Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünyanın en yetenekli dansçısı: video

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İnanılmazzz. Animasyonunu görsem çok abartmışlar derdim. Yuhh artık demek yetmedi.

Bu adamın bence profesyonel olarak bir sporla uğraşması lazım. Vücuduna bu kadar hakim biri acaba nasıl basketbol oynar demekten de alamadım kendimi.

Buradadır kendisi

Çok acaip çoook...[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L48
Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L37
TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L18
Mesaj tarihi:
hiç ilgilenmem breakdance ve club işleriyle:) ama güzelmiş video[signature][hline]In the name of desperation I call your name
A lamentation I sigh

[Bu mesaj BlizarD tarafından 22 Şubat 2005 14:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ohaaaaaaaa bee!! o nasıl bi dans oyle. bu adamlarda nasıl bi bel var ya. u len sunların 4/1 i kadar da ben becerebilseydim nolurdu sanki :-D

[Bu mesaj crocodile tarafından 22 Şubat 2005 15:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
gerçekten zenciler çok yetenekli her alanda...
benim babam da gençliğinde bu dansla ilgileniomuş onu bu şekil dans ederken hayal edemiyorum.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
Zencilerde yanilmiyorsam bacak bolumlerinde 3 kas bagi var beyazlarda 2 adet. O yuzden ziplama ve kosu sporlarinda cok basarililar ama yuzme gibi sporlarda ayni basariyi gosteremiyorlar. Beyazlardaki kas beyaz kasmis zor sekillenen ama guclu kaslar. Zencilerdekilere pembe kas deniyormus; cok kolay sekillenen ama gucsuz kas.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired
Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired
Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired
Sungur - Undead Rogue - Level 2x - (Shadowmoon) - Active

For The Horde..

Now in Sydney, Australia...
Mesaj tarihi:
Aramaya inanalım 2 sayfa ötede böyle bir konu var hatta ben açtım ....[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
Cok fazla slow motion var video da yalnız ama büyük bi kismı direk slow motiona geçmediği için farkedilmiyo, bide ben sevmedim ya tazr falan meselasi sanırım.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
Bizim pati halay ekibi bile bunlar kadar ilgi toplamamıştır..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Bu bahçelerde kaç çiçek sulandı, kaç çiçek sarardı !!!

Mesaj tarihi:
Hiçkimse amannn ıyyhhh rapçi falan demesin adam aşmış olayı. Kıskanmayın yane hiç kışkırtmayın boşu boşuna yiyosa sis yapın :)[signature][hline]Web | Mail | Msn | Icq | Sözlük
  • Yeni Oluştur...