Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu senenin ilk yamyamlığını yaptım!

karpuz

Öne çıkan mesajlar

ve bir Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Ah o ne güzel bir tat ne haz verici bir tatdır... Nasıl bir mevyevir kutsaldır resmen... Bu lezzeti yaratan tanrıma şükürler olsun alnından öpüyorum allah efendi! Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D Abi olmaz böyle bir tat ya şimdi buzdolabına koydum 1-1 buçuk saat sonra bitircem bütün karpuzu :D yamyamım abi inkar etmiyorum...[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki:
frp dediğin de konuşmalı barbut dimi?
THiM, 13 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki:
muahaha :(

Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim)
Sosyal ağlarda paylaş

aynı zamanda burdan emeği geçen tüm Diyarbakır ve Adanalı arkadaşların da alınlarından öpüyorum... nasıl da güzel büyütmüşler karpuzları... Bu arada manavda eski sevgilime rastladım kendini parayla satıyo şıllık işte noolcak...[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

orgazm olmuş gibi anlatmışşın helal olsun[hline]Morpheus'tan özlü sözler:
No one can be told what the matrix is....you have to see it for yourself....
What if the prophecy is true? What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth... dying for?
I believe it is our fate to be here. It is our destiny. I believe this night holds for each and everyone of us the very meaning of our lives.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LevieMaxilack, 14 June 2003 19:37 tarihinde demiş ki:
orgazm olmuş gibi anlatmışşın helal olsun[hline]Morpheus'tan özlü sözler:
What if the prophecy is true? What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth... dying for?
I believe it is our fate to be here. It is our destiny. I believe this night holds for each and everyone of us the very meaning of our lives.

eyw[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

ilk başlığı gördüğümde korktum verdiğin filizlerden birini falan yedin diye.ama neysse ki başkasını yemişsin.[hline]Morpheus'tan özlü sözler:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LevieMaxilack, 14 June 2003 19:41 tarihinde demiş ki:
ilk başlığı gördüğümde korktum verdiğin filizlerden birini falan yedin diye.ama neysse ki başkasını yemişsin.[hline]Morpheus'tan özlü sözler:

:D[hline]What does not kill,makes stronger.
Mail icin basin buraya
Sosyal ağlarda paylaş

çok ufak bi karpuz almışım ya bitti... dur bakıyım 3.750 dedi diimi manav e kilosu 750 binliraydı 5 kilo eder e ama bittiiiii? :( offff yaaa kapanmıştır bu saatte hem manav naapcam şimdi...[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 14 June 2003 21:37 tarihinde demiş ki:
çok ufak bi karpuz almışım ya bitti... dur bakıyım 3.750 dedi diimi manav e kilosu 750 binliraydı 5 kilo eder e ama bittiiiii? :( offff yaaa kapanmıştır bu saatte hem manav naapcam şimdi...[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki:

ellerinden başla yemeye hem benim için iyi olur hemde doyarsın:) çıkar gene korkma[hline]Ahw elimi yakdım.[b][u][i]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...