Revenant-Yigit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 sanal CardImIz blizzardda..ödemeleri aLIYORLAr ama bIRakma kararI aLD1k,karakter silinecek mi ?mesela yaz tatiline kadar oynamayacaIm diye karar aLDIK,Blizzard'In nerden haberi olacak? :D[signature][hline]Dulce et decorum est pro patria mori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 edit [Bu mesaj PiJAJE tarafından 20 Şubat 2005 22:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 yani bi süreliğine hesaba para ödemeyip kapatıp daha sonra tekrar açtığımızda eski karakterimizin yerinde yeller mi eser diyor arkadaş sanırım... :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: PiJAJE, 20 Şubat 2005 22:02 tarihinde demiş ki: yani demek istiyorki istediğim zaman oyunu yarıda bırakıp sonra tekrar başlayabilirmiyim? yani acc mi dondurabilirmiyim bir süreliğine :) ... elcevap: EVET karakterinede birşey olmaz..[signature][hline]Beni bende demen; ben bende değilem! Bir ben vardır.Bende;benden içeru... Yunus Emre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 edit [Bu mesaj PiJAJE tarafından 20 Şubat 2005 22:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 arkadaşlar bide bunu nasıl yapacağımızı söyler misiniz şimdi yanlışlıkla char. gitmesin acc.ı dondurayım derken ben 2 ay daha oynayıp yaza kadar ara vermeyi düşünüyorum da cevap verirseniz çok yardımcı olursunuz[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haintapir Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Bildiğim kadarıyla para yatırmasan bile characterlerin 6ay orda kalıyor sonrada siliniyor.[signature][hline]Tazdingo mon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ama para yatırmasak bile para çekiyor çakal blizzard :p[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 sanal card kullanırsan çekemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: 1111, 20 Şubat 2005 22:24 tarihinde demiş ki: ama para yatırmasak bile para çekiyor çakal blizzard :p nası yaaa??? Hesabı dondurma yok muu??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 işte bende hesabı dondurcaz derken char ın silinmesine neden olmayalım diye nasıl yapacağını sordum acc dondurmanın komple kapatmayalım bi de.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: 1111, 20 Şubat 2005 22:49 tarihinde demiş ki: işte bende hesabı dondurcaz derken char ın silinmesine neden olmayalım diye nasıl yapacağını sordum acc dondurmanın komple kapatmayalım bi de. , Hmm şu kitapçığı bi daha inceliyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 doğrusunu söylemek gerekirse kitapçığa bakmak aklımın ucundan geçmedi.. *utanır ve kaçar*[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalicapkini Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ya ben herhangi bir mastercard girdim her ay para otomatikmi cekilcek 1 ay al dedim ama.. hımm nasil bi cakallık bu be .[signature][hline] _-- yalıçapkını--_ ------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Karakterin database de frozen olarak kalıyo.İstedigin zaman gene ödeme yaparak açtırabilirsin.[signature][hline]Arcane: hayatım dürüm valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Parayı odemedigim ay direk donduruyorlarmı ve Ne kadar sure sonra accmi siliyorlar?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalicapkini Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 ya benim masterkart bilgileri kayıtlı her ay otomatik mi cekiyorlar banami souyolar acc acarken 1 ay al demistim??? bilgisi olan varmi[signature][hline] _-- yalıçapkını--_ ------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar