Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Ya aslında yeri müzik bölümü gibi, ama konu dışına layık gördüm tam atıcakken, Merhaba Nalan Ya arkadaşlar bu ciddi mi yoksa dalga mı? Kasmışlar çünkü baya kafam karıştı =) Bu arada ayıp be nalan yapılır mı gül gibi adama, Edik : Bozuk link[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü [Bu mesaj Penthesilea tarafından 05 Ocak 2005 04:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Bi de link calıssa =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Düzelttim =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Rakı sofrası da kuralım mı penth =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Sorma abi, kuralım valla ooof of ,kömür gibi yanıyorum heh[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Xuahaha bundan daa geyik şarkı mı olur? Hoş ama, deişik sözler.. [signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. [Bu mesaj Dungeon_Master tarafından 05 Ocak 2005 04:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Olurmuş.. Olur tabi.. Trash Metalde Son Nokta[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. [Bu mesaj Dungeon_Master tarafından 05 Ocak 2005 04:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Hıı demek birileri de yaktı seni oyle mi =) Yok bi sene once olsa bu sarkıyı dinleyip rakı sofrası kurardım cidden ama eh iste naparsın zaman. Bu arada sarkıda gulsem mi aglasam mı cidden cozemedim geyik ama bayagı da duygusal olmus. Dungeon verdigin link bozuk? [signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 [Bu mesaj Saendul tarafından 05 Ocak 2005 04:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Ehehe o link eski, şarkının bi kısmı vardı hepsini buldum =) Scilence adı http://forum.paticik.com/view.php?id=104560[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 öeehh doktor bu ne! :) geyik gibi de gerçek gibi de öehh be acaip ilginç! necdet tosun? arap kızı camdan bakıyor? ortada sıçan?? şaşkın körebe??[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Saol linki düzelttiin ve linki gösterdiin için.. :) Geyik..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 ulan bizden duy buraya koy ne ala memleket[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 bu adam nankor kedi ninde sozlerini yazan arkadas[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Aslinda anlamli sozler tasiyor.. Ama güldüm iste bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 harbiden anlamlı sözleri var ama bende gülmekten alamadım kendimi[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin [Bu mesaj Dingaer tarafından 05 Ocak 2005 10:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 anlamlı sözler ama komik bide kaliteli olmuş[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 kaliteli geyik :D[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 kral şarkıymış valla pek bi sevdim ağlarken güldüren cinsten bundan damarıda bulunmaz herhal[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 "adam içip şarkı yapmış, aklından geçen herşeyi söylemiş" dicektim ki "arap kızı camdan baktı" deyince bitti benim olay :D[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 yusuf hayaloğlu diil mi bu?[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki? ben seninle gülmüşüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Ahohaha süper ya çok sevdim :D[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 sözlerini yazim bari hehe Merhaba nalan Merhaba üzgün melek merhaba nalan merhaba küskün çiççek merhaba nalan merhaba """" * böcek Merhaba nalan merhaba basit gerçek* Merhaba nalan bu senmisin yoksa sen mi sandım? biri çimdiklesin beni şöyle ışıga gel de göriyim beni dümdüz eden o yalandan da yaman* gözlerini merhaba nalan amortiden mi çıktın güzelim bak gene şapşal ettin bizi oysa ne güzel unutmuştuık ve ne güzel sona ermişti hani sen son bölümde yamuk yapıp fabrikatör numan* beyin tarabya köşküne gitmiştin hani arkadaşım halit akçatepenin yanında beni acayip refüze etmiştin ve işte o an gözümde eskicinin bile almadığı bir eski eşya gibi bitmiştin merhaba nalan merhaba pişmanlıklar denizinin biletsiz yolcusu merhaba artist olma hayallerinin ikinci sınıf karakter oyuncusu vay anasını sayın seyirciler vay anasını be vaaay anasını bak şimdi ağlarım haa tez kapatsın biri gözlerimin bozuk vanasını oysa o zehir kusan fabrika yolunda beraber ıslanmıştık biz nice yağmurda ve o gün numan* beyin çarpıp kaçtığı bir hayvancağızdı inleyen yol kenarı çamurda* ve hep kendine ayırdığın o bencil yüreğin bir de o köpeğe sızlamıştı ve ben ilk defa seni böyle bilmiştim ve damarlarım ilk defa böyle cıslamıştı* merhaba nalan merhaba yokusl mahallemizin en havalı kızı merhaba yanlış ağlara takılmış o muhteşem deniz yıldızı ben sana bakınca dolardım bulut gibi, dolardım da boşalamazdım sen bana bakınca bi ağlamak düğümlenir boğazımda,gurur yapar ağlamazdım ne düşkündüm sana be hani hayvanlar yavrusunu nasıl yalarmış aynen öyle ne tutkuydu bizimkisi be hani ferhat dağları nasıl delermiş aynen öyle ve o nasıl gidişti be hani bir tren gelir de üzerinden geçermiş aynen öyle ooof nalan of sen bnim neler çektiğimi bilsen bunu bilmekten ölürdün su kadarıını söyliyim hani taş olsan yaniş taş olsan ortadan ikiye bölünürdün gitme nalan dur tekrar gitme nolur aldırış etme saçma sapan sözlerime yo hayır ağlamıyorum galiba cigaranın dumanı kaçtı gözlerime belki de sen haklıydın bu mahallede ne bahtın açılır nede boyun uzardı üstelik annen ölmüştü ve sokağınız acını kaldıramayacak kadar dardı terso gidiyordu herşey millet işi gücü bırakmış aklını bize satıyordu altımızda çul yoktu üstümüzde dam akıyordu arap kızı camdan bakıyordu sen gittikten sonra ben hiç zorlanmadım* el attığım herrşeyi cok geçmedi batırdım çünkü seni unutmanın tek yoluydu bütün kazancımı şaraba yatırdım ama ilinmiğim*duruyor baba yadigarı cumbalı evimizi de satmadık yalanım varsa kalkmiyim şurdan ben seni bir tek gün bile unutmadım merhaba nalan merhaba üzgün melek merhaba kadersizim talihsizim titreyen elim sancıyan belin ağrıyan dizim vazgeçilmezim ama necdet tosun öldü nalan artık yemekleri sen salatayı da ben yapıcam sami hazinses kadar olmasa da bahçeyi sevdiğin çiçeklerle donatıcam kemal sunal da öldü nalan iyi kalpli amcaları birer birer uğurladık ve dünya kirlendi filmler bozuldu o masum sevdalar yaşanmıyor artık sen varsın ben varım bi de acımasız bir dünya var dışarda esas film şimdi başlıyor ve bütün koltuklar bomboş bu sinemada merhaba nalan merhaba sen ortada sıçan ben şaşkın körebe ulan seviyorum seni be ulan nerden inceldiyse ordan kopsun be * olan yerler muhtemelen atmasyon oldu anlamadım pek çünkü. anlayanlar anlatıversin. bak anam avradım olsun tribindeki anlatım biçimi dışında gyet hüzünlü bi şarkı. am bir yusuf hayaloğlu şarkısı işte. Bu arada adam topaldı sanırım, ağrıyan dizim kısmı hüzünlendirdi beni. Ahmet Kaya'ya söz yazardı.[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki? ben seninle gülmüşüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 bi kaç şarkısını daha yaziyim buraya ne kadar ciddi, ne kadar geyik daha iyi anlaşılır. Bir Veda Havası.. vakit tamam seni terk ediyorum bütün alışkanlıklardan öteye yorumsuz bir hayatı seçiyorum doymadım inan kanmadım sevgiye. korkulu geceleri sayar gibi birdenbire bir yıldız kayar gibi ellerim kurtulacak ellerinden bir kuru dal ağaçtan kopar gibi. aşksa bitti gül ise hiç dermedik bul kendine kuytularda hadi dal seninle bir bütün olabilirdik hoşçakal gözümün nuru, hoşçakal hoşçakal canımın içi, hoşçakal. vakit tamam seni terk ediyorum bu incecik bir veda havasıdır parmak uçlarına değen sıcaklığı incinen bir hayatın yarasıdır. kalacak tüm izlerin hayatımda gözümden bir damla yaş aktığında bir yer bulabilsem seni hatırlatmayan kan tarlası gelincik şafağında. ölümse korktun savaşsa hep kaçtın vur kendini korkularda hadi al sen bir suydun sen bir ilaçtın hoşçakal canımın içi, hoşçakal hoşçakal gözümün nuru, hoşçakal sen bir suydun sen bir ilaçtin hoşçakal iki gözüm, hoşçakal hoşçakal canımın içi, hoşça kal[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki? ben seninle gülmüşüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Şu dağlarda kar olsaydım şu dağlarda kar olsaydim olsaydim bir asi rüzgar olsaydim olsaydim arar bulurmuydun beni beni sahipsiz mezar olsaydim olsaydim şu yanginda har olsaydim olsaydim ağlayip bizar olsaydim olsaydim belki yaslanirdin bana bana mahpusta duvar olsaydim olsaydim şu bozkirda han olsaydim olsaydim yikik perişan olsaydim olsaydim yine severmiydin beni beni simsiyah duman olsaydim olsaydim şu yarada kan olsaydim olsaydim dökülüp ziyan olsaydim olsaydim bu dünyada yerim yokmuş yokmuş keşke bir yalan olsaydim olsaydim bu varsayımlar birer istek mi, yoksa ihtimal mi önemli olan bunu bulabilmek, bulabilmekten de ziyade kendinizle nası bütünleştiği.. Hesap mı soruyor yoksa sevmemiş olmayı mı diliyor? belki de çok daha farklı ama duygu yüklü. Aslında tam da bülent ortaçgil'in farklı bir yansıması denebilir.. bknz: benimle oynar mısın [Bu mesaj GeeM tarafından 05 Ocak 2005 13:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Ayrılıpın hediyesi şimdi saat sensizliğin ertesi yıldız dolmuş gökyüzü ay-aydın avutulmuş çocuklar çoktan sustu bir ben kaldım tenhasında gecenin avutulmamış bir ben... şimdi gözlerime ağlamayı öğrettim ki bu yaşlar utangaç boynunun kolyesi olsun bu da benden sana ayrılığın hediyesi olsun soytarılık etmeden güldürebilmek seni ekmek çalmadan doyurabilmek ve haksızlık etmeden doğan güneşe bütün aydınlıkları içine süzebilmek gibi mülteci isteklerim oldu ara sıra, biliyorsun.. şimdi iyi niyetlerimi bir bir yargılayıp asıyorum bu son olsun be..bu son olsun! bu da benim sana ayrılırken mazeretim olsun! şimdi saat yokluğunun belası sensiz gelen sabaha günaydın! işi-gücü olanlar çoktan gitti bir ben kaldım voltasında sensizliğin hiç uyumamış bir ben... şimdi dişlerimi sıkıp dudaklarıma kanamayı öğrettim ki bu kızıl damlalar körpe yanağında bir veda busesi olsun bu da benden sana heba edilmiş bir aşkın son nefesi olsun... kafamı duvara vurmadan tanıyabilmek seni beyninin içindekileri anlayabilmek ve yitirmeden, yüzündeki anlık tebessümü bütün saatleri öylece durdurabilmek için çıldırasıya paraladım kendimi lanet olsun! artık sigarayı üç pakete çıkardım günde olsun be! ne olacaksa olsun! bu da benim sana ayrılırken şikayetim olsun Ahmet kaya bu şarkıyı söylerken biraz daha ahmet kaya'laştırmıştır sözleri. Olsun be! Ne olacaksa olsun kısmını Olsun gözüm ne olacaksa olsun olarak söylemiştir mesela. SOytarılık etmeden diye başlayan dize öldürmezse süründürür zaman zaman. bu şarkıları bir sonbahar akşamı denize karşı içerken yapayalnız ağlamayacak insan da tanımam. Belki yanınızda biri varken dalgaya vurabilirsiniz, ama o da zor.[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki? ben seninle gülmüşüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar