x_down Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 bilemiyorum.. Hakan için yorum yapmak çok zor..! istatislikler onun ÇOK İİ olduunu gösterio!!benim fikrim hep deişiyor ama büük futbolcu heralde!! ??sizce??[signature][hline]İF this is your first night at fight club ..you have to fight.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 öle de bi yawaş istersen nereye girsem senden 2-3 topic ile karşılaşıorm[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 neyse hakan şükür bence çok büyük bi futbolcu gerek golleriyle gerek insanlığıyla...galatasaraya yılarını vermiş bi insan...kimse onun emeğini göz ardı edemez die düşünüyorum.. bi galatasaraylı olarak kendisiyle gurur duyuyorum:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... [Bu mesaj fiona tarafından 20 Şubat 2005 20:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 her aklına gelen konuyu açmasan nasıl olur ?[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 benimde aklıma turkiye den 30 tane adam geldi dizicem simdi topicleri.[signature][hline]fizban, 13 Şubat 2004 20:31 tarihinde demişki: eheuh yok be sanmıyorum. zaragozaya karşı da böyle oynarız sanırım bence heralde kesinlikle galiba. Be Pro ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 şöyle kendi kendime soruyorum gördüğün en iyi türk golcü kim diye,ama en iyi diye seçim bile yapamıorum çünkü aklıma tek aday gelior gerçekten hakan çok büyük golcü,şuan itibariyle yorum yapmak gerekirse şuan bitmiş okeye dönüyorr =) , şuan türk golcüler içinde favorim Fatih Tekke.[signature][hline]Lucas | Indinolla çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 bence de fatih tekke... bi fb'li olarak buraya tuncay şanlı yazmak isterdim ama fatih daa ii napalım...[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz... [Bu mesaj Massimo tarafından 21 Şubat 2005 15:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 fatih'in son golde bayaa güzelmiş.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 zor pozisyonda ii vurdu... tabi savunmanın da hatası var...[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 fatih vurdumu atıyor ve çok zor pozisyonlarda topa vurabiliyor,hızlı,çalım kabiliyeti var bence tam bir forvet,tuncaya gelince tuncaydan forvet olmaz adam birkere gol vuruşu yapamıyor karşı karşıya 10/1 isabetle oynuor,savruk,tuncaydan gzl orta saha olur işte başkada birşey olmaz =)[signature][hline]Lucas | Indinolla çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 hakan'ın garip yönü zoru atıp kolayı atamaması ilginç bi özellik.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Hakan Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi golcülerinden sadece sahada durması bile yeter :)[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Hakan Sukurden nefret ediyorum bana kalırsa amatör küme kalitesinde bi adam ztn dandik bi adam olduğunu galatasaray dan baska her yerden kovulmasıyla görebiliyoruz rahatça...Santrafor özelliklerini taşımıyo bence yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 gerçekten de sahada duramsı bile yetgiyor bazen.. rakip savunmayı zorlaması falan..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 tabi gokkkan adam amatör küme kalitesinde onun için Türkiye Süper Ligi'nde 219 golü var.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: gokkkan, 21 Şubat 2005 21:29 tarihinde demiş ki: Hakan Sukurden nefret ediyorum bana kalırsa amatör küme kalitesinde bi adam ztn dandik bi adam olduğunu galatasaray dan baska her yerden kovulmasıyla görebiliyoruz rahatça...Santrafor özelliklerini taşımıyo bence yaramaz. yapacağımız eleştirileri biraz akla uygun yapmakta yarar görülmektedir.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeir Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Gokkkan bnce cok yanlıs dusunuosun Hakan Sukur Turk futbolunun yetiştirdii en ii forwetlerden biri we hayatında bir sürü basarıları war ,, Tabii bu arada Fatih Tekke ye de brz ovgu yazmadan olmaz o da gecen sene we bu sne tam anlamıyla bi çikisa gecti atti goller oynadı oyunla Trabzonu tasian iki uc futbolcudan biri ama ne yazik ki Hakan la aralarında bzı farklar war ozellikle tecrube,,[signature][hline]Saygılarımla.... Xeir................ [Bu mesaj Xeir tarafından 21 Şubat 2005 21:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 hakan ın iyi olduğu zamanlar da var, kötü olduğu zamanlar da. hakan diyince aklıma maalesef en kötü olduğu zamanlardan birinde mill takımda ısrarla ilk 11 e konulması geliyor.hem de dünya kupasında. iyi olduğu bir zamanda da takıma çağrılmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 abicim kafadam 2 kişi onu tutuo takım rahat edio[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 turkiyede yetismis en iyi forvetlerden biri ama genel olarak vasat bi oyuncu bence, jardel falan daha iyiydi.[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 jardel gibi bi adam dünyada yok zaten.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 ya yawaş olun hakan bu takımı uefa kupasısını kaldırmasında buyuk rol oynadı... turkiyenin yetiştirdigi en buyuk futbolcu.. daha iyiler olucak şu anda tek.. he kotu oynadıgı donemler ya transfer dedikoduları vardı yada gittigi takımlarada forma bulamıyodu ... eger formdaysa ve takımındaşans buluyosa bir numara...[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: gokkkan, 21 Şubat 2005 21:29 tarihinde demiş ki: Hakan Sukurden nefret ediyorum bana kalırsa amatör küme kalitesinde bi adam ztn dandik bi adam olduğunu galatasaray dan baska her yerden kovulmasıyla görebiliyoruz rahatça...Santrafor özelliklerini taşımıyo bence yaramaz. ben bu adama diyecek birşey bulamadım. münasıp bir mesajı olan yazsın benım yerime.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 o adama cevap vermek o adama lüks olur bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Hakan Sükür git yüzüne tükür...[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar