Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Diğer topic biraz fazlaca ve gereksiz mesajlarla dolu olduğuından yeni açayım dedim. topic sahibi Prawlerin de iznini isteyerek buraya taşınmasını istiyorum konunun. Eski mesajları okumak isteyenler buraya bakabilirler. Şimdi en son durumu açıklamak istiyorum, hatta şööle bi güzel copy/paste yapayım da şekil olsun; maçlar 16 haziran günü, avrupada (ya ellen road stadında, ya da ist.avrupa yakasında seçeceğimiz bi halı sahada) yapılacaktır. 18:00-21:00 arasında yapılacaktır. anadoluda (ist.anadolu yakası,izmir,adıyaman,mardin vs.) oturan arkadaşlar arabayla gelicek olanların arabalarına konuk olup katılım gösterecek, eğer araba sahibi "banane lan benzin parasını çıkmazsanız götürmem" derse ya paşa paşa ara verilecek, ya da beraber bişeylere binilip gidilecek. artık dönüşte kim naapar bilmem. takımlarda 7 as oyuncu+ x yedek bulunabilecek. ayrıca işi gücü olmayan ama illaki izliycem katılım göstericem araya karışçam diyen olursa gelsin izlesin taraftar olur,şahane de olur yani. 7 as oyuncu dışında bulunan x tane yedek oyuncu bu topice attıkları msg sırasına göre hazır bulunacak, para ya da güç gösterisiyle sıralama değişmeyecektir(umarım). eğer 7 as oyuncudan hiçbiri kaleci olmak istemezse son as oyuncuya hoşçakal denilip gönüllü kaleci alınacaktır (gönüllü olsun ki başarılı olsun). eğer her oyuncu kabul ederse (ya da yarısından fazlası diyelim) olay iddiaya girme şeklinde olacak, kaybeden iki takım, kazanan takımın maç paralarını ödeyecek. maç esnasında ya da sonrasında alınan su, kola vb. şeyleri herkes kendi cebinden ödeyecektir. eğer ki fotoğraf makinesi getirilirse daha bi güzel olacak olan 3 maçın ardından kazanan takım, kaybeden takımlarla istediği kadar dalga geçsin,ya da geçmesin orasını bilemem. hatta eğer kaybedenlerden biri yeterli cüsse ve kuvvete sahipse diğerleriyle dalga geçsin bana ne top yuvarlaktır ama bazen oyuncular yüzünden köşeli hale geliyo ve tartışöma çıkabiliyo. bunun için TS li olduğunu söyleyen arkadaşatan hakem olmasını rica edicem. daha bi güzel olur hakemli falan maçlar maksat gerçek fitbol ortamını sağlamak. ---------------------------------------------------- e tabi takımlar da şöyle galiba en son ; BJK Kadrosu: ----------------- 1-goodness [GK] 2-bLaQ 3-silthanas 4-gawain 5-jacabo 6-prawler 7-raider 8-tharkas FB Kadrosu: ----------------- 1-Behran 2-Spectator 3-Sadbutcher 4-Sturm 5-Apex 6-Sanrey [GK] 7-Baggio 8-Dely 9-Forseti GS Kadrosu: ---------------- 1-wish 2-phantom (ben) 3-mysterio 4-head 5-lvl sabo 6-urza 7-karpuz 8-babacum 9-estel ayrıca sanrey bu kadroları yazıp sonuna eklemiş ki: "Unuttuğum yada ben oynayamam abi 16 Haziran / Pazartesi Günü saat 17:00 - 20:00 arası, zaten satıcıLık kanımda var "niohaha" diyen varsa $imdiden beLirtsin de 5 gün içinde rahatLıkLa adam buLaLım.. Durumunda degisiklik olan varmi? bir de kimler anadolu tarafindan gecicek arabayla gecicem 3 (yapisina gore 4) kisilik yerim vardir bilginize (fb takimindakilere oncelik taninir ehehe)" Sanırım bunun haricinde önemli bişey yok. artık takım taktiklerini belirlemek, maçlar öncesi antrenman yapmak amacıyla takım arkadaşlarınızla konuşup bişiler halledersiniz. Başarılar...... (ps: ben baklavaya karşıyım kardeşim maç parası çıksın yeter yani)[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 maç parasına oynansın bence bu arada head de oynuyor onu da ekle sanırım GS takımında[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 head yazıyo kadroda ama gs nin kalecisi belli diyil yafs?!?![hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 18:00 değil 17:00-20:00[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 yea go fb go sanrey :o [hline]is everywhere.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 ya bare bizim maç en son maç olsun maslaktan o trafikte gelmem zor ama gelicem ulan kaçarmı be spectatoru ezicem :D zuzuuzuzuz[hline]Sir Gawain The Green Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 kaleden kaleye gol olursa ben kaleci olurum..[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Ulan izin aldıracaksınız bana işten gelicem be gelicem işte. Bi arada sahanın net yerini belirlerseniz işyerine ne kadar yalvarmam gerektiği konusunda net bir fikire sahip olurum.[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 olm ege ben kaleye geçerim ahaha[hline]Hiç hata yapmamış insan, yeni bir şey denememiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 stadın adresini falan da yazın bari...[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 ben kaleci olursam onlarca gol yeriz ona göre... :)[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Daha beLLi bir yer yok. Beşiktaş istendi, BJK'de oturan biri ayarlasın işte bi halı saha biz de gelelim. Ha Bakırköy civarına geliriz derseniz 10 tane ayarlıyım :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Bakırköy civarı karşıdan gelenler için de biraz zor olur aslında gerçi deniz otobüsü war ama beşiktaş en uygun yer Gawain işten bir gün erken çık zaten herkes 2 maç yapacak[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 bakırköy yalan olur... ya Böyle beşiktaş mecidiyeköy şişli gibi Merkez bi yer olsun ya da bizim evin ordaki halı saha olsun (boğaziçi üni nin orası) :)[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Evinin önünde halı saha varsa ayarlasana kardeşim :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 olur da insanlar Hisarüstüne gelebilecekmi? aslında heryerden otobüs var Rumeli Hisarüstü diye çok fazla gelen bi otobüs ve son durak halı sahanın önü ama siz bilirsiniz tabii[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Hayır ya son otobüs durağının orda bi tane var ya Kuzey Kampüs güney kampüs arası gibi bişey... günay kampüs arkası...[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Akmerkez'in karşısında soLda bi tane wardı ya. Orayı ayarlasın yakın biri. Baya da merkezi olur hehe[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 merkezi olsun ya oralar çok nası gelcez?[hline]Dj KeSh pazar 13-15 arası isteks->20474989 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Ts li olan arkadas hakem olamayacak malesef cunku oynama nıyetınde:) cogu kısıdende once mesaj attıgını belırtmek ıster.[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj THARKAS tarafından 12 June 2003 16:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 said: fizban, 12 June 2003 13:29 tarihinde demiş ki: ya tribünü falan olan yeri demiyo musun ? sağa dönünce güney kampüsün oraya gidiyo hatta ehe[hline]Fizban(48:89 AM) : associated press ora...[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 yakın bir yerde olsun çok uzak olmasın[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 evet yakın bir yerde olsun :D[hline]Sir Gawain The Green Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 arkadaşlar...şu yedeklerdeki adamları toplayıp artı bi kişinin de katılımıyla beraber güzide klubümüz karadenizimizin incisi Trabzonspor u da turnuvaya dahil edelim bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 ya takımlara hala oyuncu alinmio dimi?[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar