fiona Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ya ben bi keresinde çok ağlamıştım sinirlerim bayya gerilmiş heralde bi o zaman tüm gece uyumamıştım nası becerdin be tüm gece uyumamayı:-? hmm bi de geçen gece de ben rookie maçından sonra uyuyamıştım.uykum vardı ama sanki hevesim kaç.mış gibiydi nası oluyo valla ben de bilmiom:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 =) ehe bende $a$tim kendime zaten... zaten bi yataga yattim, 2-3 saat kivrandim ,saga sola dönmekten harap bitap dü$tüm :-D halada hicbi$i hissetmiorum acaba farkinda olmadan kafama bi$imi dü$tü falan... birisi beddua etmi$te olabilir belki hmmm... i$te saglikli bile dü$ünemiorum artik =P[signature][hline] Sell me the infection, it's only for the weak No need for sympathy, the misery that is me Sell me the infection, it's only for the weak On bleeding knees I accept my fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 sabahalamak çok problem değil bir kere alışınca, ama sonrasında kalkıp okula filan gitmek çok yorucu ve zoorlajıvcı olaibliyor, normalde uyanık kalmanın zor olduğu logical circuit dersinde sabahlamış halde nasıl durulur, siz düşünün. vanielle sen hala numara mı yapıyorsun, şimdi doğru yatağa, kapa perdeleri, çek yorganı da üstüne. uyursun hemencecik edit:: Vanille sen uykusuzluğun ilk kırım noktasını geçmişsin snaırım, benim de bir kere 38 saatlik bi maceram olmuşltu bol miktarda aksiyon içki dans filan dolu, ikinci kez uykum gelmeye tenezzül ettiğinde orada yığılıp kalmıştım ama [Bu mesaj Berk tarafından 20 Şubat 2005 14:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 geceleri geç uyuyunca feci kilo verirsin çünkü genelde kiloyu akşam yemeği yiyipte yatınca alıyorsun.[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Uykusuzluğun sebepleri:P 1-Aşırı stres 2-Düşüncelere dalma olayı yatarken düşününce uyuyamıosun 3-Kahve veya uyarıcı madde İştahsızlığın sebepleri 1-Sigara 2-şartlanma olayı 3-stres 4-bunalım hali[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak msnicq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 =) ben okula, bi tek oscar ödüllerini izledigim zaman sabahin köründe gidip,bide fizik dersinde yorum yapmi$tim.. ne kafa kalmi$ti ama.. ya uykum yok bide bu aydinlik havada hele hele bide bu saatte... ve üstüne bide, yapmam gereken ödevlerimmidir,ödevlerin stresimidir,artik herneyse bu tür $eyler olunca... ben uyumak icin anca bu geceyi dü$ünebilirim.. nihihi aslinda rekor kirmakta güzel bi$i olabilir (kendi capimda)[signature][hline] Sell me the infection, it's only for the weak No need for sympathy, the misery that is me Sell me the infection, it's only for the weak On bleeding knees I accept my fate [Bu mesaj vaniLLe tarafından 20 Şubat 2005 14:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 birisi tam uykuya daldığında arayıp uyandırsın vanilleyi *! evil grin * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 aha stres dediğin budur baş stres ödevler...( ben 1 saat öncesine kadar yapıyodum beş dakka mola verdim sözde o arada telefon çaldı telefon bilgisayarın yanında ben de bilgisayarı açtım ve hala burdayım mola bitcee benzemiyo:lol:[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 @ardeth:zaten bi$i yiyemiorumki kilo aliyim,ki bu 1 haftada 5 kilo verebildiysem ,vah halime... @lombak: tani$iomuuuzz..=) tam benim durumumu tarif ettin yuh bi eksik bile yoq =P @berk: uyudugumda kimsenin haberi bile olmaz,zaten kimse varligimdan bile haberdar diil :-D[signature][hline] Sell me the infection, it's only for the weak No need for sympathy, the misery that is me Sell me the infection, it's only for the weak On bleeding knees I accept my fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: aquila, 20 Şubat 2005 11:01 tarihinde demiş ki: 1)sigarayi birak 2)yat uyu Son zamanlarda okudugum en mantıklı post diyebilirim. Dimi..[signature][hline]Bak postacı geliyor,selam veriyor.Herkes wow a bakıyor,merak ediyor.Bir alliance kutusu getirdim sana çok teşekkür ederim postacı amca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Sırf evdeysen zevkli oluyor, ama iş okul varsa rekor denemesini yapmanı tavsiye etmem. Keza ben kesinlikle uyuyamıyorum ama sonra bir saat geliyor. Öyle bir uyku çöküyor ki, o 1 saat içinde uyku uyuyacak yer bulmam gerekiyor.. Ama evdeysen güzel oluyor :) Birde uyku uyumadığın zaman gözaltların yüzün harap oluyor. Onun için mümkün mertebe uyumaya çalış veya doktor ilaç verirse kullanmaya özen göster. Tabii ertesi gün maymun gibi gezmeyide göze al :) aşırı stress, depresyon gibi geçici nedenlerde olabilir.. kalıcı sebeplerde olabilir. Onun için bir doktora görün derim..[signature][hline]lölö mustafa.. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mens döngüsü sırasında gelişebilecek muhtemel bi olay.Ama bir haftada 5 kilo çok fazla.Bi doktora görünebilirsin bıdı bıdı paticik =)[signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 vanillenin hazin cökü$ü ,biti$i artik neese.. dayanamadi artik asîl,masum zavalli bedeni bu sacmaliklara..ve derken ordan arkalardan bir ses yükseldi ''ölde kurtul'' ssafgfsa *artik sacmalar,saglikli dü$ünemez* acidim kendime resmen hehe herkes doktora bi görün diyoda, psikolog en iyisi olur sanirim ,ama sevmiorum ben bu doktorlari =P[signature][hline] Sell me the infection, it's only for the weak No need for sympathy, the misery that is me Sell me the infection, it's only for the weak On bleeding knees I accept my fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 2 adana dürüm + 1 ayran = iştahsızlığa son... bu da işe yaramazsa teşvik primi olarak yanında acılı ezme ve ardından künefe alınmalı.sorun hala devam ediyorsa doktora gidilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 karnaımı acıktırdın arkeyn, akşama dürüm yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: Berk, 20 Şubat 2005 17:17 tarihinde demiş ki: karnaımı acıktırdın arkeyn, akşama dürüm yapalım aaaaaa olmadı şincik dürüm bak benim de canım çekti ben gidiyim de şu annemin yaptığı parmak yedirten pastasından yi,yim bari...:D[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 hala hijbiji hissetmiorum aclik,uyku gibi =P[signature][hline] Sell me the infection, it's only for the weak No need for sympathy, the misery that is me Sell me the infection, it's only for the weak On bleeding knees I accept my fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 yuh dicem kızma:lol: sen aşmşın burda dürüm diyos pasta diyos oooo hiç mi canın çekmedi bravo 10 puan yane .:lol:[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Aşktır aşk.. midendeki açlık kalbine kaymış senin.[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 kalbe giden yol mideden gecer olayinin birazcik evrim gecirmis hali oluo bu sanirsam =P[signature][hline] Sell me the infection, it's only for the weak No need for sympathy, the misery that is me Sell me the infection, it's only for the weak On bleeding knees I accept my fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 uyudu galiba, aman uyandırmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 İşte seninki tersine dönmüş, mideye giden yol kalpten geçer olmuş.[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 uyku...? yine uyandirdin berk.. =) yatsam heralde ki$ uykusuna yatarim artik..lol rekora dooru gidiorum=) gerci ruhum uyuyo bedenim yaziyo $u an oda ayri bi hadise..[signature][hline] Sell me the infection, it's only for the weak No need for sympathy, the misery that is me Sell me the infection, it's only for the weak On bleeding knees I accept my fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Eh güzelmiş, çare bulursan bana da haber ver[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: harvester, 20 Şubat 2005 19:52 tarihinde demiş ki: Aşktır aşk.. midendeki açlık kalbine kaymış senin. [signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar