Multani Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Benim favorim: King of Queens Doug ve Carry adinda bir ciftin yasamlarini konu alan bir Sitcom. Zemin katinda, Evini yanginda kaybetmis olan ve bir bakima bir Cocuktan farki olmayan, Carry'nin babasi yasamakta. Doug IPS (International Parcel Servis) 'de calisan bir Kuriyer. Carry ise Quens'in en ünlü Avukat Bürolarindan biri olan Caplan & Co. 'da, Dünyanin en safdirik Avukati icin Sekreterlik yapiyor. STARS: Kevin James as Doug Heffernan (Hitchhhh) Leah Remini as Carrie Heffernan Patton Oswalt as Spence Olchin Jerry Stiller as Arthur Spooner Nicole Sullivan as Holly Gary Valentine as Danny Heffernan Victor Williams as Deacon Palmer Lou Ferrigno as Lou Ferrigno (Eski versiyon Hulk'i oynayan eleman. Hulk sakalari ile kafa buluyorlar adamla...:))[signature][hline]"These tears we cry Are falling rain For all the lies you told us The hurt, the blame! And we will weep to be so alone We are lost We can never go home" -Gollum's Song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Sıkıyor beni.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Ben severim, sitcom mantalitesine uygun anlık espirileri yüzde hoş bir gülümseme bırakıyor. Nadiren de olsa kahkaha atmamı bile sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 herhalde queen's diye arattığından bulamadın: The King of Queens eskiden severdim ama şimdi nedense bayık geliyor sanırım bunun nedeni hep aynı şeylerin olması.ya yeni komşu gelir ya doug un alışkanlıklarından biri sorun olur ya da carrie hırs yapar... edit: typo neymiş kelime atlamışım resmen ehueh [Bu mesaj arcane tarafından 21 Şubat 2005 22:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 +1 , cnbc e nin göbekli adam sitcomlarından according to jim i tercih ederim[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 arkanumon doğru tespit yapmış, ben de birkaç ay düzenli seyrettim ama bir kısırlık var karakterlerde, artık varsa yoksa doug ile carrie üzerine dönüyor ki ikisi de süper derin değil zaten.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar