kewlers Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 300 cdlik (album halindeki) mp3 arşivimi elimden çıkarıyorum. İlgilenen arkadaşlar liste isteyebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 nası elinden çıkarıyosun? kopyalarını almicakmısın? eheh[signature][hline]playingarena i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ne olduklarını bilmeden alıoruz dememizi beklio musun?[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 "elimden cikariyorum" lafiyla duygusal bi aroma katmaya calismis ama i ih olmamis[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 haydaa.. adam balonlu diye kabahatli oldu iyimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 hoca balonlu fln degil de "ya su cdleri satmalıyım hah su paticikte 5000 kişi var bi de burayı deneyeyim aaa, üyelik mi gerekiormuş oluruz canım, bira daha giricez mi nasıl olsa" mantıgı güderek buralara gelenlere kendi adıma büyük öfke duyuyorum[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bi liste patlat bakalım [email protected][signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kewlers Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 "elimden çıkarıyorum" kelime grubunun türkçe karşılığının ne olduğunu bilmeyenler var galiba. Saçmalayarak kafasına göre birşeye yormuş arkadaş. Aroma filan demiş. Kimseye zorla birşey satma isteğim yok. Ben kibarca sordum. Eleştirecek birşey bulamadığınızdan olsa gerek böyle lüzumsuz şeyler yazmışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Burda Moda boyle alısırsın.. Almıcak olsalarda konuyla alakasız post atar bircok kisi ama Elindeki MP3 ile ilgili bir liste yazsaydın kim ne alıp almıcagını daha iyi anlardı.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kewlers Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Elimdeki mp3 cdlerini whereisit ile katalogladım. Hala bu programdan haberdar olmayan pek çok kişi var. Listeyi excele çıktı almaya kalksam 10 saatler sürecek. Buraya da arşivin içeriği hakkında bilgi vermeye kalksam bir sürü yer kaplayacak. Ben özü vurguladım album album diye. Sonrasında, isteyene de listeyi gönderiyorum zaten. (Şunu da ekleyim hemen hemen hepsi metal ve rock tarzında) [Bu mesaj kewlers tarafından 29 Ocak 2005 12:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: Naa, 29 Ocak 2005 12:19 tarihinde demiş ki: Burda Moda boyle alısırsın.. Almıcak olsalarda konuyla alakasız post atar bircok kisi ama Elindeki MP3 ile ilgili bir liste yazsaydın kim ne alıp almıcagını daha iyi anlardı. canim benim ya ne seker[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 [email protected][signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bende isterim de acaba ben boş cd getirsemde bana mp3leri kopyalasak da satmasan olmazmı :D[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bu nebiçim liste ya formatı ne bunun daha düzgün bi liste yokmu word dosyası falan[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: kewlers, 29 Ocak 2005 12:27 tarihinde demiş ki: Elimdeki mp3 cdlerini whereisit ile katalogladım.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 o ne ya ?[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Iyimser ve cok yaratici bir sekilde bir program oldugunu tahmin ediyorum ben sahsen ama bilemem tabi kesin olarak, zor bir soru.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 valla trojan falan olabilir ben listeyi download ettim sora açacak program bulamadım sildim aynı gece 200 tane exe klasör falan şeklinde garip şeeler buldu adaware ama kesin bişi diemicem gene de o yaptı die ama ihtimal de war..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kewlers Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Söylenen bazı şeylere hala inanamıyorum. O dosya bir virüstür söylediğim programda viriüs oğlu virüstür. Tebrikler yani. Bazıları hayatında excelden başka liste görmemiş bazıları da whereisit nedir bilmez. Daha ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kewlers Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ayna bombalamaya devam ediyor tabi. Listeyi açıcak program bulamadım demiş bir de, üç satır yazıyı okumadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 3 satır yazı falan bişi yoq bilader satıcaksan,satmak istiosan kendi keyfine göre .kimdirik programlar deil de daha genel şeylerle liste hazırlarsan gereken kitleye ulaşırsın wherehölöhölö die bişi duymadım 10 yıldır kullanıorum bu meleti yok mu başka listelicek alet??[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kewlers Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 senin dünyadan haberin yok öyleyse. git gazoz kapağı filan oyna. hiç boşuna yorma kafanı buralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cOnsIderaTe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 BeyLer Where Is It manyak bIr program bıLenler bILır en baba archive ciLer kullanIr profosyeneL archIve programIdır adam hakLii.... GunahInI almayIn.. excell ve where Is It Le kataLogLamIssa super derIm kacmaz....!!![signature][hline]www.bokvarsendegeL.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kewlers Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 arkadaşlar artık bulmuşlardır programı herhalde. [Bu mesaj kewlers tarafından 31 Ocak 2005 18:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 *gazoz kapaklarını alır,pcyi downloada bırakıp sokağa çıkar* ALiiiii !!! Gell Ln KökJem Sizi Hepten :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar