Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Planeshift Diye Bir MMORPG

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar Ben Bu aralar yeni çıkacak mmorpgler arıyorum size güzel bulunca uodan sıkılanlar için iyi bir alternatif olacak oyun arıyorum ama bu oyun cok güzellll
http://www.planeshift.it/pics.html
Bakın Resimlere

bide nası bi oyun diye soracam bilenler warsa?? tamamen acıklarlarsa cok sevınırım[hline]Firehouse I live my life for you
Mesaj tarihi:
tabi Ben server acmayı dusunuyorum
Hemde Türkçe SAdece Türklerin Gireceği
bir site hemde offical hemde beleşşş üç boyutlu daoc a benziyor ama su an serverleri yokmus 2 hafta ya acılacakmıs
Serverleri adminle konustum süper adam cok iyi[hline]Firehouse I live my life for you
Mesaj tarihi:
tabi Ben server acmayı dusunuyorum
Hemde Türkçe SAdece Türklerin Gireceği
bir site hemde offical hemde beleşşş üç boyutlu daoc a benziyor ama su an serverleri yokmus 2 hafta ya acılacakmıs
Serverleri adminle konustum süper adam cok iyi

Server Açma Kuralları war
Asya
America
avrupa
sadece bunlarda acabiliyosun serveri eee bizde avrupa deilmiyiz ? Sade Türkçe yapcam ıngilizlerde girerse girsin banane bizmi hep onların oyunlarına gircez demi arkadaslar?
Biraz da onlar zahmet etsin Turkçe Öğrensin demiiiiii :) :D[hline]Firehouse I live my life for you
Mesaj tarihi:
said:
Hairband, 10 Şubat 2003 13:21 tarihinde demiş ki:
üç boyutlu daoc a benziyor

[hline]Firehouse I live my life for you

sen bir DAoC sever ının ne anlama geldiğini biliyormusun[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Mesaj tarihi:
aha bak thalion aslanlar gibi vakti zamanında açıklamış senin oyunun DAoC tan kötü olduğunu varsayarsak en az bunun yarısı kadar bişiye ihtiyacın olduğu kanısındayım

said:
Thalion, 29 Ocak 2003 19:42 tarihinde demiş ki:
Şöle ufak bir hesap yapalım..

Her realm yaklaşık olarak 10 farklı server üzerinde çalışıyor, bu server'ların özelliklerini söylememe gerek yok sanırım, üstün aletler..
3 ayrı realm olduğu için yaklaşık 30 adet server'dan bahsediyoruz..

Sadece avrupa serverları 100Mbit lik bir hat üzerinden hizmet veriyor..

30 sayısı abartı bile olsa sayıyı 20 yapsan ki böyle bir yatırımı türkiyede karşılayacak herhangi bir şirket ben bilmiyorum..

Gelir dersen avrupa serverlarında kayıtlı 30.000 kullanıcı var desen, ki daha fazla ayda 300.000 euro eder.. adamların böyle bir sistem kurmaları doğal.. ama türkiyede sanmıyorum..

Bir emulatör tek server üzerinde çalışır kuvvetle muhtemel, birlikte çalışan 20-30 sever'ın yaptığı işin kaçta kaçını o tek server üzerinde çalıştırabilirsin tanrı bilir..[hline]Haradrim lvl50 Warden
Member of Dark Order
Excalibur | Hibernia / EU

[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Mesaj tarihi:
DaoC tarzı 3d bir oyun diyosun
bende sana DAoC için ortalama ne gerekli onu verdim
onlara bakarak sana nasıl bişi lazım onu "anla"diye ama bu yüzyılda başarabileceğin konusunda şüphelerim var[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Mesaj tarihi:
abi oyun paralı deilki beles

Isteyen girio cıkıo kablo war evde ama 24 saat acık tutamam o ayrı enn iyisi yatsın bu iş :)) bu tarafını duşunmemiştim[hline]Firehouse I live my life for you
Mesaj tarihi:
sen hala kavrayamadın olayı
kabloyu 24 saat açık tutsanda senin evdeki bilgisayar ne olursa olsun server kurma şansın yok görsel açıdan sefil uo bile kaç makine istiyo sen hala evdeki makineye kurarım millet gelirdesin[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Mesaj tarihi:
Yuklesem mi yaw...[hline]Mini mini bir kuş bakıyordu, penceremden baaanaa.. almadım onu içeriyeee ,git git dedim niye ise... tam derken pencere kırıldı, evimde bak kuş uçtu
  • Yeni Oluştur...