Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mp3 arşivi satılık

kewlers

Öne çıkan mesajlar

ne olduklarını bilmeden alıoruz dememizi beklio musun?[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

hoca balonlu fln degil de

"ya su cdleri satmalıyım
hah su paticikte 5000 kişi var
bi de burayı deneyeyim
aaa, üyelik mi gerekiormuş
oluruz canım, bira daha giricez mi nasıl olsa"

mantıgı güderek buralara gelenlere kendi adıma büyük öfke duyuyorum[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki:
where is hareket, there is bereket paticiklerim.

Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki:
12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

"elimden çıkarıyorum" kelime grubunun türkçe karşılığının ne olduğunu bilmeyenler var galiba. Saçmalayarak kafasına göre birşeye yormuş arkadaş. Aroma filan demiş. Kimseye zorla birşey satma isteğim yok. Ben kibarca sordum. Eleştirecek birşey bulamadığınızdan olsa gerek böyle lüzumsuz şeyler yazmışsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Elimdeki mp3 cdlerini whereisit ile katalogladım. Hala bu programdan haberdar olmayan pek çok kişi var. Listeyi excele çıktı almaya kalksam 10 saatler sürecek. Buraya da arşivin içeriği hakkında bilgi vermeye kalksam bir sürü yer kaplayacak. Ben özü vurguladım album album diye. Sonrasında, isteyene de listeyi gönderiyorum zaten. (Şunu da ekleyim hemen hemen hepsi metal ve rock tarzında)

[Bu mesaj kewlers tarafından 29 Ocak 2005 12:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

[email protected][signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

bende isterim de acaba ben boş cd getirsemde bana mp3leri kopyalasak da satmasan olmazmı :D[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Sosyal ağlarda paylaş

valla trojan falan olabilir ben listeyi download ettim sora açacak program bulamadım sildim aynı gece 200 tane exe klasör falan şeklinde garip şeeler buldu adaware ama kesin bişi diemicem gene de o yaptı die ama ihtimal de war..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

3 satır yazı falan bişi yoq bilader satıcaksan,satmak istiosan kendi keyfine göre .kimdirik programlar deil de daha genel şeylerle liste hazırlarsan gereken kitleye ulaşırsın wherehölöhölö die bişi duymadım 10 yıldır kullanıorum bu meleti yok mu başka listelicek alet??[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

*gazoz kapaklarını alır,pcyi downloada bırakıp sokağa çıkar*

ALiiiii !!! Gell Ln KökJem Sizi Hepten :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...