Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

saerosla çıkıos bis yaa:)))))

Tedicit

Öne çıkan mesajlar

said:
CEDAY, 29 Ocak 2005 21:33 tarihinde demiş ki:
said:
Saeros, 29 Ocak 2005 16:32 tarihinde demiş ki:
yup. :)

pembe panjurlu evimiz filan olucak alatariel ile.

genel de mavi oluo hikayelerde o pencereler :p

En iyisi saydam olsun fantastik olsun :D[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Selamon, 29 Ocak 2005 19:12 tarihinde demiş ki:
Tedicit hernerede oturuyorsan senin için terkederim İstanbul'u oralara gelirim. Ah yeter ki bir ışık yak Tedicit. Ömrümü sana adamaya hazırım.

Öhehühe =))[signature][hline]Never come near me again..
Do you really think I need you..
John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Tedicit, 28 Ocak 2005 16:26 tarihinde demiş ki:
slm arklar ya sölemeden dayanamıcaktım sölüoom saeros'la çıkıoz bis allah tamamına erdirsin dimee???...:))))))

lol Saeros öle demio ama :)[signature][hline]PhalanX, 20 Ocak 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
Kral belli 2. kim 2.?

Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
I FUCK ALL AREA MASTERS
YOU ARE SON OF A BITHC
Sosyal ağlarda paylaş

baydım şunu quote edip durmaktan :p

said:
Saeros, 28 Ocak 2005 17:27 tarihinde demiş ki:
eheh yok yok, alatariel tedicit'in evindeymiş, tabi topic açmak isterken hangi hesabın login olduğuna filan bakmadan açtığı için, tedicit açmış oldu eheh.
[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Sosyal ağlarda paylaş

Alatariel arkadaşım, isviçredeki bilim adamlarının yaptığı araştırmalara göre kamusal forumlara özel hayatını açmak %90 ihtimalle sakatlıkla sonuçlanır (al sana saeros dilinden bir açıklama yaptım :p )[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

ha altın mı? Nerde? O_o
böyle giderse zaten düğünlerde altın yerine euro takacaklar (bi tarafımıza :p)

[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler

[Bu mesaj Ardeth tarafından 30 Ocak 2005 00:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pyr0, 29 Ocak 2005 06:48 tarihinde demiş ki:
saeros la ılgılı olan tum planlarım suya du$tu :( napalım epxmadcat le dvm ederis.

Ne duruosun hala boşum..[signature][hline]Madcat..
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili Tedicit Hanım.

Bendeniz Salvatore Selamon. Efendim İstanbulluyum. İstanbul'un tanınmış Selanik maciri ailesi Selamon'ların tek varisiyim. Anlıyacağınız halim vaktim yerinde.

Efendim bendeniz uzunca ve oldukça yapılı bir insanım. Uzun dalgalı saçlarım güneşte ela olan kahverengi gözlerim var. Umarım göz zevkinize hitap eden bir çehreye sahibimdir. Kulunuzun resimlerini albümümüzde görebilirsiniz.

Sayın Hanımefendi, sizi Paticik Forumları adlı eşssiz yerde tanıdım. Görür görmez vuruldum. Özellikle ellerinize hayran kaldım. Ah kusura bakmayın, farkındayım, çok ileri gittim. Ama size olan aşkımı dizginliyemiyorum.

Tedicit Hanım mektubuma en kısa zamanda bir cevap yazmanızı arzu ediyor, genç yaşımda aşkınızla beni kör kuyularda merdivensiz bırakmıyacağınızı ümit ediyorum.

Saygılarımla, Salvatore Selamon. Ünlü Selamon Oğullarının tek varisi.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

Pyr0' dan bi şey beklemeyin topac'ın kendine hayrı yok ki size olsun

hahah

saeros'a gelince

ulen bu adam full msn'de takılıo sunucuya niye login olmuyor diyordum euhe

kardeş sunucuya niye motive olamadığın ve performans gösteremediğini anladım şimdi ;) performansımız başka zamanlara saklanıyormus :lol:[signature][hline]- Kuzu

- Mix # Ultima Online Runuo sunucusu

Sosyal ağlarda paylaş

ow my god adam fıstık gibi olmuş valla

O_o[

signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Galeri

[Bu mesaj John_Petrucci tarafından 30 Ocak 2005 04:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Eh rol onu gerektiriyordu onu yaptık. O elbiselerle (hatta üstüne abartılı bir makyajla) tüm okulu dolaşıp sınıflarda tek tek duyuru yaparak oyunumun reklamınıda yaptım. Gururluyum. Tiyatroyu seviyorum. Hem sanat için soyunurum, yeter ki projeye inanayım :)[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Epxmadcat, 30 Ocak 2005 01:27 tarihinde demiş ki:
said:
Pyr0, 29 Ocak 2005 06:48 tarihinde demiş ki:
saeros la ılgılı olan tum planlarım suya du$tu :( napalım epxmadcat le dvm ederis.

Ne duruosun hala boşum..

eheh bu kdr cabuk mu?

said:
Mavi, 30 Ocak 2005 04:34 tarihinde demiş ki:
Pyr0' dan bi şey beklemeyin topac'ın kendine hayrı yok ki size olsun

hahah

tabi msn de webcam acıp nasıl yakı$ıklı mıyım dedıgınde gerceklerı yuzune vurunca böle oluyorus =)

bu arada saeros uma ex a$kıma mutluluklar yenıden,tekrardan :-p[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

allam geyik ötesi olmus burasi yani hani araba sürerken yolda bazi araclarin ilginç manevralar yaptigini görürsün de "bu kesin kadindir" dersin ya, bu topicin acilma sirasinda yasanan olaylara gore kelimelere gerek yok bu kesin kadindir yani =oP[signature][hline]pati pati resim =op

Death bless me with you...
Won't you die tonight for Love?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...