Hairband Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Arkadaşlar Ben Bu aralar yeni çıkacak mmorpgler arıyorum size güzel bulunca uodan sıkılanlar için iyi bir alternatif olacak oyun arıyorum ama bu oyun cok güzellll http://www.planeshift.it/pics.html Bakın Resimlere bide nası bi oyun diye soracam bilenler warsa?? tamamen acıklarlarsa cok sevınırım[hline]Firehouse I live my life for you
Hairband Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 [img]http://www.planeshift.it[img][hline]Firehouse I live my life for you
Hairband Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 euaheuauhe kızmayın tamam beceremedim [url]http://www.planeshift.it.com[url][hline]Firehouse I live my life for you
Hairband Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 olmuyo yaws :) :D d:)[hline]Firehouse I live my life for you
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Burdan[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me
Hairband Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 mepisto biliyomusun abi sen bu oyunu ya bilen yokm7 ya yardım edin server acmayı dusunuyorum hadi bea ?[hline]Firehouse I live my life for you
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 nası yani[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Hairband Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 tabi Ben server acmayı dusunuyorum Hemde Türkçe SAdece Türklerin Gireceği bir site hemde offical hemde beleşşş üç boyutlu daoc a benziyor ama su an serverleri yokmus 2 hafta ya acılacakmıs Serverleri adminle konustum süper adam cok iyi[hline]Firehouse I live my life for you
Hairband Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 tabi Ben server acmayı dusunuyorum Hemde Türkçe SAdece Türklerin Gireceği bir site hemde offical hemde beleşşş üç boyutlu daoc a benziyor ama su an serverleri yokmus 2 hafta ya acılacakmıs Serverleri adminle konustum süper adam cok iyi Server Açma Kuralları war Asya America avrupa sadece bunlarda acabiliyosun serveri eee bizde avrupa deilmiyiz ? Sade Türkçe yapcam ıngilizlerde girerse girsin banane bizmi hep onların oyunlarına gircez demi arkadaslar? Biraz da onlar zahmet etsin Turkçe Öğrensin demiiiiii :) :D[hline]Firehouse I live my life for you
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 said: Hairband, 10 Şubat 2003 13:21 tarihinde demiş ki: üç boyutlu daoc a benziyor [hline]Firehouse I live my life for you sen bir DAoC sever ının ne anlama geldiğini biliyormusun[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Hairband Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 sever ne server mi demek istedin?[hline]Firehouse I live my life for you
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 aha bak thalion aslanlar gibi vakti zamanında açıklamış senin oyunun DAoC tan kötü olduğunu varsayarsak en az bunun yarısı kadar bişiye ihtiyacın olduğu kanısındayım said: Thalion, 29 Ocak 2003 19:42 tarihinde demiş ki: Şöle ufak bir hesap yapalım.. Her realm yaklaşık olarak 10 farklı server üzerinde çalışıyor, bu server'ların özelliklerini söylememe gerek yok sanırım, üstün aletler.. 3 ayrı realm olduğu için yaklaşık 30 adet server'dan bahsediyoruz.. Sadece avrupa serverları 100Mbit lik bir hat üzerinden hizmet veriyor.. 30 sayısı abartı bile olsa sayıyı 20 yapsan ki böyle bir yatırımı türkiyede karşılayacak herhangi bir şirket ben bilmiyorum.. Gelir dersen avrupa serverlarında kayıtlı 30.000 kullanıcı var desen, ki daha fazla ayda 300.000 euro eder.. adamların böyle bir sistem kurmaları doğal.. ama türkiyede sanmıyorum.. Bir emulatör tek server üzerinde çalışır kuvvetle muhtemel, birlikte çalışan 20-30 sever'ın yaptığı işin kaçta kaçını o tek server üzerinde çalıştırabilirsin tanrı bilir..[hline]Haradrim lvl50 Warden Member of Dark Order Excalibur | Hibernia / EU [hline]MAN WHO WALKS ALONE
Hairband Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Ya Ben Daoc Tan Bahsetmiyorumki Planeshift den bahsediyiyom www.planeshift.it e gir bak nası bi oyun daoc gibi[hline]Firehouse I live my life for you
Hairband Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Ya Ben Daoc Tan Bahsetmiyorumki Planeshift den bahsediyiyom www.planeshift.it e gir bak nası bi oyun daoc gibi[hline]Firehouse I live my life for you
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 DaoC tarzı 3d bir oyun diyosun bende sana DAoC için ortalama ne gerekli onu verdim onlara bakarak sana nasıl bişi lazım onu "anla"diye ama bu yüzyılda başarabileceğin konusunda şüphelerim var[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Hairband Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 abi oyun paralı deilki beles Isteyen girio cıkıo kablo war evde ama 24 saat acık tutamam o ayrı enn iyisi yatsın bu iş :)) bu tarafını duşunmemiştim[hline]Firehouse I live my life for you
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 sen hala kavrayamadın olayı kabloyu 24 saat açık tutsanda senin evdeki bilgisayar ne olursa olsun server kurma şansın yok görsel açıdan sefil uo bile kaç makine istiyo sen hala evdeki makineye kurarım millet gelirdesin[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Hairband Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 abi su oyunu çöze yokmu ya gözünde yumurta gırayim[hline]Firehouse I live my life for you
LethE Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 eft beleş[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves!
Hairband Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 evt beleş nası güzel demi[hline]Firehouse I live my life for you
Zed Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 eğer karıştırmıyorsam ben bu oyunu daha önce oynadım. pek oynanabilir gibi değildi, şimdi nasıldır bilmiyorum. hiç sarmamıştı.[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
Hairband Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 bana biraz bahsedermısın oyundan ya Lutfen oyuna yeni başlıcam da Zed
Fly Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Yuklesem mi yaw...[hline]Mini mini bir kuş bakıyordu, penceremden baaanaa.. almadım onu içeriyeee ,git git dedim niye ise... tam derken pencere kırıldı, evimde bak kuş uçtu
Hairband Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 fly yanlız su an oyunun server i yok ona göre beklicen sabretcen adamlar 1 yada 2 hafta icinde coming soon dio bilmıom adamlar diosa oledir bence
Öne çıkan mesajlar