theblackdevil Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 sizce hangisi daha ii? CT mod mu Cosmos mu? niye?[signature][hline]Izzitsuss Mujja (retired) -SWG- Jorin (retired) -FFXI- Jorin (PvP-6) Troll Hunter Areth (PvP-23) Nightelf Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 En güzeli toplama. Parça parça seçip kullanıcan[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theblackdevil Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 eft de o zor biras hemde simdi oyun da olmadan tam karar verilemio yani uurasıp da bosuna gitmesin? :D[signature][hline]Izzitsuss Mujja (retired) -SWG- Jorin (retired) -FFXI- Jorin (PvP-6) Troll Hunter Areth (PvP-23) Nightelf Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 cosmos çok daha güzel bence. sadece istediklerinizi seçin diğer tüm addon'ları kapayın. bende en ufak yavaşlama yapmadı denildiği gibi. bir ara cosmos yavaşlatıyordur ct deniyeyim demiştim. hiç memnun kalmadım, bir hızlanma olmadı. minimap'in altına eklenen ct mod tuşu beni sinir etti. neden? çünkü shift b ile tüm çantaları açtığımda (ki bunu çok sık yapıyorum) bu ct tuşu çantaların üstünde duruyor ve krizlere sokuyordu. basit bir detay ama düşünmemeleri kötü doğrusu, zaten 3-4 tane addon koymuşlar bari onları doğru yapsınlar yahu. barları da yeterince iyi gelmemişti. cosmos'ta olup da ct mod'da olmayan çok yararlı şeyler var ayrıca. kesinlikle cosmos tavsiye ediyorum. ama dediğim gibi gerekmeyen tüm addonları kapayın. kapamak için karakter ekranı geldiğin sol alttan addons tuşuna basıp seçin. dikkat edilmesi gereken "cosmos" ve "cosmos schedule" ve "sea" adlı addon'lar bir çok addon'un ve menünün çalışması için gerekli. bunları kaparsanız dependency gibi bir hata mesaj alıyorsunuz, oyuna girdiğiniz cosmos menüsü "cosmos ver. out of date" gibi bir mesaj alabilirsiniz ya da istediğiniz addon'lar çalışmayabilir. hatta ben kullanmadığım addon'ları direk interface klasöründen silmiştim, hız bakımından yararı oldu mu bilmiyorum ama ferah olsun klasör :p. [Bu mesaj Mirage tarafından 09 Şubat 2005 18:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theblackdevil Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 cok tesekkurler zaten PC ye 2sini de yukledim.. 2 sini de deniycem yine de tesekkurler[signature][hline]Izzitsuss Mujja (retired) -SWG- Jorin (retired) -FFXI- Jorin (PvP-6) Troll Hunter Areth (PvP-23) Nightelf Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bence ctmod ben cok menmununm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 2 tanesi aynı anda çakışabilir.[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ben ctmod kullanıyordum pat patch cıktı sonra uğraşmadım cosmosda çok zımbırtı var die sevmiyordum sonra add ons olayını öğrenince gerekmeyenleri atıyorsun zaten[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 cosmos un icine hp goruntulemesi icin gypsymod'dan alinti yaptim, cok shik oturdu. priest olarak gayet memnunum, tavsiye ederim.[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 09 Şubat 2005 18:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 cosmos içinde zaten var hp görüntüleme ayarı. hem de sağa ayrı bölmede göstereceğine direk yeşil barın üstünde gösteriyor boşuna yer kaplamıyor. ama bence gypsenin modu da cosmos'un ki de kötü gözüküyor. ben orjinalini seviyorum.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bende cosmos kullanıyorum istemediklerini kaldırırsın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 oyunun kendi ekstra bar ekleme ozelligi yok mu yaw ben sadece onlari kullaniyorum.[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Benim bir sorum olucak, EU final betada oynadıgım surede, Cosmosun kendi sitesinden hem Release hemde Alpha versiyonunu indirip denedim ama 2sindede oyna girer girmez your interface out of date şeklinde bir hata mesajı cıktı ve bana Delete veya Exitten olusan 2 şıktan baska bir sey sunmadı, bunun üzerine cosmosun icinde gelen update yapan bir exe oldugunu gordum onu yaptım yine denedim ama yine out of date mesajı ile karşılaştım. Bunun nedeni acaba nedir ve nasıl giderilir acaba ?[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 levent yapacağın tek şey char yaratma sekmesinde addon a basıp "check version compatibility" i kaldırmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Aynı sorun bendede oldu.[signature][hline]Arloth Gregorn Orc/Warlock "You shall burn in flames"... dL|Chavez/Damne[dL]egion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Bloodscalp, 09 Şubat 2005 19:19 tarihinde demiş ki: levent yapacağın tek şey char yaratma sekmesinde addon a basıp "check version compatibility" i kaldırmak Tesekkurler[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Mirage, 09 Şubat 2005 18:59 tarihinde demiş ki: cosmos içinde zaten var hp görüntüleme ayarı. hem de sağa ayrı bölmede göstereceğine direk yeşil barın üstünde gösteriyor boşuna yer kaplamıyor. ama bence gypsenin modu da cosmos'un ki de kötü gözüküyor. ben orjinalini seviyorum. sorun orda. yani yesil bar kapaniyo bu sefer % olarak goremiyorum. hem yazi hem % olarak baktiginda daha rahat karar verebiliyosun. cosmos zaten cogu seye yetiyo, ama bazen alternatiflerin de iyi yanlari olabiliyo. mesela gypsy'deydi yine sanirim, yerlerini degistirebiliyosun ekrandaki seylerin. gereksiz olanlarini kaldiriyo ayrica...[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 09 Şubat 2005 21:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Ct mod en iyisi derim ben.Zate gosu lar kullanıyo onu[signature][hline]HordishManner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Yeni konu acmak istemedim burdan devam edeyim, şimdi ben bu ctmod'u indirdim int. içine attım oyuna girince göremedim arkadaşlar addons içine at dediler öyle bir klasör bulamadım bende yaratıp onun içine attım ama yine olmadı acaba eksik yada yanlış yaptığım birşeymi var?[signature][hline] - Guardians Of Nightfall - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Sağ üst koşedeki mapin kenarinda ctmod un options tuşu var ona bas ve istediğin ayarlari yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 İşte problemde orda zaten, o çıkmıyor.[signature][hline] - Guardians Of Nightfall - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalicapkini Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 ctmod 1.6 kurulu bende karakter sekmesinde gorunuyor yani yuklu mod ama oyunda ctmodun option tusu yok piyasada ???[signature][hline] DuaLisT ||||| Druid Alche/Herba 200+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elastik Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Ben ikisini de birlikte kullaniyorum sorunsuz[signature][hline]WOW: Cilvenaz Mage (Human female) server:Burning Legion Pesimistyle (troll rogue male) server:(Agamaggan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 cosmos yukledim ama /tloc komutunu kullanamıyorum /help fln yaz diyo komutları gormek için bunun bi çözümü varmı acaba ?..[signature][hline] Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar