Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilmiyorum.

HocaEfendi

Öne çıkan mesajlar

bilmiyorum bu hayat neden böle..hiç bi işim şu yaşıma kadar rast gitmedi..işe girdim.çıkardılar.dersaneye gittim başaramadım..sevdim aldatıldım..ailemın yanında durdum hep azar yedım.babamdan cok cektım hala cekıyorum..param yok..hiç bi zamanda doğru durust param olmadı..19 yasıma geldım 16-17 yasına kadar babamdan dayak yedım..ama tokat fılan değil düpe düz dayak yedım.en az haftada bir kez. suan iş arıyorum yine aynı sorunlar yine aynı laflar evde istenmeyen kişiydim hep öle oldum..dayak yememek için yada aile huzurunu kendım bozdumu dusunerek yıllarca yurtlarda kaldım..ama yine aynı seyler dewam etti...devam edıyorda ama bişiler tak edecek.. ve hersey bitecek...neden yazdım bilmiyorum ama.. içimden geldi..açılmak istedımm[signature][hline]By Majesty.
msn: [email protected]
www.uniakrep.com
AntalyaSpor...
Sosyal ağlarda paylaş

dostum. emin ol derdini çok iyi anlıyorum. sakın kendine kötü birşey yapmaya kalkma. hayatım şu an benim de çok çok kötü durumda... ama biraz daha dayan derim... ve şu sözü unutma:

"günün en karanlık vakti güneş doğmadan biraz önceki zamandır..."[signature][hline]The only difference between the WINNER and the LOSER is, the WINNER is not afraid to LOSE...

[Bu mesaj the_dm tarafından 20 Şubat 2005 22:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

cok kötü ya. yapıcak hiç bişiyin yok .. tak etse de bişi yapamassın sokaklara dşüp gasp mı etcen milletin biilerini veya baliye mi vurucan kendini.. senin kaderin buymuş acı cekiceksin . üzüldüm bak şimdi :(((
( belki, bi ihtimal, evlendikten sonra huzura kavuşabilirsin, o da zor aslında )[signature][hline]Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

derdin azı çogu olmaz demişler, aslında ölümün iyisi kötüsü olmaz o lafın aslıda ben degiştirdim.2 hafta önceye kadar banada herşey agır geliyordu herşey sanki sırtımda birikmiş yaşamın sonlarına gelmiş gibiydim zaten 2 hafta öncesine kadar sadece zamanımı dolduruyordum bu yaşamda hiçbir şey yapmadan evde oturarak okulu flnda bıraktım ne iş aradım nede herhangi bir icraat yaptım. bütün gün evde oturuyodum düşünüyodum ne zmn ölücem diye çünkü biliyorum intihar edemicem arkamdan üzülücek olanları düşündükçe daha da fazla sinirlerim bozuldu sırtımdaki yük agırlaştı. 2 hafta önce daha dogrusu 1 hafta önce çok sevdigim bir arkadaşımı kaybettim ve anladımki sadece bir ip üzerinde yaşıyoruz acısıyla tatlısıyla hayatı sevmek gerekiyor her ne kadar zor zamanlar geçirsekte bir şekilde mutlu olabilmek ve herşeyin degerini bilmek gerekiyor. peki bu söylediklerimi yapabiliyor muyum? malesef hayır. hiçbirşey degişmedi hayatımda sadece sırtımdaki yük arttı yine bekliyorum ölümü oldugum yerde durarak. gelicek bir gün ölüm çıkıcak karşıma "-memo" diyecek "- buraya kadarmış" boynum bükük teslim olucam çünkü artık geçmişime dönüp degiştirmek istedigim şeyleri degiştiremeyecegimin farkına varıcam. bunları zaten şimdiden biliyorum ama o anda hissedicem. benim sana tavsiyem doya doya yaşaman .geçmişini artık degiştiremezsin elbette fakat iyi bir gelecek seni bekliyor daha 19 yaşındasın (hoş aslında bende 21 yaşındayım) geçmişini geride bırak unut yada sil demiyorum sadece geride bırak önüne çıkarma bir engel olarak. eger ki başarabilirsen ben yaşadım diyeceksin yolunun sonunda...[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
Sosyal ağlarda paylaş

said:
driftintosin, 20 Şubat 2005 22:30 tarihinde demiş ki:
cok kötü ya. yapıcak hiç bişiyin yok .. tak etse de bişi yapamassın sokaklara dşüp gasp mı etcen milletin biilerini veya baliye mi vurucan kendini.. senin kaderin buymuş acı cekiceksin . üzüldüm bak şimdi :(((
( belki, bi ihtimal, evlendikten sonra huzura kavuşabilirsin, o da zor aslında )

e oha bu kadar güzel moral verilmez. tebrik &takdir ettim. sende beni sinir ettin.

baslıgı acan arkadaşım. bi süre sabredeceksin. kendi ayakların üzerinde durabildigin zaman bunlardan kurtulacaksın. sonsuza kadar boyle gitmeyecek merak etme[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...