hokand77 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Şimdi beyler ben smaç vurmak istiyorum ama sadece potayı çekbiliyorum peki nası bi çalışma yapmam lazım smaç yapmak için ama öle topu potanın içine bırakıp sonra potaya asılan smaçlardan deil[signature][hline]Hokand Paro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Bacak kaslarini geli_tirmek için bacaklarina agirlik tak...Ziplama antremani yap.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 evet aynısını söyleyecektim..ağırlık tak ama biraz ağır olsun hisset ağırlığı:)bir de sürekli panyeye zıpa o ağırlıklarla durmadan.[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 çok ilginç bir thread olmuş.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Nikenin 15 kiloluk ayakliklari var alabilirsin..Yada Carfurda ucuza satiliyor onlari incele.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 15 kilo? yanlış bilgi vermeyin bari adam sakatlamasın bir yerlerini. 15 kiloyla başlarsan bacağını eline alırsın. Hiç atlamadıysan daha önce 1 er kilo ile başla. Sonra arttırarak devam et. Ayrıca panya'ya zıplamanın dışında ip atlarsan daha sağlıklı olur.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hokand77 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 cidden 15 kilo azımsancak bi agırlık deil ki bizde nba oyuncusu deiliz ki o fizik te olup kullanalım o ayakkabıyı[signature][hline]Hokand Paro [Bu mesaj hokand77 tarafından 18 Şubat 2005 07:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Günde 500-600 kere ip atlaman lazım. Ağırlık salonuna gidiyorsan yada evde halte dambıl benzeri şeylerin varsa, Onlarla "Squad" dediğimiz çalışmayı yapmanlazım ki bu sıçramayı geliştiren bir numaralı harekettir. Bunun dışında çalışabileceğin bir merdiven varsa merdiven çalışması yap. Sürekli in çık. Bunlar denenmiş onaylanmış çalışmalar :) Bunların setlerini zamanla arttırırsan, 3-4 aya çemberi çift sıçrayıp çekmeye başlarsın. Çalışma azmine görede 6-7 ay içinde Çift el smaç rahat rahat vurursun. NOT: Tabi bundan sonrası yeteneğe ve fiziksel özelliklerine kalmış. UNUTMAKİ ZIPLAMAK BİR FİZİKSEL ÖZELLİKTİR ÇALIŞARAK ANCA BİR NOKTAYA KADAR :D[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 guc de lazım esneme antremanı yapman lazım acma germe vs.[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hokand77 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ohannes 7 aymı demekki çok kasacaz bide şu squad hareketi nası bişiy?[signature][hline]Hokand Paro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Squad burada gördüğün gibi bunu dambıllarla da yapabilirsin. iki elinede dambıl alıp yanlarda tutup ellerini yapacaksın. Burada gösterdiği tam squad. Senin yapman gereken yarım squad. Yani tam oturmayacaksın, Dizinin arkasındaki açı 45 derece olucak (:) bilmem anladınmı :)) Esneme illaki var esnemeden olmaz :D 7 aydediğim maksimimum süre senin çalışma düzenine bağlı düşebilir o. Eee karizma bişi istiyosan çalışıcaksın okadar züre :D Acı yoksa başarıda yok :). Şu anda çember çekiyorum diyosun demmekki çift el şöle karizma yaparak vurman için bi 6-7 ay çalışman lazım :D 12 sene oynadım basketbol. Yıldız takımdan beri Smaç vuruyorum :). Zamanında nasıl çalışmıştım kan ter içinde :D Şu anda 98 kilo olmama ve boyumun 1.89 olmasına rağman hala smaç vuruyorum :D[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 squad hareketi manyak bi olay ama dünyadaki en kolay kendini sakatlama yöntemidir. aman yanında bilgili biri olmadan çalışma. merdiven hareketini yap ama sürekli 20 merdiven inip çıkma. bi basamak bul kendine belli bi yükseklik, sonra ayağını değdir geri çek ve bi ayağını basmadan diğer ayağını kaldır. nası anlatılır bilmem ki ama nba de özellikle çaylaklara bunu çok yaptırırlar ve çok yararını görürsün. ip atlamak da baya işe yarar. ağırlık koyup onunla antreman yapma bence o şu anda sakatlar. biraz bacakların güçlendikten sonra onu takıp ip atlayabilirsin. hiç durmadan 10 kilo ağırlıklarla 500 tane fln atlarsan o zaman çift vurursun herhalde.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 vallahi zor diyim sana kısaca.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Kesin sonuç bekleme Karizma smac basmak çok zor bi_ey.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Karizma diyerek Vince Carter gibi topu kıçından başından çevirip basmak istiyorsan ve zenci değilsen sen bu işi unut :)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Ewet ewet unutmayınki... WHITE MAN CANT JUMP :D[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Yada Kolunu sokmayi deneme ben denedim Kolum 2 hafta agiridi..[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: Holyman, 19 Şubat 2005 11:05 tarihinde demiş ki: Karizma diyerek Vince Carter gibi topu kıçından başından çevirip basmak istiyorsan ve zenci değilsen sen bu işi unut :) katılıyorm :):)[signature][hline]Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 E. Ginobili??? Adam super smac basabiliyor.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Ginobili ile Carter'ı bir yanyana koy anlarsın demek istediğimi.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hokand77 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ben tabiki carter gibi smaç basmak istemiyorum aklımda öle bişi yok, zaten olsaydıda cok salakça olurdu ben normal çift el basıyim yeter farkındaysanız forum açtığımda carter gibe uçup kaçıp gibi şeyler yazmadım sadece hani vardır topu alır potanın içine bırakır sonra çemberi çeker smaç bastım olurya ben ölebişi istemiyorum[signature][hline]Hokand Paro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Düz odun smaci basmak istiyorsun..Agirlik ile yuru zipla hopla ..[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 internette araştırdım biraz bir tane çizelge buldum.bunun dediğini yapacak zamanın varsa en geç 6 ayda 27-28 cm daha fazla zıplıyorsun.fizik yapına göre bu 3 ayda da olabiliyor. eğer bu programı 2 yıl sürekli aralıksız yaparsan 50-52 cm kadar zıplamanı arttırıyor bence bir dene:) edit: tabi siteyi vermiyince çok şık oluo:D http://www.jumpusa.com/rvslamdunk.htm [signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. [Bu mesaj Gilean tarafından 22 Şubat 2005 20:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrathchild Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 zıplamayı en çok geliştiren şey ip atlamadır ve ip dışında bir malzeme gerektirmediği ve kendi kendine yapabileceğin için de çok pratiktir. ağırlıkla çalışmalarını uzman kontrolünde yapman veya kendin bir uzman olman gerekiyor yoksa çok kötü biçimde sakatlanabilirsin ve kemiklerinde sorunlar çıkabilir günde 2000 civarında ip atlayarak başla sonraları bunu 5000 e çıkarırsın zaten 2-3 ay sonra zıplamandaki değişimi çok rahat fark edersin...[signature][hline]"Nothing can stop the power of life-- not even death." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar