EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Kazaayı proxy ile kullanmam icap ediyo.Ama illa socks5 proxy istiyo.nedir bu socks5 ve nerden bulurum böyle bi proxy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Kazaa Socks Ares Rlz :D[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 eagle ne soruyor soul ne diyor peheey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 bonecrusher hehe lem espri yapıyoz uzhaha harbi yanlış anlayan sensin :D sux mahiyetinde söledim maksat yeşillik :)[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 kazaaa kulanma bosver[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 hmm pek bilgim yok aslında socks5 ile ilgili ama,protokol sistem,AFT olarak biliniyor.belgelenmis firewall gecisi,acık network proxylerini tasıyıcı katmanlarda yonetir falan da filan. Socks4 den farkı guclu onaylaması ve unix altında cok kullanılır,pek kazaa icin hic kullanmadım. isletim sistemin xp mi ve kazaa hangi surumu kullanıorsun.xp icin ayarlanmıs olan sanırım res. versiyonu vardı. socks5 icin sole bi adres buldum favorilerimde umarim ise yarar http://www.aliveproxy.com/socks5-list/[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar