x_down Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 slm ben yeni geldim bu forumlara..siz ii vakit geçirio musunuz burda?size katkıları neler?(gsl bi yere benzio)![signature][hline]İF this is your first night in fight club ..you have to fight.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 gsl(!) bir yer... Kazandırdığı şeyler yok değil , kötü bir yanını göremedik henüz ;)[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 merhaba:)aslına bakarsan burda şu ana kadar hiç kötü bişi görmedim hatta çok şey kazandım diebilirim.tam gaz devam:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 bilmemki yararını hic dusunmedim.msj atyoruz iste ole konusuyoruz dertlesiyoruz,yardımlasıyoruz bla bla ..[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Deli ve 40 akıllı hikayaesi tek farkı hiçkimsenin akıllı olmaması :P[signature][hline]Onlar asker sadece asker Clone Commandos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Bir tane kuyu var oraya taş atııyoruz devamlı..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Bu bahçelerde kaç çiçek sulandı, kaç çiçek sarardı !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ben ii zaman geçiriorum....sonra ilgilendiğim bölümlerde bilgi ediniorum..böle işte :p[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk]wook o'hara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 walla...biz bu foruma bi amaç uğruna üye olmadık..sırf iş olsun die..biri konu açsın bizde anlamsız cevaplar yazalım die...yoksa ne işimiz var burda...yaf kardeşim nasıl bi sorudur bu..burda ki bulunma amacım benim::: paticiğe diğer forumlardan casusu olarak gönderildim..bütün altyapıyı çöketecem.. yaf gidin millet ya....bide cevap yamzışınız ciddiyetten ya..[signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 çok katkısı oluyor anlat anlat bitmez.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: rexx, 20 Şubat 2005 21:39 tarihinde demiş ki: Bir tane kuyu var oraya taş atııyoruz devamlı.. peki bunu video kamera ile çekiyormusunuz? bir derdim var artık tutamam içimde[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 valla kayitli olarka 2 kayitsiz oalrakda 3-4 yildir burdyaim bana hic zarari dokunmadi... herugn ilk girdigim sitedir... guzel yerdir...[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Çok ortam yerdir burasi..[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Buluşuyoz kolaşıyoz her buluşmaya gitcem diyip sorunlardan gidemiyom :P Kötü yanı milletin gereksiz msj attığını görünce sinirleniyom .[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: HymnOfChuck, 20 Şubat 2005 20:09 tarihinde demiş ki: Kazandırdığı şeyler yok değil , kötü bir yanını göremedik henüz ;) öyle deme kötü yanları da var.örneğin ben saeros diye bir ucube ile tanı$tım ve hala o yüzün etkisi altındayım.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Horus- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 efet 40 demek yanlis aslinda 100,000 e yakin deli toplanmis bi kuyunun etrafina tas atio. sora Yetkili dahil kimse cikaramio =P[signature][hline]*!Yetkililere Burdan Sesleniyorum... Bitmeyen Reg İstiyorum* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar