zebany Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 CtMod ile açıklayayayım;http://www.ctmod.net/downloads.ct adresine girip hiçbirşeye dokunmadan "Download Selected" e tıklıyoruz ve gelen dosyayı aşağıdaki şekilde WOW klasörünün içine açıyoruz: Sonra oyuna girip karakter seçme ekranına geliyoruz, sol altta şu şekilde bir "Addons" tuşu çıkıyor: Tıklayınca çıkan menuyu şu şekilde ayarlıyoruz: Oyuna giriyoruz, görüntüde, eklenen barlar, sol üst köşedeki DPS sayacı ve minimap in solunda yeni beliren bir button (CT) karşımıza çıkıyor: Overall DPS'e tıklayınca çıkan menu: Minimap'in solundaki "CT" buttonuna tıklayıp mod options menusunu açıyoruz: Bundan sonraki ayarları yapmak size kalmış... Umarım sorun yaşayan arkadaşlara yardımcı olabilmişimdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 super olmuş saol bende ne kasıcam şimdi bilmediğim şey diyip shift+wheel kasıyodum =)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Yani kusura bakmada, yardimci olacak birsey goremedim ben, bunlarin herkesin bildigi seyler, bilmeyen yoktur..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebany Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: mikado, 22 Şubat 2005 23:05 tarihinde demiş ki: Yani kusura bakmada, yardimci olacak birsey goremedim ben, bunlarin herkesin bildigi seyler, bilmeyen yoktur.. "Herkes" - tanıdığım bütün insanlar anlamına gelmiyor ne yazıkki :) Ayrıca bütün dünya bilse bile fazla mal göz çıkarmaz, 10dk mı almadı ama birinin saatlerini kurtarabilir, bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: mikado, 22 Şubat 2005 23:05 tarihinde demiş ki: Yani kusura bakmada, yardimci olacak birsey goremedim ben, bunlarin herkesin bildigi seyler, bilmeyen yoktur.. ben bilmiyordum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Ben bilmiyodum ! bence tamamem FAQ yapılması gereken bir topic bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 benimde bu ui konusunda bir bilgim yok bence düzenlenip siteye konsa çok güzel olur hatta birde cosmos için yapılsın güncel versiyonlara göre çok faydalı olur[signature][hline]Wolfsore ->Orc Shaman Of Hordish Manner ->Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Evet hem Cosmos la arasındaki farkı görürüz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Aslında Cosmos'la arasındaki fark ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 zebany bnm asıl merak ettiğim ekran kartın ne abi senin ?[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 fx 5200 kullanır kendileri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Eline saglık ama bende bir türlü görmüyor herşeyi denedim yinede olmadı.[signature][hline] - Guardians Of Nightfall - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 keşke resimli yapmasaydin 3-5 hafta sonra bu resimler gidicek ortaya ; şu alttakini yapiyoruz X sonra buna tikliyoruz X sonra şunu açtık X bakin süper oldu X gibi bi görüntü çikicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebany Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Resimler kendi web alanımda... 1 yıl garanti veriyorum :) O ssler fx5200 ile alındı. Çok mu kötü görünüyor? Birde jpeg olayı var ama evde deneyeyim bi karşılaştırayım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 En sonunda oldu Check versiyonu kaldırmak gerekiyormuş.[signature][hline] - Guardians Of Nightfall - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Ya allah aşkına biri F tuşlarına nasıl shortcut atayacağım anlatabilir mi? Yani defaultta party memberları seçmek için kullanılıyor ama ben onları başka shortcuta yani ne biliyim pet için attack, follow veya herhangi bir başka şeye ayarlamak istiyorum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 bende bılmıyordum bencede faydalı bır calısma ellerıne saglık[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebany Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: Absolut, 23 Şubat 2005 13:19 tarihinde demiş ki: Ya allah aşkına biri F tuşlarına nasıl shortcut atayacağım anlatabilir mi? Yani defaultta party memberları seçmek için kullanılıyor ama ben onları başka shortcuta yani ne biliyim pet için attack, follow veya herhangi bir başka şeye ayarlamak istiyorum. Key bindings de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: Absolut, 23 Şubat 2005 13:19 tarihinde demiş ki: Ya allah aşkına biri F tuşlarına nasıl shortcut atayacağım anlatabilir mi? Yani defaultta party memberları seçmek için kullanılıyor ama ben onları başka shortcuta yani ne biliyim pet için attack, follow veya herhangi bir başka şeye ayarlamak istiyorum. Main Menu (ESCAPE) -> Key Bindings[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Bu kadarcık mı? Hemen bi deniyim :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Orda petlerin health barı için var sadece yani petin atak ve followunu oraya nasıl eklerim? Bir şekilde macromu yapmam lazım? Biraz yardım lütfen.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: mikado, 22 Şubat 2005 23:05 tarihinde demiş ki: Yani kusura bakmada, yardimci olacak birsey goremedim ben, bunlarin herkesin bildigi seyler, bilmeyen yoktur.. ben bilmiyodum ve çok iyi oldu benim için, herkes nerden biliyoki bunları bence sen zevzeklik yapmışın. teşekkürler zebany şu cosmos içinde yapılsa hangisi daha iyi bi görüp onu kursak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: Absolut, 23 Şubat 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Orda petlerin health barı için var sadece yani petin atak ve followunu oraya nasıl eklerim? Bir şekilde macromu yapmam lazım? Biraz yardım lütfen. Normal pet atack follow tuşları nedir?[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 CTRL+1 ve CTRL+2 hımm iyi bir detay oldu bu heheh. Hemen bunlara bakayım bi ilk fırsatta.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 normal en alttaki bar normalde 1,2,3 diye gidiyor. alt 1,2,3... default olarak aynı tuşları kendinize atmaya yarıyor. shift 1,2,3... barları değiştiriyor. shift up ve shift down da ileri geri. ctrl 1,2,3... ise normal barın üstündeki ufak bardaki tuşlar. bu warrior'dayken stance'ler, rogue'dayken stealth modu oluyor mesela. hunter'da da pet özelliklerinin burda olduğunu sanıyorum. bu durumda ctrl 1,2 serisinin olduğu kısayolların yanına f tuşlarını ekleyebilirsin, ya da direk ctrl'leri silip üstüne f tuşlarını alabilirsin.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar