Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Futbol Turnuvası (final cut)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bostancıdada ıskele var gayet merkezı bır yer aynı zamanda
karpuz rahat gelırsın sende bence[hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Mesaj tarihi:
İptal edeLim gitsin abi, yeri beğenmeyeninden tut, günü beğenmeyenine.. Ortak bi yerde anLaşamıoz yani. Bizim için taxim-bjk bile şehrin diyer ucu, bi şehirlik mesafe daha gidemem. Bu arada praw sen de gidemezsin. hell'deki arabaya güweniyosun sadece :) Yani herkes fedakarlık yapıp Beşiktaş'a gelcekse oLur, yoksa oLmaz bu i$ bence..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-

[Bu mesaj bLaQ tarafından 14 June 2003 16:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
peki bostancı da olsun da biri bana nasıl gidilceeni söylesin ve ya avrupada oturanlar buluşsunlar öyle gidelim maça en iyisi o olur...[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki:
frp dediğin de konuşmalı barbut dimi?
THiM, 13 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki:
muahaha :(

Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim)
Mesaj tarihi:
beyler yeni bir topic acalim oylama yapalim herkes sadece olamasi istedigi yeri ve zamani yazsin en cok istenen yeri ve zamanida organizator kardeismiz kimse secsin soylesin uymayanda top olsun.
hatta o bolgeye nasıl gelesegınıde ayrıntılı sekılde anlatırız olay bıter ne ıptal etmesı allahllala[hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Mesaj tarihi:
beşiktaştan ayarlanırsa açık adres + etraftaki unlu goze carpacak yerlerin adları ve yön tarif ederek adres + oranın krikosinin çizimi veya scani lazım..[hline]Forgotten = Mysterio
Mysterio = Forgotten
Forgotten = Mysterio
Mysterio = Forgotten
  • Yeni Oluştur...