THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 bostancıdada ıskele var gayet merkezı bır yer aynı zamanda karpuz rahat gelırsın sende bence[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 walla bizi hell götürecek ona uyarsa bana da uyar ahah pazartesi olsun maç ve bitsin uzatmanın anlamı yok kazanan takıma kediyi kafalayıp paticik futbol turnuvası şampiyonu lakabı koyduracaz (:[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Bostanci cok uzak olur. Yani bir mac yapicam diye $ehrin diger ucuna gidemem.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 heh millet geliyo şehrin diğer ucundna ama :)[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 İptal edeLim gitsin abi, yeri beğenmeyeninden tut, günü beğenmeyenine.. Ortak bi yerde anLaşamıoz yani. Bizim için taxim-bjk bile şehrin diyer ucu, bi şehirlik mesafe daha gidemem. Bu arada praw sen de gidemezsin. hell'deki arabaya güweniyosun sadece :) Yani herkes fedakarlık yapıp Beşiktaş'a gelcekse oLur, yoksa oLmaz bu i$ bence..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- [Bu mesaj bLaQ tarafından 14 June 2003 16:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 BJK ve Taksim $ehrin gobegi ama..Ula$im vb. kolay.Hem mac sonrasi eglenilebilinecek yerler acisindan iyi.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 peki bostancı da olsun da biri bana nasıl gidilceeni söylesin ve ya avrupada oturanlar buluşsunlar öyle gidelim maça en iyisi o olur...[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? THiM, 13 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki: muahaha :( Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 beyler yeni bir topic acalim oylama yapalim herkes sadece olamasi istedigi yeri ve zamani yazsin en cok istenen yeri ve zamanida organizator kardeismiz kimse secsin soylesin uymayanda top olsun. hatta o bolgeye nasıl gelesegınıde ayrıntılı sekılde anlatırız olay bıter ne ıptal etmesı allahllala[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Bu i$e ilk ba$landiginda BJK ya da Taksim dendi.O yuzden katildim ben.Bostancilara kadar gidemem mac yapicam diye.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 bana her yer her saat uyar gelmek ıcın ne gerekıyorsa yparım ama oylama sart[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 bende gelemem bostancıya :D[hline]Mixed Website Sir Gawain The Green Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 arkadaşlar TAMAM BEŞİKTAŞTA OLMASINA KARAR VERİLDİ ama çok mu zor biri gibdip ayarlasa beşiktaşın oralardaki sahalrdan birini[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 taam o zaman lütfen birisi beşiktaşta yer ayarlasın.pazartesi olmasına 15 dakka kalmış. gün değişmek zorunda sanırım bu arada.[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 BEşiktaş çok kasar ya mis gibi çiroz var nedir bu diretme biri de taksın ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forgotten Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 beşiktaştan ayarlanırsa açık adres + etraftaki unlu goze carpacak yerlerin adları ve yön tarif ederek adres + oranın krikosinin çizimi veya scani lazım..[hline]Forgotten = Mysterio Mysterio = Forgotten Forgotten = Mysterio Mysterio = Forgotten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 çiroz neresi yaw ben bilmiyorum.daha uygunsa orda yapalım tabiyki![hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar