Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DiyeLim ki BIrakma KararI aLdIk...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sanal CardImIz blizzardda..ödemeleri aLIYORLAr ama bIRakma kararI aLD1k,karakter silinecek mi ?mesela yaz tatiline kadar oynamayacaIm diye karar aLDIK,Blizzard'In nerden haberi olacak? :D[signature][hline]Dulce et decorum est pro patria mori
Mesaj tarihi:
yani bi süreliğine hesaba para ödemeyip kapatıp daha sonra tekrar açtığımızda eski karakterimizin yerinde yeller mi eser diyor arkadaş
sanırım... :D[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
PiJAJE, 20 Şubat 2005 22:02 tarihinde demiş ki:
yani demek istiyorki istediğim zaman oyunu yarıda bırakıp sonra tekrar başlayabilirmiyim? yani acc mi dondurabilirmiyim bir süreliğine :) ...
elcevap: EVET
karakterinede birşey olmaz..[signature][hline]Beni bende demen; ben bende değilem!
Bir ben vardır.Bende;benden içeru...
Yunus Emre
Mesaj tarihi:
arkadaşlar bide bunu nasıl yapacağımızı söyler misiniz şimdi yanlışlıkla char. gitmesin acc.ı dondurayım derken ben 2 ay daha oynayıp yaza kadar ara vermeyi düşünüyorum da cevap verirseniz çok yardımcı olursunuz[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
ama para yatırmasak bile para çekiyor çakal blizzard :p[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ve ölümcül gece çöktü
Mesaj tarihi:
işte bende hesabı dondurcaz derken char ın silinmesine neden olmayalım diye nasıl yapacağını sordum acc dondurmanın komple kapatmayalım bi de.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ve ölümcül gece çöktü
Mesaj tarihi:
said:
1111, 20 Şubat 2005 22:49 tarihinde demiş ki:
işte bende hesabı dondurcaz derken char ın silinmesine neden olmayalım diye nasıl yapacağını sordum acc dondurmanın komple kapatmayalım bi de.
,

Hmm şu kitapçığı bi daha inceliyim...
Mesaj tarihi:
doğrusunu söylemek gerekirse kitapçığa bakmak aklımın ucundan geçmedi..
*utanır ve kaçar*[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ve ölümcül gece çöktü
Mesaj tarihi:
ya benim masterkart bilgileri kayıtlı her ay otomatik mi cekiyorlar banami souyolar acc acarken 1 ay al demistim??? bilgisi olan varmi[signature][hline] _-- yalıçapkını--_
-------------------
  • Yeni Oluştur...