Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünyanın en yetenekli dansçısı: video

sostizm

Öne çıkan mesajlar

İnanılmazzz. Animasyonunu görsem çok abartmışlar derdim. Yuhh artık demek yetmedi.

Bu adamın bence profesyonel olarak bir sporla uğraşması lazım. Vücuduna bu kadar hakim biri acaba nasıl basketbol oynar demekten de alamadım kendimi.

Buradadır kendisi

Çok acaip çoook...[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L48
Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L37
TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L18
Sosyal ağlarda paylaş

gerçekten zenciler çok yetenekli her alanda...
benim babam da gençliğinde bu dansla ilgileniomuş onu bu şekil dans ederken hayal edemiyorum.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

Zencilerde yanilmiyorsam bacak bolumlerinde 3 kas bagi var beyazlarda 2 adet. O yuzden ziplama ve kosu sporlarinda cok basarililar ama yuzme gibi sporlarda ayni basariyi gosteremiyorlar. Beyazlardaki kas beyaz kasmis zor sekillenen ama guclu kaslar. Zencilerdekilere pembe kas deniyormus; cok kolay sekillenen ama gucsuz kas.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired
Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired
Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired
Sungur - Undead Rogue - Level 2x - (Shadowmoon) - Active

For The Horde..

Now in Sydney, Australia...
Sosyal ağlarda paylaş

Aramaya inanalım 2 sayfa ötede böyle bir konu var hatta ben açtım ....[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

hangi dünyadan bu arkadaş? fizik ve anatomi kanunlarını zorladı da biraz:)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
L@m3rl3re cevap yok!
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
AAL'05 Üyesi

[Bu mesaj Borbag tarafından 22 Şubat 2005 19:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

slow motion olur tabii adamın o kadar şaklabanlığı yapabilmesi için hızlı olması lazım:) arada ne hayvanlıklar yaptığını görmek için de slow motion lazım. benim de tarzım değil ama hala helel diyorum:)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
L@m3rl3re cevap yok!
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
AAL'05 Üyesi

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...