Nomak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Başlıkta belirttiğim gibi eclipse'de jedi (padawan,initilate) arıyorum , istanbul içi tercihimdir satan var ö.m ile ulaşırsa sevinirim, iyi oyunlar. [Bu mesaj Nomak tarafından 10 Şubat 2005 18:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Bu nomak acaba benim bildigim nomak mi ? callawey excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 800$ a Light Jedi Knight satarım Bothan Female template MLS heal 4204 enchance 4403 ve novice brawler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Sin, 11 Şubat 2005 09:55 tarihinde demiş ki: 800$ a Light Jedi Knight satarım Bothan Female template MLS heal 4204 enchance 4403 ve novice brawler ** yutkunur ** ** yere düşer ** ** bayılır ** ** kalktıgı gibi gidip bilgisayar alır ** 700 $a :P[signature][hline]I'm tired of being what you want me to be Feeling so faithless Lost under the surface I don't know what you're expecting of me Put under the pressure Of walking in your shoes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IceTea Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 arkadas ölesine ariyo heralde pm den mesaj attim dönmedi 2 gündür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SLASH Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Sin, 11 Şubat 2005 09:55 tarihinde demiş ki: 800$ a Light Jedi Knight satarım Bothan Female template MLS heal 4204 enchance 4403 ve novice brawler tövbe estağfurullah.. adam ciddi ciddi 800$ istedi ya. gayet 800$ oyun bu oyun. bildiğin oyun. 800$ verin, ben sizi jedi yapiyim.. [Bu mesaj SLASH tarafından 13 Şubat 2005 04:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Ben size kasarım ya 800$ a :)[signature][hline]Duyduk duymadık demeyin Cem_Jedi yeni bir nickle gine hortlamıştır!! Kutlamalara başlayın. Birilerinede ip ne işe yarar öğretin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: JediPaddy, 12 Şubat 2005 21:27 tarihinde demiş ki: arkadas ölesine ariyo heralde pm den mesaj attim dönmedi 2 gündür arkadaş ölesine aramıyor kendisini tanıyorum ve bu konuda ciddi. fakat UO daki arkadaşları pek rahat bırakmadığından mesajlara bakamıştır. UO daki charinin adini bilmiyorum sadece bildiğim kendisi UO nun en önemli isimlerinden.[signature][hline]Tuman Lee Master Doc and TKM (Eclipse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 uo da oynadıysa tamam bu kesin nomak draconiac :P gelsin gelsin keseyim onu biraz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 gerçek adı hüseyin swg de zaten bir char i var adida deadric[signature][hline]Tuman Lee Master Doc and TKM (Eclipse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
palanor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Galaxies istediği kadar yenilik yapsın sanki bişiler eksik! Jedilığa gelince SWG KOTOR2 Sith Lords dur olay atmosfer ve mükemmel Jedi gibiyim vallaha SWG halt etmiş! keşge swg de bu motorla yapılaydı obisidian yapsaydı ah ah[signature][hline]SWG : Eves Aenoza WOW(soon): Palanor Windsire Msn:[email protected] E-mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Nomak L.Bringer da diebilirsiniz ...[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 800 dolar neki az bile istemis. 0 dan sen jedi knight yapacan ohoooooooo. Sirf jedi grindi bile insanin icini bayiyor,ben bile biraktim bh la oynuyom. 800 dolara sifirdan yapcak arkadaslar olayi kavramamis galiba. 1.si sirf jedi initiate icin bi 6 ay bekliyorsunuzki 6 tane phase gecsin. O sirada sabah aksam fs grind. Sonra 6 ay sonunda actiniz jediyi,knight etmek icinde en iyi ihtimal 3ay gecer full template. Yani 9 aylik sabah aksam urastiginiz emek sonucu 800$. O vakte git calis,yani okulunda ders bile calissan o vakte, yeni ise basladiginda arttirdigin not ortalaman sonucu o 800$ in kac katini alirsin 9 ayda :p Tabii kim napsin keci suratli jediyi :p irkida onemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Ha bide oyun bu oyun diyenlere, vakit+emek= para Ha tabii parayi bastirip aldigin jedi sana ne kadar zevk verir o tartisilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 jedi padawan ls00300 heal 1000 ve noviceler var 400 dolara satabilirim elipsede irki human[signature][hline]No game No stres Long Live Rebellion FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar