki: Gerçekten mükemmel bi film... Hele adamın siyanürü içtii sahne çok güseldi... Bide bi sahneyi gerçekten çok sevdim adam kendini uçarken hayal edio. Ağaçların arasından hızlı hızlı geçerken sanki uçan senmişsin gb bi izlenim verio orası çok hoşuma gitmişti... spoiler kardeşim spoiler... Filmi izlemeyenlere burda yazdıım hiç bişey etki etmez... Bnm bu sahneleri sölemem filmi batırmıo mrk etme...[signature][hline].... LeviathaN .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 siyanür içtiği sahne diye yazmışşsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P_O_T_D_C Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 iide filmden bilmediin çok şey var bi siyanür içti demem filmdeki o sahneleri etkilemio... Filmde çook önemli şeyler var o okdr önemli bi sahne diil...[signature][hline].... LeviathaN .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 tartışmayı fazla uzatmak istemiyorum ama sen filmin hikayesindeki bir parçayı açık etmişsin,bu parçanın önemli olup olmadığına da benim yerime karar veremezsin.Yıldız Savaşları üçlemesini izlememiş birine darth vader babasıymış dersen bu da filmin ufak bir bölümünü söylemek olur ama pek hoş olmaz. Spoiler hedesini kullanırsan veya daha duyarlı olursan böyle bir tarışmaya gerek kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 hocamda çok tavsiye etti gidicem yarın inşallah.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P_O_T_D_C Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 ok pardon...[signature][hline].... LeviathaN .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar