DeeplyDisturbed Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 millet lvl 50 oldu hala player kesmenin bi olayı yok betada neden denenmedi bu retailde direk o şekilde başlardı.[signature][hline]Undead Shadow Priest - Infected - and i'm deeply disturbed and i'm deeply unhappy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 battlefield larla birlikte gelecek buyuk ihtimal yada biraz daha once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 o ne zaman gelior battleground[signature][hline]Burning Legion>Gnome>Mage>Dimble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 LvL 60 b,le gördüm BL de lanet olsun :( LvL 60 Gnome mage[signature][hline]Hayat zor! Sizcede Öyle deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Dishonorable Kills olayi gelse de, kurtulsak bir kisim dangalakliklardan artik.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 peki ne zaman gelecek :'([signature][hline]Burning Legion>Gnome>Mage>Dimble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 millet 50 oldumu bılmıyorum ama dun bır adam gordum lvl 41 bınegede bınmıs ole salına salına yuruyordu :)[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 pvp den bi keyif almıyorum ben bu oyunda çözüm bulmalrı lazm[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 aslinda su anda sololarla ilgili dk/hk cok ayrinti yok gibi. blizin daha cok takım oyununa yonelik planları var. bence dk/hk sistemi daha cok takım oyununu teşvik edecek bir sekilde duzenlenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Benim bu dishonorable kill'den anlamadığım, mesela 30 kişi bir yeri basmaya gidiyorsunuz ve karşınıza başka bir grup çıkıyor. Ben level 45'im diyelim, önümdeki 30 adamdan kendi levılımda adam mı arayıp bulacağım dishonorable kill yapmamak için. Eğer böyle ise son derece saçma bir olay bu... 10 tane level 30-35 adam var karşımda, benim aralarından sıyrılıp en arkadaki 47 adama saldırmaya kasmamı hangi akla hizmet bekliyorlar, bence çok komik...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Öyle birsey olacagini kim soylediki? Kafaniza gore yorumlar yapmayin aciklama gelir aydinlanir hersey.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mantıgı tam olarak nasıl onu gercekden bılen varmı?[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Nereme göre yorum yapmamı isterdiniz. Honor System iyi bir şey diyince kafana göre yorum olmuyorda, sorun çıkartacak yanlarını yazınca mı kötü oluyor. Yazdığım mantığın yanlış olmasını bende tercih ederim ama o zamanda ortada duyurulduğu şekilde bir honor system kalmaz.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar