Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2005 NBA ŞAMPİYONU KİM OLUR?

hashishin

Öne çıkan mesajlar

oooooh dimi yaa ne kadar kolay bence bu kadar kolay olmayacak batıda es geçtiğin suns dallas ve sacramento var hatta son 7 ya da 8 maçını kazanan houston var bunları es geçemeyiz zaten tony parker zor maçlarda batırıyor ginobili playofflarda vites büyütcekmi bilmiyoruz doğda ise detroit eskiye dönüyor ve hırslı clevelandı unutmamalıyız o yüzden bu kadar kesin konuşmamalıyız benim favorimi sorarsan dallas veya sacramentodan süpriz bekliyorum doğuda ise hala detroit var...
Sosyal ağlarda paylaş

spurs'ü playoff'larda yenebilecek tek bir takım görüyorum o da seattle. iyi şut attıkları her maçı kazanma şansına sahipler.

seattle'ın karşısına kidd, lebron james, garnett, duncan, shaq çıkarın. seattle iyi bir gününde olursa bu kadroyu bile yener ahah. sapık şütor bi takım çünkü

yani çok formda bi seattle dışında spurs'ü eleyebilecek takım görmüyorum. miami belki zorlar finalde, ama detroit olursa spurs'ün zorlanacağını pek sanmıyorum.[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 19 Şubat 2005 16:44 tarihinde demiş ki:
seattle'ın karşısına kidd, lebron james, garnett, duncan, shaq çıkarın. seattle iyi bir gününde olursa bu kadroyu bile yener ahah. sapık şütor bi takım çünkü

yok artık abartmışın sen de :)
seattle'ın bu kadroyu yenebilmesi için %70 falan üçlük isabetiyle oynaması lazım çünkü adamları tutmaları imkansız

eh playoff serisi boyunca o kadar isabet de yavaş ;)[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...