Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

$u i$tah kapanmasi sorunu hede'sinin hödö'sü..

vaniLLe

Öne çıkan mesajlar

ya ben bi keresinde çok ağlamıştım sinirlerim bayya gerilmiş heralde bi o zaman tüm gece uyumamıştım nası becerdin be tüm gece uyumamayı:-?

hmm bi de geçen gece de ben rookie maçından sonra uyuyamıştım.uykum vardı ama sanki hevesim kaç.mış gibiydi nası oluyo valla ben de bilmiom:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

=) ehe bende $a$tim kendime zaten... zaten bi yataga yattim, 2-3 saat kivrandim ,saga sola dönmekten harap bitap dü$tüm :-D halada hicbi$i hissetmiorum acaba farkinda olmadan kafama bi$imi dü$tü falan... birisi beddua etmi$te olabilir belki hmmm... i$te saglikli bile dü$ünemiorum artik =P[signature][hline]
Sell me the infection, it's only for the weak
No need for sympathy, the misery that is me
On bleeding knees I accept my fate
Sosyal ağlarda paylaş

sabahalamak çok problem değil bir kere alışınca,
ama sonrasında kalkıp okula filan gitmek çok yorucu ve zoorlajıvcı olaibliyor,
normalde uyanık kalmanın zor olduğu logical circuit dersinde sabahlamış halde nasıl durulur, siz düşünün.

vanielle sen hala numara mı yapıyorsun, şimdi doğru yatağa, kapa perdeleri, çek yorganı da üstüne.
uyursun hemencecik

edit:: Vanille sen uykusuzluğun ilk kırım noktasını geçmişsin snaırım, benim de bir kere 38 saatlik bi maceram olmuşltu bol miktarda aksiyon içki dans filan dolu, ikinci kez uykum gelmeye tenezzül ettiğinde orada yığılıp kalmıştım ama

[Bu mesaj Berk tarafından 20 Şubat 2005 14:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

=) ben okula, bi tek oscar ödüllerini izledigim zaman sabahin köründe gidip,bide fizik dersinde yorum yapmi$tim.. ne kafa kalmi$ti ama..

ya uykum yok bide bu aydinlik havada hele hele bide bu saatte... ve üstüne bide, yapmam gereken ödevlerimmidir,ödevlerin stresimidir,artik herneyse bu tür $eyler olunca... ben uyumak icin anca bu geceyi dü$ünebilirim.. nihihi aslinda rekor kirmakta güzel bi$i olabilir
(kendi capimda)[signature][hline]

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 20 Şubat 2005 14:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

aha stres dediğin budur baş stres ödevler...( ben 1 saat öncesine kadar yapıyodum beş dakka mola verdim sözde o arada telefon çaldı telefon bilgisayarın yanında ben de bilgisayarı açtım ve hala burdayım mola bitcee benzemiyo:lol:[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

@ardeth:zaten bi$i yiyemiorumki kilo aliyim,ki bu 1 haftada 5 kilo verebildiysem ,vah halime...
@lombak: tani$iomuuuzz..=) tam benim durumumu tarif ettin yuh bi eksik bile yoq =P
@berk: uyudugumda kimsenin haberi bile olmaz,zaten kimse varligimdan bile haberdar diil :-D[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aquila, 20 Şubat 2005 11:01 tarihinde demiş ki:
1)sigarayi birak
2)yat uyu

Son zamanlarda okudugum en mantıklı post diyebilirim.
Dimi..[signature][hline]Bak postacı geliyor,selam veriyor.Herkes wow a bakıyor,merak ediyor.Bir alliance kutusu getirdim sana çok teşekkür ederim postacı amca.
Sosyal ağlarda paylaş

Sırf evdeysen zevkli oluyor, ama iş okul varsa rekor denemesini yapmanı tavsiye etmem. Keza ben kesinlikle uyuyamıyorum ama sonra bir saat geliyor. Öyle bir uyku çöküyor ki, o 1 saat içinde uyku uyuyacak yer bulmam gerekiyor..
Ama evdeysen güzel oluyor :)
Birde uyku uyumadığın zaman gözaltların yüzün harap oluyor. Onun için mümkün mertebe uyumaya çalış veya doktor ilaç verirse kullanmaya özen göster. Tabii ertesi gün maymun gibi gezmeyide göze al :)
aşırı stress, depresyon gibi geçici nedenlerde olabilir..
kalıcı sebeplerde olabilir. Onun için bir doktora görün derim..[signature][hline]lölö mustafa..
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

vanillenin hazin cökü$ü ,biti$i artik neese.. dayanamadi artik asîl,masum zavalli bedeni bu sacmaliklara..ve derken ordan arkalardan bir ses yükseldi ''ölde kurtul'' ssafgfsa *artik sacmalar,saglikli dü$ünemez*

acidim kendime resmen hehe herkes doktora bi görün diyoda, psikolog en iyisi olur sanirim ,ama sevmiorum ben bu doktorlari =P[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Berk, 20 Şubat 2005 17:17 tarihinde demiş ki:
karnaımı acıktırdın arkeyn,
akşama dürüm yapalım

aaaaaa olmadı şincik dürüm bak benim de canım çekti ben gidiyim de şu annemin yaptığı parmak yedirten pastasından yi,yim bari...:D[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

uyku...? yine uyandirdin berk..
=) yatsam heralde ki$ uykusuna yatarim artik..lol rekora dooru gidiorum=) gerci ruhum uyuyo bedenim yaziyo $u an oda ayri bi hadise..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...