Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guide: Interface

zebany

Öne çıkan mesajlar

CtMod ile açıklayayayım;

http://www.ctmod.net/downloads.ct adresine girip hiçbirşeye dokunmadan "Download Selected" e tıklıyoruz ve gelen dosyayı aşağıdaki şekilde WOW klasörünün içine açıyoruz:

Sonra oyuna girip karakter seçme ekranına geliyoruz, sol altta şu şekilde bir "Addons" tuşu çıkıyor:

Tıklayınca çıkan menuyu şu şekilde ayarlıyoruz:

Oyuna giriyoruz, görüntüde, eklenen barlar, sol üst köşedeki DPS sayacı ve minimap in solunda yeni beliren bir button (CT) karşımıza çıkıyor:

Overall DPS'e tıklayınca çıkan menu:

Minimap'in solundaki "CT" buttonuna tıklayıp mod options menusunu açıyoruz:

Bundan sonraki ayarları yapmak size kalmış...

Umarım sorun yaşayan arkadaşlara yardımcı olabilmişimdir...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
mikado, 22 Şubat 2005 23:05 tarihinde demiş ki:
Yani kusura bakmada, yardimci olacak birsey goremedim ben, bunlarin herkesin bildigi seyler, bilmeyen yoktur..

"Herkes" - tanıdığım bütün insanlar anlamına gelmiyor ne yazıkki :)

Ayrıca bütün dünya bilse bile fazla mal göz çıkarmaz, 10dk mı almadı ama birinin saatlerini kurtarabilir, bu kadar basit.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya allah aşkına biri F tuşlarına nasıl shortcut atayacağım anlatabilir mi? Yani defaultta party memberları seçmek için kullanılıyor ama ben onları başka shortcuta yani ne biliyim pet için attack, follow veya herhangi bir başka şeye ayarlamak istiyorum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 23 Şubat 2005 13:19 tarihinde demiş ki:
Ya allah aşkına biri F tuşlarına nasıl shortcut atayacağım anlatabilir mi? Yani defaultta party memberları seçmek için kullanılıyor ama ben onları başka shortcuta yani ne biliyim pet için attack, follow veya herhangi bir başka şeye ayarlamak istiyorum.

Key bindings de var.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 23 Şubat 2005 13:19 tarihinde demiş ki:
Ya allah aşkına biri F tuşlarına nasıl shortcut atayacağım anlatabilir mi? Yani defaultta party memberları seçmek için kullanılıyor ama ben onları başka shortcuta yani ne biliyim pet için attack, follow veya herhangi bir başka şeye ayarlamak istiyorum.

Main Menu (ESCAPE) -> Key Bindings[signature][hline]pff
Kritiğiniz bol olsun
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mikado, 22 Şubat 2005 23:05 tarihinde demiş ki:
Yani kusura bakmada, yardimci olacak birsey goremedim ben, bunlarin herkesin bildigi seyler, bilmeyen yoktur..

ben bilmiyodum ve çok iyi oldu benim için, herkes nerden biliyoki bunları bence sen zevzeklik yapmışın.
teşekkürler zebany
şu cosmos içinde yapılsa hangisi daha iyi bi görüp onu kursak :)
Sosyal ağlarda paylaş

normal en alttaki bar normalde 1,2,3 diye gidiyor.

alt 1,2,3... default olarak aynı tuşları kendinize atmaya yarıyor.

shift 1,2,3... barları değiştiriyor. shift up ve shift down da ileri geri.

ctrl 1,2,3... ise normal barın üstündeki ufak bardaki tuşlar. bu warrior'dayken stance'ler, rogue'dayken stealth modu oluyor mesela. hunter'da da pet özelliklerinin burda olduğunu sanıyorum.

bu durumda ctrl 1,2 serisinin olduğu kısayolların yanına f tuşlarını ekleyebilirsin, ya da direk ctrl'leri silip üstüne f tuşlarını alabilirsin.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...