Reignman40 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 önceki yıl bence hayal kırıklığı olan smaç yarışması bu sene daha iyi olcak gibi bu sene J.R Smith Josh Smith Amare Stoudimire Chris Andersen yarışacak benim favorim Smith lerden biri... bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: Nukem_Verite, 19 Şubat 2005 00:20 tarihinde demiş ki: sakin.. [signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 A. Stud..... kazancak.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jkidd Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Smith lerden biri alır daa noolurdu şurda LeBron olsaydı...[signature][hline]Undeadler ölmez vatan bölünmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Bence Fred Jones ve Lebron Jamesin katilmamasini anlamadim.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 çok bok ettiler smaç yarışmalarını yaa VC vs T-Mac al sana slam dunk yarışması!![signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Benım kafamda 4 ısım vardı Rıchardson V.Carter LeBron T-Mac[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Ya smac yarismasini batirdilar gercekten katiliyorum bende :([signature][hline]Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hashishin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Josh Smith favorim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 iyi de benim bildiğim kaybeden bi daha giremiyo. bu arada josh smith rookie maçında baya iyiydi ben ondan umutluyum :)[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: Ruby_DraGon, 19 Şubat 2005 07:47 tarihinde demiş ki: Benım kafamda 4 ısım vardı Rıchardson V.Carter LeBron T-Mac O kadro Nba 2005 oyununda seyirci gaza gelsin die konuldu :lol:[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors | Mail | :[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Fred Jones T-Mac dan daha iyi smac basiyor![signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bu smaç yarışmasına katılcak oyuncuları neye göre belirliyorlar?[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>Elanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ben t-mac den iyi şeyler bekliyorum:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 t-mac kalas gibi smaç basıyo,katıldığı smaç yarışmasında windmill mi ne yapmıştı ama hiç estetiği yoktu yane odun gibi çevirmişti ben lebron un katılmamasına çok üzüldüm,bileğinde sakatlık var ondan katılmamış galiba,[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 J.R SMITH favorim[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 hangi gün olucak[signature][hline]Every fart has a beginning. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Kisa adamlar daha güzel smac basar.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: Nukem_Verite, 19 Şubat 2005 14:13 tarihinde demiş ki: ilk 4 senesimi 3 senesimi ne olması lazım öyle bi şart var yani t-mac carter falan yarışamıyor öyle birşey varsa jason richardson ne ayak ;)[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>Elanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 jason richjardason zaten katılmıyo smaç yarışmasına bu sene[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: Nukem_Verite, 19 Şubat 2005 14:13 tarihinde demiş ki: ilk 4 senesimi 3 senesimi ne olması lazım öyle bi şart var yani t-mac carter falan yarışamıyor hmm.. bundan rising stars diyolar heralde[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 mantıklı olan da ilk seneleri olanların yarışmaları yoksa carter yine kazanabilecek durumda bu sene .. büyük olasılıkla en azından[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: jankis, 19 Şubat 2005 22:55 tarihinde demiş ki: mantıklı olan da ilk seneleri olanların yarışmaları yoksa carter yine kazanabilecek durumda bu sene .. büyük olasılıkla en azından kesinlikle doğru sonuçta carter ya da t mac çıkar yine smaç yapar ama önemli olan yeni isimler yeni heyecanlar sonuçta josh smith kalkıp mvp olacak değil en azından bu tip yarışmalarla kendini kanıtlamak için çalışır ve ortaya zevkli bir yarışma çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: shapshal, 19 Şubat 2005 11:32 tarihinde demiş ki: iyi de benim bildiğim kaybeden bi daha giremiyo. bu arada josh smith rookie maçında baya iyiydi ben ondan umutluyum :) ben demiştimcilik - no.2[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: raingman40, 18 Şubat 2005 23:43 tarihinde demiş ki: önceki yıl bence hayal kırıklığı olan smaç yarışması bu sene daha iyi olcak gibi bu sene J.R Smith Josh Smith Amare Stoudimire Chris Andersen yarışacak benim favorim Smith lerden biri... bakalım ben demiştimcilik 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar