_Eru_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 mesela bız oynarken human king kalesinde olabılecekmı ne bılıyım onun huzuruna cıkabılecekmıyız cok buyuk bır savasta ordunun basında bıze gaz verıcekmı boyle seyler olsa cok guzel olurdu.(tabı kral fılan varsa)[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN [Bu mesaj _Eru_ tarafından 19 Ocak 2005 15:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 böyle şeyler olsa iyi olurdu böyle npclerinde aralarında bulunduğu bir orduyla büyük meydan savaşlarında yer almak ama herşey blizze bağlı aslında w3ün bir rp-rts olduğunu düşünürsek böyle şeylerin olması lazım , wowda buna yatkın zaten[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 var stormwinddeki level62 general Marcus bir raidi yönetmişti bir kere çok keyifliyidi hücüm nidalarıyla saldırmıştık acayip keyifliydi . Adam hep atı üzerinde duryor normalde ilk defa orda normal yürürken görme şansım oldu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 bunların olması güzel peki bi görevmiydi o raid[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 yeni battleground yazisini okudunuz mu super olcak gibi ... hero classlarla ilgili daha bi detay acikjlanmadi sanirim[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 insanların şu anki kralı çocuk yanlız şu an :) 10 yaşında mı ne :p yanında da 2 tane advisoruyla beraber duruyor stormwind kalesinde. tüm ırkların liderleri başkentlerinde kalelerinde oturuyorlar :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 cosmosda 500diyor 500 demeis boss oldugunu gosteriyor o kadar yani oldurulebilir:)[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 lvl 62 boss o arkadaşlar 5 tane lvl 60 ço krahat harcar onları...[signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. www.rotten.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 lvl 500 Ashenvaleyi tek başına alır Ne kastırıyo bizi gitsin kessin gelsin.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 alakasız ama Undercıty de Sılyvanas nerde? bılen bı anlatsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 apothericumda mapını aç orta yolu izle iç tarafta baya bi yanlıs hatırlamıyorsam.[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 cok raht olacagii sanmiyorum ama raid deki 20-30 tane level 60 ulasirsa oraya alabilirler bir ihtimal[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: MeTh, 19 Ocak 2005 17:32 tarihinde demiş ki: lvl 62 boss o arkadaşlar 5 tane lvl 60 ço krahat harcar onları... level 62 eliteler baska mesela rexxar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 W3'teki Priestess of the Moon olan Tyranda mıydı neydi hatırlamıyorum, onu gördüğümde ilk Temple of the Moon da, çok sevindirik olmuştum hehe =) Level ?? idi =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ahah ss i varmi alliance liderlerinin ss leri olsa hos olur:)[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 us cllosed da 100 kişi gitmişti thrall ı kesmek için ama geriye dönen olmamıştı (birebir yaşamadım bliz. forumlarında anlatılmıştı) 2. gidişlerinde kesmişler ama[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Kore Closed Beta'da, Jaina Proodmoure'u kestiklerini görmüştüm. Ayrıca yine US Closed Beta'da level 55 bir Tauren'in, Demon Hunter'ı (Illidian?) öldürdüğünü okumuştum.[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 pardon 2 kere gitmiş . [Bu mesaj Dunedain tarafından 19 Ocak 2005 20:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Ben bugün jainadan quest karşılığı yüzük aldım çaktırmayın ama dwarflara karşı zaafı var yüzük falan veriyor :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: Gangren, 19 Ocak 2005 19:44 tarihinde demiş ki: Kore Closed Beta'da, Jaina Proodmoure'u kestiklerini görmüştüm. Ayrıca yine US Closed Beta'da level 55 bir Tauren'in, Demon Hunter'ı (Illidian?) öldürdüğünü okumuştum. DEMON HUNTER MI NERDE NASIL ÖLDÜRMÜŞLER DEMONA DÖNÜŞMÜŞMÜ?[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 100 kisi nasil keser ya cok sacma geldi o kadar guard npc player world def e biri yazi kesse tralli kesecekler diye serverin yarisi ogriye ucar 15 saniyede.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ya bu thrall savasırken kurtları filan salıyormu ortaya yanı lvl 60 feral kurtlar ezer critical filan cakıyorlar ama düz savaşıyorsa o zaman thrall=lvl55 guard olur cok bayık olur o zaman[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: Engin2, 19 Ocak 2005 20:49 tarihinde demiş ki: said: Gangren, 19 Ocak 2005 19:44 tarihinde demiş ki: Kore Closed Beta'da, Jaina Proodmoure'u kestiklerini görmüştüm. Ayrıca yine US Closed Beta'da level 55 bir Tauren'in, Demon Hunter'ı (Illidian?) öldürdüğünü okumuştum. DEMON HUNTER MI NERDE NASIL ÖLDÜRMÜŞLER DEMONA DÖNÜŞMÜŞMÜ? Hocam ne illidian'ı illidian mı kaldı azeroth üzerinde, senaryodan bi habermisiniz![signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: Engin2, 19 Ocak 2005 20:49 tarihinde demiş ki: said: Gangren, 19 Ocak 2005 19:44 tarihinde demiş ki: Kore Closed Beta'da, Jaina Proodmoure'u kestiklerini görmüştüm. Ayrıca yine US Closed Beta'da level 55 bir Tauren'in, Demon Hunter'ı (Illidian?) öldürdüğünü okumuştum. DEMON HUNTER MI NERDE NASIL ÖLDÜRMÜŞLER DEMONA DÖNÜŞMÜŞMÜ? sana acilen bir reçete yazıcam ; warcraft 3 frozen throne :) eğer vaktin varsa bunu hile ile falan bitir ama senaryoları falan iyice oku wowa baslamadan once neyin ne oldugunu oyundan ogren.[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: StRencher, 20 Ocak 2005 01:08 tarihinde demiş ki: said: Engin2, 19 Ocak 2005 20:49 tarihinde demiş ki: said: Gangren, 19 Ocak 2005 19:44 tarihinde demiş ki: Kore Closed Beta'da, Jaina Proodmoure'u kestiklerini görmüştüm. Ayrıca yine US Closed Beta'da level 55 bir Tauren'in, Demon Hunter'ı (Illidian?) öldürdüğünü okumuştum. DEMON HUNTER MI NERDE NASIL ÖLDÜRMÜŞLER DEMONA DÖNÜŞMÜŞMÜ? Hocam ne illidian'ı illidian mı kaldı azeroth üzerinde, senaryodan bi habermisiniz! bana birşey demeyin ben senaryoyu adım gibi biliyorıum benim bahsettiğim illidan değil DEMON HUNTER her demon hunter illidan olacak değil ya[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar