mrtolga Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 http://web.paticik.com/wow/syf.php?id=343 burda hunterin giyebildiği olarak mail yazmış http://web.paticik.com/wow/syf.php?id=349 burdada zayıflıklarında 'Metal zırh giyemez. ' denmiş. giyiyomu giyemiyomu ? ve hunter pvp olsun pve olsun nasıldır acaba ? (çokmu güçsüz anlamında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 lvl 40 dan sonra giyebilirsin mail daha önce giyemessin lvl 40 a kadar leather giyebilirsin[signature][hline]Babacan Dwarf Hunter lvl 20+ Bogachan Human Warrior lvl 20+ Burning Legion http://www.anatoliansunrise.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 metalden kasıt plate. Şu çok güçsüzü de geçin lütfen. Warsong'daki en über oyuncu hunter En iyi pve karakteridir. Pvp biliyorsan da alayını alırsın. Ne olmak istiyorsan onu ol zaten[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo [Bu mesaj Penthesilea tarafından 21 Şubat 2005 15:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: Penthesilea, 21 Şubat 2005 15:09 tarihinde demiş ki: 1.En iyi pve karakteridir. 2.Pvp biliyorsan da alayını alırsın. Ne olmak istiyorsan onu ol zaten 1. eet 2.ilk kisim alakasi yok ikinci kisim eet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 PvP yapmıyorum o kısmını bilemicem ama PvEde eğer akıllı yaklaşırsan kendinden çok daha üstün yaratıkları alabiliyorsun. Planlı derken Allah Allah diye bağırıp dalmamayı kastediyorum hehe. Önce Marklıcaksın sonra Trapini kuracaksın daha sonra uygun yerden çekip peti daldırıp bir yandan saydıracaksın ama yaratığı trapin üstüne çekebilmen lazım ki bu da peti düzgün kontrol etmen demek vs vs vs agrooyu kendine alacaksın petin zayıf düşerse sonra geri vereceksin pete. Yani bayaa keyifli PvEsi. Ama ADD olursa ve petin ölürse işler karışıyor biraz yani baktın durum boka sarıyor direk topuklucan tekrar hazırlanıp geri gelicen yani delikanlılığa gerek yok Hunterda. Malum yakın dövüşte çok hasar alıp az hasar verebiliyoruz.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novilamenja Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: Penthesilea, 21 Şubat 2005 15:09 tarihinde demiş ki: Warsong'daki en über oyuncu hunter Avatar? Über? Eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: [b] Malum yakın dövüşte çok hasar alıp az hasar verebiliyoruz. hehe doğru bir söz ama bu yakına gelebilrse gerçi iyi iş yaparsan geldiğinde bile yersin. bide benim en çok sevdiğim wing clip PvP çok işe yarıyo vur geriye kaç okla iyi oluyor.(şahsen ben Horde'leri öyle öldürüyorum)[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK [Bu mesaj slayer77 tarafından 22 Şubat 2005 01:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: Novilamenja, 21 Şubat 2005 22:44 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 21 Şubat 2005 15:09 tarihinde demiş ki: Warsong'daki en über oyuncu hunter Avatar? Über? Eheh... uber tabi abi, neden uber dersen . adam kullanmayı insanları kendine bağlamayı çok iyi biliyor . olayları ÇOK yakınında oldugum için biliyorum şöyle anlatayim ; adama forumda LAMERSIN SEN AÇSIN NINJASIN CALIYOSUN CIRPIYOSUN diyen insanlar Avatar gruba çağirdiğinda 'sure man omw' diyip ne işi warsa birakip koşturuyor . kıl olmayanlar selam verince Avatar(3k+ goldu var iki tane epic mountu var ) 200 slot bankasından çıkarıp veriyor bir item adami bağliyor , bidaha ne zaman baksan adam yanında. blade of the immortals (benim hakkımda 'sırf clandan cıktıgım için' ninja minja muhabbeti çikaran ac klan (bakınız klan diyorum şahıs değil) avatar hakkında topic açtı şöyle böyle diye butun klan mensuplari yazi yazdi) avatar birdahaki hafta MC raidi yaptıgında götünden ayrilmadilar . raidde item düştü (deathstriker) grupta 3 tane rogue var , adam 'ben bunu almak istiyorum hep raid yapiyorum bişey alamadim' dedi diye 'okay man u deserve it get it PLEASE' deyip daha instance bitip grup dağilmadan yahu topic actilar , avatar deathstikeri 3 rogue varken aldı AÇ diye . ama sonuç olarak ; adam oyunu çok iyi biliyor,her classi oynamis ta closed betada altmis olmus bi adam haliyle biraz onden gidiyor , serverda kesemediği adam sayılı zamanında bağiriyordu ah de kesene 500g siz kaybederseniz 10g verirsiniz diyerekten . en az 20-25 kisi duel yapti o gün , kesen olmadi . ama sonuç itibariyle item için götünü verir , adam kullanir , raidde hata yapana 'idiot u raped us fukeing moron' diye bağirip gruptan atar . yeri geldimi ninjalar en kral itemi , her türlü pislik var , klanindaki 5 kisi bana özelden 'avatar götverenin teki' 'tam bir yavşak' diye mesaj atar , adam götünden ayrilmazlar falan. burdan şunu çikariyoruz : ne kadar yavşak da olsanız paranız varsa işi biliyosanız hertürlü hatunu kaldirirsiniz bide sonuç2 : gecenin köründe uykunuz yoksa , ve oyun oynayasınızda yoksa forumda 2-3 topiğe / gereksiz şeylere sayfa sayfa yazı yazma potansiyeliniz vardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar