Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mafia oyunu Kurtlar Vadisi versiyon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
heh ben oyunu kurup oynadım. başrol karakterimiz:Polat Alemdar(tabiiki), Don:Duran Emmi, Röportajımızı yapan polis:Aslan Akbey, Yanımızda takılan iki elemam:Çakır ve Memati, Vincenzo:Seyfo Dayı, Lucky:Testere Necmi, Rakip Don:Mehmet Karahanlı... liste böyle devam ediyor.ayrıca tüm replikleri türkçeye çevirmişler fakat çok büyük hatalar var. örneğin;Scilya Ticareti(Sicilya Geleneği) ingilizcede bu iki kelime birbirine çok yakın yazılışa ve söylenişe sahp olduğu için böyle bir saçmalık çıkmış ortaya. Tommy(ardon polat):-bir sicilya ticaretiyle(geleneğiyle) böyle karşılaşacağımı... :D :D :D[signature][hline]Tuna nehri akmam diyor
Etrafımı yıkmam diyor
Şanı büyük Osman Paşa
Plevne'den çıkmam diyor...
-----------------------------------------
Eclipse: Khas'bin Qebex-->Novice Bounty Hunter
Mesaj tarihi:
oho bu çıkalı kaç ay oldu be aylar önce almıştım ben güzeldi:)[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
Mesaj tarihi:
said:
W3r3wolf, 19 Şubat 2005 20:48 tarihinde demiş ki:
Ben de World of Warcraft Single or Multi satan yer gördüm :)
bunda garip bisey yok wow u crackle single oynaabiliyorsun. su an elimde durmakta hatta.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Sims in de "Biz evleniyoruz - Semra's Revenge" paketini isterim[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Mesaj tarihi:
hayır güldürürken düşündüren bi konu olmasa üzerinde durulmazda harbiden kurtlar vadisinin oyunu fln çıksa patlama yapar arkadaşın dedigi gibi. Turkish mafia fln diye yurtdışına bile açılabilir. mafyamız açılmış zaten oyunu neden açılmasın[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
Mesaj tarihi:
kurtlar vadisi oyunu çıkcak[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Mesaj tarihi:
hakkaten yaa bende 4324. kez mafia bitiriyorum sıkıntıdan

indircek bir yer vardir mutlaka yazsaniza indireyim bide oole bitireyim :D[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Mesaj tarihi:
Bundan oncede Max Payne, Deli Yurek modu vardi.. Bu ilk degil ki :)[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night.
Mesaj tarihi:
said:
Infernal_Reborn, 19 Şubat 2005 21:20 tarihinde demiş ki:
max payne deli yürek modu görmüştüm geçen sene

efet ya manyak bişiydi oo...mouse sağtık yaptığından amca uçuyoo ya ağır çekimde arkada haydariinnaaaa falan muhabbetlerii...
bide mesala adam mekan basıyoo..herifler bağırıyo..aha miroğli zıçtık falan.. diee manyak bişyidi o ya...[signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR
Mesaj tarihi:
uasheuheuu :D kırmış bunlar yaa[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Bu bahçelerde kaç çiçek sulandı, kaç çiçek sarardı !!!

• Yeni Oluştur...