hashishin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 SPURS BATI KONVERANSI ŞAMPİYONUHEAT DOĞU ŞAMPİYONU OLUR FİNALLERİ 4-2 SPURS ALIR DAHA SONRA SPİKER SPURS ARE NBA WORLD CHAMPİONS DİE ANIRIIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 İYİDE NE BAGIRIYON??[signature][hline]Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 oooooh dimi yaa ne kadar kolay bence bu kadar kolay olmayacak batıda es geçtiğin suns dallas ve sacramento var hatta son 7 ya da 8 maçını kazanan houston var bunları es geçemeyiz zaten tony parker zor maçlarda batırıyor ginobili playofflarda vites büyütcekmi bilmiyoruz doğda ise detroit eskiye dönüyor ve hırslı clevelandı unutmamalıyız o yüzden bu kadar kesin konuşmamalıyız benim favorimi sorarsan dallas veya sacramentodan süpriz bekliyorum doğuda ise hala detroit var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 @konuyu açan kişi ; yavaş diyorum,mesjna nedense gıcık oldum[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Ya büyük ihtimal Nba şampiyonu batıdan daçka çıkar doğudanda vestelmanisa çıkar... Vestel alır...World Champion olarak adlandırırlar..[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors | Mail | :[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Miami Heat...[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Spurs'un olmasını ıstıyorum ama Playofflar cok daha farklı oluyo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 spurs'ü playoff'larda yenebilecek tek bir takım görüyorum o da seattle. iyi şut attıkları her maçı kazanma şansına sahipler. seattle'ın karşısına kidd, lebron james, garnett, duncan, shaq çıkarın. seattle iyi bir gününde olursa bu kadroyu bile yener ahah. sapık şütor bi takım çünkü yani çok formda bi seattle dışında spurs'ü eleyebilecek takım görmüyorum. miami belki zorlar finalde, ama detroit olursa spurs'ün zorlanacağını pek sanmıyorum.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 +1 suns olsun[signature][hline]Every fart has a beginning. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Indiana olsun[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Realist olmak lazim bende Indiana diyorum ama Suns yada Heat..[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 miami heat. shaq&mourning&wade direk yokeder.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mourning sağlam kalan tek böbreğini de Duncan ın kafasına atar ve Duncan ı sakatlar ve böylece Miami alır :D[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Spurs iyi gidiyor gerçi ama şampiyon olacak kadar iyi değiller bana göre...[signature][hline]Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ege1903 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: LasT_SuRviVoR, 19 Şubat 2005 19:01 tarihinde demiş ki: Indiana olsun +1[signature][hline]@nti_school and teacher!!ööüğğh.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ya bu topic de her gun acılıyo spurs[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xa_s Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 bence finalin miami -suns arasında olacağı çok belli iki takımda çok iyi ama hangisi şampion olur belli olamaz (büyük ihtimal miami) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 shaq playoff lara sakliyor kendini, miami bence[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 shaq açıklama yaptı ya zaten herkes sigara ben puroyum ağır ağır yanarım ;)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 tmm da ne bagırıyon? açcaksan küçük harfle aç topicini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: LvL_Sabo, 19 Şubat 2005 16:44 tarihinde demiş ki: seattle'ın karşısına kidd, lebron james, garnett, duncan, shaq çıkarın. seattle iyi bir gününde olursa bu kadroyu bile yener ahah. sapık şütor bi takım çünkü yok artık abartmışın sen de :) seattle'ın bu kadroyu yenebilmesi için %70 falan üçlük isabetiyle oynaması lazım çünkü adamları tutmaları imkansız eh playoff serisi boyunca o kadar isabet de yavaş ;)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 seattle'ın karşısına miami'nin çıktığını düşünelim kim durduracak shaq'ı seattle'da + o kadar üçlük yüzdesi :)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar