Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CT mod mu Cosmos mu?

theblackdevil

Öne çıkan mesajlar

cosmos çok daha güzel bence. sadece istediklerinizi seçin diğer tüm addon'ları kapayın. bende en ufak yavaşlama yapmadı denildiği gibi.

bir ara cosmos yavaşlatıyordur ct deniyeyim demiştim. hiç memnun kalmadım, bir hızlanma olmadı. minimap'in altına eklenen ct mod tuşu beni sinir etti. neden? çünkü shift b ile tüm çantaları açtığımda (ki bunu çok sık yapıyorum) bu ct tuşu çantaların üstünde duruyor ve krizlere sokuyordu. basit bir detay ama düşünmemeleri kötü doğrusu, zaten 3-4 tane addon koymuşlar bari onları doğru yapsınlar yahu. barları da yeterince iyi gelmemişti. cosmos'ta olup da ct mod'da olmayan çok yararlı şeyler var ayrıca.

kesinlikle cosmos tavsiye ediyorum. ama dediğim gibi gerekmeyen tüm addonları kapayın. kapamak için karakter ekranı geldiğin sol alttan addons tuşuna basıp seçin. dikkat edilmesi gereken "cosmos" ve "cosmos schedule" ve "sea" adlı addon'lar bir çok addon'un ve menünün çalışması için gerekli. bunları kaparsanız dependency gibi bir hata mesaj alıyorsunuz, oyuna girdiğiniz cosmos menüsü "cosmos ver. out of date" gibi bir mesaj alabilirsiniz ya da istediğiniz addon'lar çalışmayabilir. hatta ben kullanmadığım addon'ları direk interface klasöründen silmiştim, hız bakımından yararı oldu mu bilmiyorum ama ferah olsun klasör :p.

[Bu mesaj Mirage tarafından 09 Şubat 2005 18:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

cosmos içinde zaten var hp görüntüleme ayarı. hem de sağa ayrı bölmede göstereceğine direk yeşil barın üstünde gösteriyor boşuna yer kaplamıyor.

ama bence gypsenin modu da cosmos'un ki de kötü gözüküyor. ben orjinalini seviyorum.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bir sorum olucak, EU final betada oynadıgım surede, Cosmosun kendi sitesinden hem Release hemde Alpha versiyonunu indirip denedim ama 2sindede oyna girer girmez your interface out of date şeklinde bir hata mesajı cıktı ve bana Delete veya Exitten olusan 2 şıktan baska bir sey sunmadı, bunun üzerine cosmosun icinde gelen update yapan bir exe oldugunu gordum onu yaptım yine denedim ama yine out of date mesajı ile karşılaştım.
Bunun nedeni acaba nedir ve nasıl giderilir acaba ?[signature][hline]ICQ: 99038139
MSN: [email protected]
----------------------
Magic Online : /addbuddy Enaxa
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 09 Şubat 2005 18:59 tarihinde demiş ki:
cosmos içinde zaten var hp görüntüleme ayarı. hem de sağa ayrı bölmede göstereceğine direk yeşil barın üstünde gösteriyor boşuna yer kaplamıyor.

ama bence gypsenin modu da cosmos'un ki de kötü gözüküyor. ben orjinalini seviyorum.

sorun orda. yani yesil bar kapaniyo bu sefer % olarak goremiyorum. hem yazi hem % olarak baktiginda daha rahat karar verebiliyosun.

cosmos zaten cogu seye yetiyo, ama bazen alternatiflerin de iyi yanlari olabiliyo. mesela gypsy'deydi yine sanirim, yerlerini degistirebiliyosun ekrandaki seylerin. gereksiz olanlarini kaldiriyo ayrica...[signature][hline]Tulahr

[Bu mesaj riglous tarafından 09 Şubat 2005 21:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Yeni konu acmak istemedim burdan devam edeyim, şimdi ben bu ctmod'u indirdim int. içine attım oyuna girince göremedim arkadaşlar addons içine at dediler öyle bir klasör bulamadım bende yaratıp onun içine attım ama yine olmadı acaba eksik yada yanlış yaptığım birşeymi var?[signature][hline] - Guardians Of Nightfall -
Sosyal ağlarda paylaş

cosmos yukledim ama /tloc komutunu kullanamıyorum /help fln yaz diyo komutları gormek için bunun bi çözümü varmı acaba ?..[signature][hline]
Cmabridge Üinversitesi

Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei
hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre
olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz
olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl
kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...