nistnesus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ben eu çıkınca tauren shaman oynuyacam ama shamanin tam olarak ne olduğunu bilmiorum. Ben su ana kdr anadığım kadarıyla mage bildiimiz mage, warlock necromancer tarzı mage, shaman da bildiimiz warlock(mage-warrior). Bunlar ne kdr doru bi de tauren ırkı shamanla nasıl olur?[signature][hline]Tauren Shaman Undead Warlock Troll Hunter Orc Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 disi tauren olsun inek oluyo :D[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nistnesus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 kestaneyi çizdirmem ne o öle inek :p[signature][hline]Tauren Shaman Undead Warlock Troll Hunter Orc Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 shaman aslında horde'a paladin gibisinden bir class koymak amacıyla çıkmış yanlış bilmiyorsam. ikisi de healing yapabiliyor. ama paladin'in savaş skill'leri, shaman'ın ise büyü skill'leri daha gelişmiş yine yanılmıyorsam. tauren shaman güzel olur hoş olur.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 shaman onun için falan çıkmadı shaman warcraft ın hikayesinde en başından beri var bir nevi savş büyücüsü warlock (ultimada aynı anlamı taşıyodu) ama ikisi de savaş büyücüsü değil warlock tamamen demonic power kullanan mage class ı shaman ise apayrı direk kafa göz dalıyosun yere totemler döşeyip kendine avantaj karşıdakine dezavantaj sağlıyosun yani warriorun öküz gibi damage veren büyülere sahip hali diyebiliriz ama normal atack rateleri warriordan düşük ama warrior a acımıyo :D[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 demek istediğim alliance'da paladin, horde'da shaman aynı ayardalar. tamam arada epey fark var ama amaçları aynı. büyü destekli savaşçı denebilir. her ne kadar direk dmg büyüleri de olsa da, büyüleri daha çok healing/buff ve debuff şeklinde.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helnar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 "jack of all , master of none" denilebilecek bir class... Benim en sevdiğim class çünkü herşeyi var! adamı kurt olarak kovala , silah kullan , büyü at , totem at , at allah at :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 horde olan herkes shamen secıcek bunun neyı zevklı abi onemlı düşünsenize raid oluyor 50 kısıden 35 shamen oyyy resmen kusardım[signature][hline]WoW>>Test 34 de Tauren Warrior kasarkene... Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Ya shaman cok ıyı o yuzden cogu horde shaman secıo shaman gercekten geregınden fazla saglam herkesın oyun stılıne uyuyor[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: Lind3r0th, 18 Kasım 2004 18:57 tarihinde demiş ki: horde olan herkes shamen secıcek bunun neyı zevklı abi onemlı düşünsenize raid oluyor 50 kısıden 35 shamen oyyy resmen kusardım öle değil işte stress test zamanında yapılan istatistiklerde horde da en çok seçilen class hunter sora warlock sora da warrior dı shaman 4 veya 5 ti en fazla seçilen race de undead di en az tauren linki bulursam koycam[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Ya warlock ta kı fear herkesçe en cok korkulan buyu kabul edılıo *!Gulumser*[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ehahea hacı sen merak etme howl of terror onun pabucunu dama attı aynı feari 5 kişiye birden koyduğunu düşünsene bi :D niahaha ya da seni adamakıllı bi priest heal lerken hellfire açtığını lvl 20 succubusu olan bi adamla duel yaptım denemek için adam 20 warlock ben 10 warlock succubus geldi 40-50-45 vurdu adam firebolt attı olay bitti lvl 60 succubus en azından rogue nun 4 te 1 damageini verir diye düşünüyorum[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: ucunbiri, 18 Kasım 2004 20:11 tarihinde demiş ki: said: Lind3r0th, 18 Kasım 2004 18:57 tarihinde demiş ki: horde olan herkes shamen secıcek bunun neyı zevklı abi onemlı düşünsenize raid oluyor 50 kısıden 35 shamen oyyy resmen kusardım öle değil işte stress test zamanında yapılan istatistiklerde horde da en çok seçilen class hunter sora warlock sora da warrior dı shaman 4 veya 5 ti en fazla seçilen race de undead di en az tauren linki bulursam koycam ben senin yerine koyiyim ucunbiri:) http://www.pieragostini.com/ian/fun/wow/WoWStressTestWhoReport.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Shaman'a nerfi oyle bi vuracaklar ki ah ulan ah..[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Shaman ölesine bi karakter değildir. hatta shaman warcraft ta ki ana karakterlerdendir. Orcların evsanevi lideri Thrall da shamandır. Shaman gücünü doğadan alır. Doğa izin vermezse shaman büyülerini yapamaz bunun için büyü yaparken shaman hep önce doğanın güçlerine sorar. Tauren shaman isabetli bir seçim olacaktır. Çünkü taurenler şamanistik bir ırktır. Şamanlar onlarda en üstte tutulan varlıklardır. Gerçek dünyada taurenleri kızılderililere benzetirsek tauren şamanlarda kızılderili büyücülerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Bu oyunun yapimini ilk duydugumda, irklar ilk aciklandiginda, daha buyu ve yeteneklere bile bakmadan Orc shaman olacagima karar vermistim.. O yuzden isterse 5000 isterse 200 kisi shaman olsun ben mecburen yine shaman olacagim. Herkesin shamani secmesi istemedigim birsey tabii, hatta ben bu class'tan cok az adam olacagini zannediyordum ;)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 bu gazla giderse shaman daha çok kisi seçer valla, o kadar kastık zamanında kimsecikler seçmiyodu open betada herkes shaman dı valla.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı | Biricik Orc'um Shamanım | Biricik Orc'um Warriorım http://www.gametogame.net | | Orc Shaman | | | Orc Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: Ruby_DraGon, 18 Kasım 2004 20:13 tarihinde demiş ki: Ya warlock ta kı fear herkesçe en cok korkulan buyu kabul edılıo *!Gulumser* Undead yemıyor... Ayrıca priest te de fear var... Bır tek warlock degıl yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Shaman bence tauren acılır. Nedenıne gelınce racıal ozellık olan war stump la 1 heal basabılme sansınız var... ( dmg almadan) ayrıca %5 lık healt + 'sı sızın shamanınıza az da olsa bır health takvıyesı saglar. Irksal olarak Str sı fazla bır ırk oldugu ıcın, meele olarak shaman ınız daha ıyı damage vurur... Ama ınek olursunuz, paladınler sut sagar sutunuzden yararlanır, hunter larda etınızden... Ayrıca shock spell lerını talent tan cool down, %mana , damage lerini duzenleyebılmek mumkun oldugu ıcın soyle bır sonuc cıkıyor ortaya.. Genel yek e yek pvpde ; Frost shock atar(talentlerle 8 sn), uzaga gıder lıghtnıng bolt atar, Gene frost shock atar, Gene lightning atar, bu sefer Earth Shock atar ve 4 tane totem dıker, Rockbiter le attack power i haylı yukselmıs olan samanımız, 4 tane totemden bı benı yememıs halde olan rakıbını yere serer. Mage ; Obur yandan bır mage ıse frost ve blınkle shamanı kesme sansı var. Rogue; Rogue ıse aynı sekılde shamanın arkasından cheap shot la stun edıp combo toplayıp evıscrate cakıp bu sefer kıdney shot la stun edıp gene combo toplayıp arkasına gecıp vurabılır. buda shamanımızın 1/4 canla kalmasına neden olabılır. ama onemlı deıl eger frost u atarsa rogue bıdaha yanına gelemez. ( vanısh ve sprontı kapalıysa ) Hunter; Hunter ıse uzaktan stun okunu kullanıp mesafeyı dogru ayarlarsa, ne totemden nede kısa range lı buyulerden etkılenmeden oldurur. ama eger shaman dıbınde yakalarsa hunter ı, ne olacagı malum :) Druid; Root cikarmasina gore, daha dogrusu talent lerıne nasıl gıttıgıne gore cok degısır.. Meele shaman a dodge eden ecnebı yaratıga donuserek, buyu agırlıklı bır shamana ıse human form da root larını ıyı kullanarak dalarsa bı ıhtımal alabılır. ama ılla hayvan formda totemlerle 1 e 1 temasta olacagı ıcın cok zor gozukuyor. Warrior ; tartısmaya gerek yok ılk charge da harmstrıng ı mıss ederse ölür. harmstrıng ı mıss etmez, adam yerse, shamanda onu frostla yavaslatır. Ikısıde aynı hızda vurusarak gıderler. 7 sn sonra warr yatıramazsa, bence yatar ( harmstrıng gecer) ben bunnarı gozlemledım beta testte. Oynadıgım charlar ; Lvl 21 Shaman (Fazz , tst 9 , Arkadasımın ) Lvl 25 Rogue (Deadmarine , tst 9 , Arkadasımın) Lvl 14 Priest ( Resquex , tst9 , benim ) Lvl 20 Warrior (Milkshake, tst9 , benim ) Lvl 17 Hunter (Femullar , tst 14, Benim ) Cıkardıgım sonuc bana gore shaman veya rogue ıkısıde cok etkılı.. ama bende Rogue :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nistnesus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: ucunbiri, 18 Kasım 2004 18:11 tarihinde demiş ki: shaman onun için falan çıkmadı shaman warcraft ın hikayesinde en başından beri var bir nevi savş büyücüsü warlock (ultimada aynı anlamı taşıyodu) ama ikisi de savaş büyücüsü değil warlock tamamen demonic power kullanan mage class ı shaman ise apayrı direk kafa göz dalıyosun yere totemler döşeyip kendine avantaj karşıdakine dezavantaj sağlıyosun yani warriorun öküz gibi damage veren büyülere sahip hali diyebiliriz ama normal atack rateleri warriordan düşük ama warrior a acımıyo :D yani dediğim şey doğru shaman uo da playerların warlock dediği büyücü-savaşçı warlock ise necromancer tarzı karabüyücü mage de bildiğin normal büyücü[signature][hline]Tauren Shaman Undead Warlock Troll Hunter Orc Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Ben tamamen zevki olarak shamanimi orc acarim ki ilerde mail ile birlikte axe'i train yaptigimda orc'larin axe'e aldigi racial bonusdan faydalanmakta cok akilci. said: Rottweiler, 19 Kasım 2004 12:29 tarihinde demiş ki:Genel yek e yek pvpde ; Frost shock atar(talentlerle 8 sn), uzaga gıder lıghtnıng bolt atar, Gene frost shock atar, Gene lightning atar, bu sefer Earth Shock atar ve 4 tane totem dıker, Rockbiter le attack power i haylı yukselmıs olan samanımız, 4 tane totemden bı benı yememıs halde olan rakıbını yere serer. Pvp'de hangi irk/class olursa olsun (druid haric) cok fazla vaktiniz yok.. Shock spell'lerinizin range'i dusuk oldugu icin dusmana yaklasmak zorundasiniz, dusman yakininizdayken (ki melee siniflarda kullanilmaz bu buyu) geriye gidipte lightning bolt atilmaz. Eger dedigin comboyu yaparsan hic interrupt olmadan yada yavaslamadan (ki imkansiza yakin), sadece manani bitirirsin.. Pvp'de genel taktik totemleri dogru zamanda dogru yerde dogru class'a karsi secmektir. Frost shock+ frost bind+ earth bind totem etkisi altinda olan bir adamin hareket etme ozelligi %150 belkide daha fazla duser, bu durumda shamani yakalamasi icin ona sadece iyi sanslar dilenir.. Kaldiki searing totem ve halihazirda frost bind'li silahiniz ile karsidakinin hayatini elinden alirken bu taktikle mananizin yarisi bitecek ve genellikle 1/4 hp kaybetmeden bitireceksiniz.. Olumcul nokta shock spellerden geliyor, bu yuzden talentleri iyi ayarlamaniz lazim.. ben enc/comb. bir shamanin sirtinin kolay kolay yere gelecegini dusunmuyorum; ki bunun yaninda restoration'a sadece 5 puan vererek kendinizi garantiye alabilir ve second class healer olan karakterinizi priest'le yarisacak konuma getirebilirsiniz.. Milleti shaman'a heveslendirmemek adina susuyorum :)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 shaman lev 40 dan sonra mail giyebiliyormuş varmı daha ötesi =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicholas-VanHorn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Bildiğim kadarıyla hunter'larda da aynı durum söz konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Oha abi shaman 40 da mail giymeyimi ögrenio?!Ya t.ssak geçio blizzard galba!Yok abi daha neler!Herkez shaman oynucak desene horde da ki.O zaman blizzard ne yapicak acaba... Shaman a büyük bi nerf gelicek isallah.[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 evt de hunter pvp de okadar iyi değil, yinede gurupların kimin nerde olduğunu görmesi için hunter a ihtiyacı var =) stealth özelliği olan adamları bile hunter işte burda diye çıkartabiliyor.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar