UTN Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ne oldum degil oha falan oldum demeli. haci haciyi mekkede, tikky tikkyi caddede bulur. ortama akacak tikky caddede durmaz geçti mango indirimi sür porsheyi converse'e tikkyyi kesseniz kani lacivert,kirmizi,beyaz akar cadde'nin düskünü, barbour giyer kis günü. solaryum girmeyen eve doktor girer. ameleyi solaryuma sokmuslar yine de amele yanigi demis. pantolonum dieselden, clubberim ezelden acele giden oha falan olur yane. ne insan gördüm üstünde tommysi yoktu,ne tommy gördüm içinde insan yoktu her basarili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bir baba vardir> puma balçikla sivanmaz. tikkyi rockistanbul'a koymuslar yine de club'im demis kal geliyorum demez cluba gitmek ibadetin yarisidir. gucci'den babam çiksa giyerim. tikky dötünü görmüs "bir döte diesel bu kadar yakisir!" demis bir armani'nin nesi var, iki armani'nin cok strong bi presence'i var[signature][hline]rölans!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 tikky tikkynin tomisine muhtaçdır[signature][hline]Saadettin Teksoy + Reha muhta = Atom bombasından 25.0000^38 güçlü enerji patlaması yani saadettin ile reha bir araya gelirse insanlık; köpekliğe doğru evrimleşecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 *!kal geliyorum demez * *!puma balçikla sivanmaz. * *!bir armani'nin nesi var, iki armani'nin cok strong bi presence'i var*[annamadım ama] hehe baya guldum[signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol -Şefkat ve merhamette güneş gibi ol -Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol -Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol -Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol -Hoşgörülülükte deniz gibi ol -Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol--Hz. Mevlana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P_O_T_D_C Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: UTN, 11 Şubat 2005 16:06 tarihinde demiş ki: ameleyi solaryuma sokmuslar yine de amele yanigi demis. pantolonum dieselden, clubberim ezelden ne insan gördüm üstünde tommysi yoktu,ne tommy gördüm içinde insan yoktu her basarili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bir baba vardir> puma balçikla sivanmaz. tikkyi rockistanbul'a koymuslar yine de club'im demis cluba gitmek ibadetin yarisidir. gucci'den babam çiksa giyerim. EUheuehuheuehueheuheuehueh hasta oldum bunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ekşiden alıntı olduğunu belitseymişsiniz keşke[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 benimkini ben uydurdum[signature][hline]saadetin teksoy reha muhtara demişki -ya reha sen hiç kutupta namaz kıldın mı reha -acı var mı acı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tutankhamen Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 boyle tipler istabul/bakırkoyde cok var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 mehua guzelmis:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Hehe bu süper durmuş "tikky dötünü görmüs "bir döte diesel bu kadar yakisir!" demis "[signature][hline]With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ben reinaya reina demem içerde locam olmadıkça. :lol: alın buda benden olsun[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ehuehehuehu spr omus yaw ist böle tiplerle dolu..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 çok iyi ya uheuheueh[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 hehehe güzelmiş :)[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 harbi iyiyimiş :)[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ----timber agacta yetişmez caddeland de yetisir ---tikky tikky e baka baka tikkylesir[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Güzel (:[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 *!Etiler'de geçme beni Caddede yerim seni* *!Barbour'lar bir olunca Starbucks seyran olur* *!Damlaya damlaya senin porsche benimkinden kara* By Sheref & Yegi[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 haha çok iyi :D[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 lol :D[signature][hline]***THE DREAD LORD*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: tutankhamen, 11 Şubat 2005 16:16 tarihinde demiş ki: boyle tipler istabul/bakırkoyde cok var :) bilmiyoduk tesekkurler ayrıca onlar bakırkoyde yok[signature][hline]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim benim postlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: trgdy, 11 Şubat 2005 18:38 tarihinde demiş ki: said: tutankhamen, 11 Şubat 2005 16:16 tarihinde demiş ki: boyle tipler istabul/bakırkoyde cok var :) bilmiyoduk tesekkurler ayrıca onlar bakırkoyde yok hmmmm[signature][hline]sürü psikolojisine hayır uçan kazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: tutankhamen, 11 Şubat 2005 16:16 tarihinde demiş ki: boyle tipler istabul/bakırkoyde cok var :) onlar her yerde :)[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: tutankhamen, 11 Şubat 2005 16:16 tarihinde demiş ki: boyle tipler istabul/bakırkoyde cok var :) hayır onlar gerizekalı tipler genelde bakırkoydekiler.. PArası olmayan fakat tikky gözükmeye çalışan sahte tommy giyen ahmak gerizekalı diyebileceğimiz tipler onlar.. Daha çok sıfat takardımda forum ahlakı izin vermez...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 kal geliyorum demez süper ya[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 süfer =][signature][hline]Kim demiş sarho$luk kötüdür diye,ben her$eyimi ayıkken kaybettim... [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | Resimlerim | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar