Mantar136 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Oğlan on sekizine gelmiş ve aklı bir karış havada. Evlilik adama oyun gibi görünüyor. Oysa kız evi hazır. Aileler arasında ortaklıklar kurulacak, düzen işleyecek. Oğlan kukla oynatıyor, çadır tiyatrosunda horoz kılığına giriyor. Nişanlısı ya sabır çekiyor... Anası ya da babası olsanız ne yapardınız? Anlamadım! Eğreti Gelin mi getirirdiniz? O da ne demek? Eğreti... Gelin... Film adı gibi: komedi... tutku... aşk... Yepyeni bir Atıf Yılmaz filmi. Bir Türk-Yunan ortak yapımı olan Eğreti Gelin;in yapımcılığını, İstanbuldan Yeşilçam Filmcilik A.Ş ve Atinadan Cinegram Film & TV Productions S.A üstleniyor. Avrupa Konseyi Sinema Fonu Eurimages, Greek Film Center ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenen proje için, Türkiyede alt haftalık bir çekim aşaması ve ardından da Türkiye, Almanya, Yunanistan ve İngiltere de üç aylık bir post-prodüksiyon süresi programlanıyor. Bu takvime göre, tamamlandığında yaklaşık 100 dakikalık bir sinema filmi olacak bu projenin, 2005 Şubat ayında izleyiciyle buluşması hedefleniyor. Eğreti Gelin eşzamanlı olarak, Türkiye de Özen Film ve Almanya da Maxximum tarafından gösterime sunulacak. Tarık Günersel in yazdığı filmin hikayesi, Şükran Kozalı nın ;Eğreti Gelinler; adlı romanından uyarlanmıştır. Altı haftalık bir ön çalışmanın ardından, ünlü yönetmen Atıf Yılmaz, yeni filmi Eğreti Gelin in çekimlerine 6 Eylülde Kastamonuda başladı. 60 kişilik bir ekiple çekilen filmin büyük bir bölümü, olağanüstü bir tarihi dokuya sahip olan bu şehirde çekildi. Kastamonuluların büyük ilgi gösterdiği filmin, bir dönem filmi olması nedeniyle yaşadığı doğal zorluklar, halkın yardımsever ve misafirperver yaklaşımları sayesinde en aza indirgendi. Toplam 6 hafta sürecek çekimler, Kastamonudan sonra Uşak ve ardından da İstanbulda devam etti ve Ekim ayı ortalarında tamamlandı. Fragmanını izledim güzel bir filme benziyor.[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... [Bu mesaj Mantar136 tarafından 19 Şubat 2005 20:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Tikla..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Eğrelti otu :)[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 diğeri eğrelti diye açtım, zararın neresinden dönsek kardır değil mi?[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Yöre halkı bayağı tepki göstermiş bu filme diye biliyorum ben?[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ewt o yüzden en başta denizlinin adı geçerken daha sonra hiç konuşmadılar o konuda fln[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 güzel oldu güzel egrelti nedir yani?[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 fragmanını gördüm, eski yeşilçam filmlerine benzettim gitmem açıkçası.[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Ben merak ettim filmi, pek sinemaya gitme şansım olmuyo, dvdsi çıksın da izleyelim..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 konusu da ilginç gelmiyo[signature][hline]aşk böceği la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: Spidee, 19 Şubat 2005 21:34 tarihinde demiş ki: Ben merak ettim filmi, pek sinemaya gitme şansım olmuyo, dvdsi çıksın da izleyelim.. izleyecek bi sürü güzel film var. vaktini harcama onlarla XD[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Güzelleri de izlerim, hepsi sırayla ;)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 e sen bilirsin. ama bağımsızlardan vazgeçme XD[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ezmesenize beni =) eğrelti otuymuş..[signature][hline]dead... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Bugün gittim, fena değilmiş. sanatsal film :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 bugün gittim.. gerçi sevgilimle olduğumdan filmin %100ünü izlemedim ama genel olarak sıkmayan bir film.. Ama bana gitmedn önce erotik sağneler var falan diyeneler vardı..Yok öyle bir şey..Fragmanını görmedim ama fragmanda öyle göstermişlerse seyirci kapmak içindir.. Eğer bizim gibi gidecek film kalmadıysa izlenebilecek bir film..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 20 Şubat 2005 21:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 nurgul sere serpe :)[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 http://www.imdb.com/title/tt0427208/ sallamasına bi yazayım dedim çıktı vallahi:)[signature][hline]Avoid the tap on the shoulder From that one with the long black cape Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar