Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tauren Shaman ve shaman'ın ne olduğu

nistnesus

Öne çıkan mesajlar

valla blizz hero class ı açsa bile kastırır yani rahat bir hafta kastırır hero level almak için.far seer oluruz gri kurdumuzun üstünde[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Sosyal ağlarda paylaş

Benim Tauren Shamanım var aşık oldum Tauren topraklarına nerdeyswe Ironforgedan fazla sevicem o derece, zaten hastasıyım kültürlerinin tarzlarının, Kızılderili kızılderili geziniyolar.

Night Elfler doğaya bağımlıysa biz doğanın kendisiyiz ulan.

Zaten Rite of vision görevinmi bi yaptım mest oldum oyunada shamana.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Benimde tauren shamanım var çok güzel ya harbi diyorum. WC(wailin caverns yanlış anlamayın) partisinde enlargement pot içip undead rouge ların üzerine oturmak zevkli bir şey. Ayrıca troll ve orcu bilmemde tauren her şeyiyle shaman karakterini hissettiriyor. Gerek sesinin tonu gerek TB gerek TB deki kişiler... Tek sorun totem questleri onlarda imanı gevretiyor resmen. Water totemi yeni bitirdim şöyle bir rotası var( Ratchet-southern barrens-silverpine-southern barrens-ashenvale-southern barrens-silverpine-ratchet). Tamam kolay rota gözükebilirde eğer partide başka bir shaman varsa ve bu hafiften deli olup tüm gördüğü alliance mensuplarına saldırıp şehrin içlerine girip wolf formunda guardlardan kaçmaya çalışırsa baya bir zor oluyor.

Shamanda en sevdiğim özellik hem melee hem mage hem de supporter. Rockbiterla lvl20 gibi WC den alıcağınız Crescant staffla uzun süre 80-130 arası hasar verebilceksiniz. Zaten shock büyüleride var çok rahat bence. Earthbind ı yere dikip frost shockuda düşmana salladığınız an özellikle rouge karakterler sinek gibi yere yapışıyor. Raidlerde güzel özellik kaçmasını önlüyor.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Sosyal ağlarda paylaş

Yok öle bişi =). Birde gruplarda pri sıkıntısı olunca healer niyetine kullanıyorlar peh çok oldu bana. Water totemde yardım lazımsa pm at(patiden) hazır sıcak sıcak dün yapmışken[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 21 Şubat 2005 19:32 tarihinde demiş ki:
shaman'a oyunun cheat'i diyolar =)

Bunu bi US server'larındaki level 20-40 arası alliance'lar, bi de EU release'dekiler diyo sanırım. Bence biraz zaman tanıyın böyle önyargılara kapılmadan önce. Aynı dert Paladin'lerin de başında. Yok über class'mış, yok çok güçlülermiş falan... Bi tek level 40 beleş mount konusu var onun dışında gayet normal bi class Paladin bence.

Shaman'ın da her class gibi PvP'de dezavantajlı/avantajlı olduğu durumlar var. İyi bir warlock, shadow priest veya paladin'e karşı dezavantajlısınız veya en iyi ihtimalle eşitsiniz. Üstünlük gibi bir durumunuz söz konusu değil.

Bi de "oyunu 3 gündür oynuyorum, dünyadan haberim yok ama Shaman'a nerf gelicek benim babam Blizzard'ın sahibi" tarzı cümleler var bu başlıkta. O arkadaşlara US retail forumlarında Shaman bölümüne bakmalarını tavsiye ediyorum. Blizzard'ın deyimiyle Shaman en "tamamlanmış" class. Bi nerf ya da ekleme düşünmüyorlar yakın gelecekte...
Sosyal ağlarda paylaş

Paladin e sh priest mis vb dezavantajli degildir shaman hatta über class denilmesinede sakinca yokdur basitce statsal yonden tauren secip itemlerden stam str yüklenip mega slow bi two handed alip flametong ve wind hedesi ile fecahatul katliam yapilir max lvl icin konusuyorum hatta 40+ itibari ile
Shaman > all
6.5 k armor lu palanin gozune gozne 1k 1k vurunca anlarsiniz neymis shaman amca :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...