Karabulut Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 wala artik hizli ok atmaktan dolayi ammo olayini dusunmuyorum parasi neuyse verip aliyorum:) bu arada hizli okun dmgsi dusuk olur bu nedenle daha az agro cekersin (pet 100 vuruyor ben 150:) 32 dps ok war bende 1.60 speed dmgsi dusuk 35(crosbow) dps 34(gun) dpssi olan arkdaslari aldim karsima karsilikli atistik benden yavash olduklari icin hep ezildiler wala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 ya bırde mesela ben lvl 21 oldum asla 21 lvl olan bır yay bulamadım lootlardanda cıkmıyor her lvl silah satan bır yer varmı ironforgede mesela bulma sansımız varmı yoksa bu sans ve random mu,?[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Yaylar üvey evlat oyunda. Üretilebilen bir item değil bildiğim kadarı ile. Dükkan dükkan gezip arıcan. 2 LVLda 1 yeni yay kullanabiliyorsun galiba emin değilim. Yani 16da yayım vardı 18de yeni aldım bir sonraki yay galiba 20de vendorlarda. Üretilebiliyorsa kim üretiyor bu yayları bizi yazabilir mi?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 -Bab kesme plz -Bab beni kestin atı kesme at param kalmadı fsdfsd Bana sorarsanız taktik strateji bi team için çok önemli karşı taraf ne kadar güçlü olursa olsun strateji olduktan sora Gralı gelse yukardaki yazıyı yazar :D asd dasd[signature][hline]Diyorlar ki bazen gözlerimden deliler doluşmuş bakıyor birer birer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 bir üstteki posttan beni düşündüren world of warcraftın uo zihniyetine kaydığıdır. Düşündürücü :( Sanırım wow hayatımda en büyük doğruyu tek türk olduğum bir server seçerek yaptım.(offansiv anlaşılmasın sadece düşüncemdir)[signature][hline]Beyin aldırma operasyonlarına hayır! [/b][b] [Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 22 Şubat 2005 15:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Nasıl yani her iki levelda bir bow'mu değiştiriyorsunuz? Dagger için de geçerli mi bu durum?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Daggerımı da her yenisini buldukça vendorda değiştiriyorum. Biraz tuzlu oluyor ama daha çok damage veren varken elimde eski olanı olması huzursuz ediyor :) Yanılmıyorsam LvL20 silahların daha iyileri vendorda var her skill için. Bu arada aranızda Ranger Bow gören var mı hiç? Amacım onu bulmak ama drop şansı 0.1% maximum olarak buldum. Bir ihtimal Stormwinddedki bowyer dukkanında vardır diye bakıcam ilk fırsatta. Tuzlu iş ama damage olmaz ise vur vur ölmüyorlar hehehe Drop şanslarıhttp://www.thottbot.com/index.cgi?m=129755 [signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım [Bu mesaj Absolut tarafından 22 Şubat 2005 16:07 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Absolut tarafından 22 Şubat 2005 16:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 ehehe daha level20 olmadığımdan farkedememişim demek ki :) Ben 5-6 leveldır aynı dagger'ı kullanıyorum, bir süre daha öyle devam edecek gibi gözüküyor.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Bende olmadım 20 ama bu akşama olurum herhalde. Dagger içinde gayet guzel secenekler var Vendorlarda veya AHde.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Ranger Bowu drop yapan amca Şimdi bu amcadan bu rangeri droplatma şansım var mı Alliance olarak? Aklım karıştı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 alliance bir kişi alliance'dan bir npc'yi kesemez diye biliyorum. Horde olman gerekir.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Demek ki tek bulma şansım AH kaldı. Hehehe veya NPClerden alacaz başka bir yay :) Şu an kullandığım 20 oldugumda almayı planladıgım Ama DPsleri aynı yani degistirmeme gerek yok. Ama Ranger Bow varsa alacaz bir şekilde o baya bir farklı bunlara gore :) [signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım [Bu mesaj Absolut tarafından 22 Şubat 2005 16:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 yok onun baska bir olayi vardir , ya bi sekilde summon ediliyodur ve saridir (herkez dalabilir) veyahut stockade de falandir stormwind diye geciyodur veyahut canals in orlarda falandir mesela stormwinnden cikarken heykellerin oldugu yerde sagda ve soldaki sularda bi rare crocodile summon oluyor arada 45-50 arasi bi lvlda elite(ilerde görüceksiniz bazi rare moblar oluyor ortamlarda cok uzun sureli spawn timerleri , ve elite gorunumlu avatarlari , amma velakin elitelerin dragoncugu sari olurken bu arakdaslarin ki gri oluyor , hpleri normal moblarla ayni ve kesinlikle bir mavi yada yesil item dusuruyorlar ) idi kesince guzel bisiler birakiyordu falan wow.allakhazam.com da var rare moblarin listesi edit : nerden cikardin boyle biseyi derseniz , lvl20 bir mobu lvl20 hordenin gelip stormwindin icerisinde kesmesi gibi bir olasiligi blizzard bile hesaplamamiştir , sanmam :) yaklasik 50 tane lvl20 olursa , corpse run yaparak tahmini 38 saatte bulur -keser -itemi alirlar [Bu mesaj baaluo tarafından 22 Şubat 2005 16:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Ufak bir yorumumu eklemek istiyorum şu quest leveling mi yoksa farming mi olayına. Oyunda çok hoş questler var, okuyup anlamak, olay yerine gidip, gerekenleri yapmak zaman zaman çok hoş oluyor. Yanlız mesela Redridge M. de bir görev var, bilmemkimin pençesini getir... Ya bi gidiyoruz olay yerine 50 tane party var, mob bir spawn oluyor, herkes önce ben vurucam diye novalar, blizzardlar patlıyor ortalıkta. yada ne biliyim az bulunan bi hayvanın bilmemkaçtane kulağını getir. Böyle questler bayıyor insanı, direk abandon lıyorum, hemen hemen benim levelımdaki yaratıkları kesmeye gidiyorum 1-2 saat kadar, sonra o da bayıyor, quest arıyorum. Bu böyle geçiyor heralde. Ama hakkını da vermek lazım, bazı questleri yaparken o kadar zevk alıyorum ki, quest bitince falan "tüh be." falan diyorum. Heralde en güzeli orta yolu bulmak :P[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar