Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eu serverde herolar

_Eru_

Öne çıkan mesajlar

mesela bız oynarken human king kalesinde olabılecekmı ne bılıyım onun huzuruna cıkabılecekmıyız cok buyuk bır savasta ordunun basında bıze gaz verıcekmı boyle seyler olsa cok guzel olurdu.(tabı kral fılan varsa)[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN

[Bu mesaj _Eru_ tarafından 19 Ocak 2005 15:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

böyle şeyler olsa iyi olurdu böyle npclerinde aralarında bulunduğu bir orduyla büyük meydan savaşlarında yer almak ama herşey blizze bağlı aslında w3ün bir rp-rts olduğunu düşünürsek böyle şeylerin olması lazım , wowda buna yatkın zaten[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Sosyal ağlarda paylaş

insanların şu anki kralı çocuk yanlız şu an :) 10 yaşında mı ne :p yanında da 2 tane advisoruyla beraber duruyor stormwind kalesinde.

tüm ırkların liderleri başkentlerinde kalelerinde oturuyorlar :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

W3'teki Priestess of the Moon olan Tyranda mıydı neydi hatırlamıyorum, onu gördüğümde ilk Temple of the Moon da, çok sevindirik olmuştum hehe =)
Level ?? idi =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gangren, 19 Ocak 2005 19:44 tarihinde demiş ki:
Kore Closed Beta'da, Jaina Proodmoure'u kestiklerini görmüştüm.

Ayrıca yine US Closed Beta'da level 55 bir Tauren'in, Demon Hunter'ı (Illidian?) öldürdüğünü okumuştum.
DEMON HUNTER MI NERDE NASIL ÖLDÜRMÜŞLER DEMONA DÖNÜŞMÜŞMÜ?[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Engin2, 19 Ocak 2005 20:49 tarihinde demiş ki:
said:

Ayrıca yine US Closed Beta'da level 55 bir Tauren'in, Demon Hunter'ı (Illidian?) öldürdüğünü okumuştum.
DEMON HUNTER MI NERDE NASIL ÖLDÜRMÜŞLER DEMONA DÖNÜŞMÜŞMÜ?

Hocam ne illidian'ı illidian mı kaldı azeroth üzerinde, senaryodan bi habermisiniz![signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

said:
said:

sana acilen bir reçete yazıcam ; warcraft 3 frozen throne :) eğer vaktin varsa bunu hile ile falan bitir ama senaryoları falan iyice oku wowa baslamadan once neyin ne oldugunu oyundan ogren.[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me
Tell me where did you sleep last night
Sosyal ağlarda paylaş

said:
StRencher, 20 Ocak 2005 01:08 tarihinde demiş ki:
said:
said:

Hocam ne illidian'ı illidian mı kaldı azeroth üzerinde, senaryodan bi habermisiniz!
bana birşey demeyin ben senaryoyu adım gibi biliyorıum benim bahsettiğim illidan değil DEMON HUNTER her demon hunter illidan olacak değil ya[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...