Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

$u i$tah kapanmasi sorunu hede'sinin hödö'sü..

vaniLLe

Öne çıkan mesajlar

ya demin bi tartildim 5 kilo vermi$im yuh.. hemde 1 haftada ''oha felan oldum yaneeeaaa'' diyesim geldi icimden ...korkmaya ba$ladim..
ya 1 haftadir acaip i$tahimin kapandigini farkettim, ilginc bi $ekilde,midesine dü$kün ,cani sIKILDIGINDa yemek yiyen ben...
birden yemekten zevk almiodu hatta ''o olmasada olur'' diyebiliodu .. (yuh duyanda yarmagül hatda sanicak.. neese abartmiyim ben...)
kisa ve öz bi $ekilde i$tahim kapandi i$te nihihi.. i$te acaba nedendir die merak edip duruyorum =) sinirsel ve depresif $eyleremi baglidir acaba..!?(bkz:kimbilir) hatta cuma günü istifra(halk arasinda kusmakta diyebiliriz) etcek dereceye geldim okuldan izin alip zar zor ko$turdum eve =) aslinda memnunum $öle vermi$ken bi kac kilo daha veriyim,kikik ya buda hatunlarin bilindik sorunudur.. fazla kilosu olmayanlar bile kilo vermek isterler ckk cikk.. kiniyoruz... =P
bu i$tah kapanmasi nie olur acaba,ba$ina böle olaylar gelenler varmidir..nie.. bölemi olacakti demekten kendimi alamiorum..
ps:bulemi hastasi falan diilim ne derler anorexic fln,böle yedigini kusanlardan..
durup dururken oldu =) ben hijbiji yapmadim..bide o sirada 2-3 günde, hatirladigim kadariyla fazla sigara icmi$tim...ha bide uyuyamama sorunuda olu$tu ayni günlerde ki hala var.. o kadar! ne sorunlu insanmi$im ya... daha cok sorun varda $imdi onlarida annatirsam olmaz ,ayip..
hmm ..depresyonami giriorum yoksa !? imdakk..[signature][hline]
Sell me the infection, it's only for the weak
No need for sympathy, the misery that is me
On bleeding knees I accept my fate

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 20 Şubat 2005 10:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

1) zor gibi biraz
2) yataga yatiyorum, 5 saat boyunca yerimde kivraniyorum resmen,gözüme uyku girmiyo.. neden bilmiyorum ama kafami kurcalayan bir cok $eyi sorun ettigimden,onlari dü$ünmektendir belki,olmayabilirde..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

tek sorunun sigara oldugunu sanmiyorum,yani 6 ay gibi bi süredir iciyorum sanirim ama daha önce böyle bi sorunla hic karsila$mami$tim... sanirim bu tamamen sinirsel bi$i dikkat ettimde okulda derslerede konsantre olamamaya ba$ladim bununda yemek yiyememekle alakasi oldugunuda düsünmüorum hani yemek yemezsen kafan calismaz olayi var ya.. o kadar abartmiyim sabahlari bisiler ati$tiriorum zorla.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

yok, birakmam zor olur ... bi kere en iyi arkadaslarim yanimda pööf pööf tüttürürken nah birakirim=)
e onlardanda uzaklasamicagima göre...
ya söz konusu bile olamaz ne kadar birakmayi dü$ünmesemde.. imkansiz geliyo ..
yok ya sigarayla bi alakasi,kesinlikle sinirsel..
gerci depresif oldugumda daha cok sigara iciorum ,ayri bi konu .demekki depresiflikten kurtulmam gerekio..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

bulmuşn çözümü
kafandaki sorunları hallet, düzelirsin. sigarayı da baca misali içme midene dokunur. başka yerlerine de dokunur da orasını biliyosun zaten.
ha düzelmiyorsan bi doktora görün derin midende problem falan var mı diye. ama kafana çok taktığından bence[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
L@m3rl3re cevap yok!
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
AAL'05 Üyesi

Sosyal ağlarda paylaş

ya iyi güzel ama o sorunlari halletmekte o kadar kolay gibi gözükmüyo hic.. zor yani bilemiyorum... bi beynimi yikatsam ii olur belki =P[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

onu hep yapiorum zaten, arkada$larimla aram cok iyi.. ve neredeyse 2 haftada 1-2 kere cikariz,okul yüzünden pek bi zaman olmuyo cünkü.bununla bi alakasi oldugunu dü$ünmüyorum.. hemde hic, i ih cok alakasizzz... =)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Nedendir diye sormuşsun tek cevabı "bilgisayar"
İştah kapatıyor. Şu sıralar fazla takılıyorsan:) Yada orta kulak iltahabı falan varsa?...[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki:
git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak
Sosyal ağlarda paylaş

heh öyleyse o zaman mouse'a bi di$ geciriyim hemen i$tahim acilsin yada monitörümü isiriyim =)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

http://forum.paticik.com/view.php?id=89685
gerçi geçen hafta 63'e kadar yükselmiştim ama dün tartıldım gene 60 a düşmüşüm....

edit: uyumama sorunu başlamışsa ve kilo veriyorsan sonunu iyi görmüyorum..
benimde zayıflamam uyku sorunumla birlikte çıktı... Uyku sorununun bir çok nedeni olabilir. Ben artık uyku ilacıyla uyuyabiliyorum. İçmediğim zaman kesinlikle uyuyamıyorum. İçtiğim zamanda maymun gibi geziyorum ertesi günü.. İki ucu boklu değnek yani..
Hemen bir doktora görün ruh sağlığı doktoruna.. Ciddi şeylere sebep olabilir..
[signature][hline]lölö mustafa..
Member of AAL'05

[Bu mesaj nedanko tarafından 20 Şubat 2005 14:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bende de şu 15 tatilde mide küçülmesi oldu galiba hiçbişi yemez oldum abur cuburdan başka ben de vermişimdir.zaten yemeklerle pek aram yoktur tatilde iice zayıflamıştım şimndi biras daha ii yemek yemem annem öyle dio ...

aşırı stresde özellikle yemek yiyemiyorum..heralde başkaları da öyledir...stres herkese zarrar..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

@nedanko :uf korktum bu msjdan sonra cidden.. neyse anneme bi söliyimde kadin zaten 1 haftadir dooru düzgün suratimi göremedi,odama kapandim,$imdi süzülmü$ bi $ekilde görürse ve arti üzerine 5 kilo verdim dersem.. $a$irabilir... =)
ama yinede ilerki haftalarda,duruma göre degisebilir bu.. bakalim o zamanda ayni $ekilde mi olucak,ki öle olursa eger o zaman durum gercekten ciddidir demektir..bide a$iri stres sorun sanirim.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

iğk be4n meyve sevmemki bi çilek ve karpuz...hihi et de yemem boşuna zayıf diilim:) ama çok hamburger ,tost,börek,pasta yerim çünkü yemek yemem annem de yediğim şeyleri yapar paso hamur işi ama pek işe yaramıyo..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

eheh yok o riski göze alipta 20 kilo falan alamam =) bide $u durum varki, beni baya bi süphelendiren ,fazla abartmak gibi olmasin ama..
ya dün geceden beri uyumadim ve su an saat kac.. ben hala bi uykususluk hissetmiorum cok gariptir.. böyle $eyler ilk defa ba$ima geliyo, o yüzden biraz paniklemem.. gerci uyku olayi $öyle olmu$tu dün mide bulantisi olayi oldugu icin ate$im cikmi$,ve sonucunda sabah saat 10:30 gibi yatip 19:00'a kadar mi$il mi$il uyumu$tum neyse o kalktigim andan beri hala ayaktayim $u an..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

bende de avr sanrım ayn şey,
benimki uykusuzluktan ama,
deliler gibi yiyorum ama; taksime bir giirşte bir çıkışta bambiyi ziyaret ediyorum filan.
uykusuzluktur senin sorunun da büyük ölçüde. uyumaya çalışmalısın...
*! gelecek haftanın ajandasına bakar, ahh uyku aah der *
Sosyal ağlarda paylaş

uykusuzluk sorunuda zaten a$iri stresten ve $u anki depresifligimden geliyo sanirim=) önce onlardan kurtulmam gerekiyoki.... buda biraz zor... sonuc ne olucak cok merak ediorum doorusu.. bi deri bi kemik kalmiyimde..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...