Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Leatherworking yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar,
Benim 14. Level Tauren Hunter Leatherworking charatcterim var.Sorunumsa bazı itemleri yapabilmek için benden Light Hide istiyor fakat bunu bulamadım.Light Hide ı nereden bulabilirim.Yardımcı olabilirseniz sevinirim...
Şimdiden teşekkürler..
Mesaj tarihi:
skillini arttır biraz daha çıkar ilerde expert olunca medium hide ve leather çıkıyo yaratıkardan sana tavsiyem barrens e git raptor kes onlardan 2 deri çıkıyo genelde[signature][hline]Wolfsore ->Orc Shaman Of Hordish Manner ->Burning Legion
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 21 Şubat 2005 10:36 tarihinde demiş ki:
Barrense nasıl gidliyor?
Ironforge veya Stormwindden nasıl gidebileceğimixzi biri yazar mı Barrense.

abi sen gelme barrens e yazık olur :)[signature][hline]Wolfsore ->Orc Shaman Of Hordish Manner ->Burning Legion
Mesaj tarihi:
abi ozaman ashhanvale midir nedir ordan gel yakında aslan var ama vadinin girişinde guardlar var onları nası geççen ?[signature][hline]Wolfsore ->Orc Shaman Of Hordish Manner ->Burning Legion
Mesaj tarihi:
İleri seviye leather ve hidelar tahminimce yüksek level yaratıkları skin edince çıkar. benim 100 skinning var light leather çıkarıyorum 10. level civarı yaratık kesince.[signature][hline]Seldar Bluepearl
Mesaj tarihi:
Level 36 yım ve 38 lerden thick leather çıkartabilmeye başladım işte.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Mesaj tarihi:
Absolu bence pek gitme sen Ironforge'dan Barren'sa hem uzak hemde ork tauren kaynıyo ortalık, hide toplamak için cüceysen, ismini unuttumnğum ilk girffona bindiğin köy vadıya dağlarda değil dağlardan indiğinde cıkan orda bir süreü bear ve boar ver istemediğin kadar deri veriyolar[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 21 Şubat 2005 15:32 tarihinde demiş ki:
Geçiş tek noktada mı yani çevrelerinden dolaşma şansı yok mu? PvP server değil yani tek sorunum guardlar olur herhalde.

ratchet'a gemi ile geliyolar, ratchet'ta çok az guard var[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
  • Yeni Oluştur...