Selamon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mafia da ne şahane oyundu be. Heleki müzikleri beni benden alırdı. Yapanların ellerin sağllık diyorum tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UcuBe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Ben Net kafe nin birinde San Andreas gördüm Bildiğimiz vice city ye Yeni şekiller koymuşlar çoluğa çocuğa yutturuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ehehe. Bak bu iyi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Bu fake versiyondan başka yeni bi PC oyunu yapılıcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Bence başarılı bir çalışma olmuş[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 kırolukla alakası yokki bunun[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 mikrop teamdi galiba kurtlar vadisi diye oyun yapan sonra değiştirdiler galiba ismi[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 yuhhh ya yuhhh :( abi bu ne rezilliktir ya[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 fikir güzel.daha önce niye akıl edemediler bunu? lol[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjai Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 heh ben oyunu kurup oynadım. başrol karakterimiz:Polat Alemdar(tabiiki), Don:Duran Emmi, Röportajımızı yapan polis:Aslan Akbey, Yanımızda takılan iki elemam:Çakır ve Memati, Vincenzo:Seyfo Dayı, Lucky:Testere Necmi, Rakip Don:Mehmet Karahanlı... liste böyle devam ediyor.ayrıca tüm replikleri türkçeye çevirmişler fakat çok büyük hatalar var. örneğin;Scilya Ticareti(Sicilya Geleneği) ingilizcede bu iki kelime birbirine çok yakın yazılışa ve söylenişe sahp olduğu için böyle bir saçmalık çıkmış ortaya. Tommy(ardon polat):-bir sicilya ticaretiyle(geleneğiyle) böyle karşılaşacağımı... :D :D :D[signature][hline]Tuna nehri akmam diyor Etrafımı yıkmam diyor Şanı büyük Osman Paşa Plevne'den çıkmam diyor... ----------------------------------------- Eclipse: Khas'bin Qebex-->Novice Bounty Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 pff yakinda kendi paralaranini falanda basar bunlar :D[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 oho bu çıkalı kaç ay oldu be aylar önce almıştım ben güzeldi:)[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: Epxmadcat, 19 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki: Oha.. PUAHAHAH hiç gülceğim yoktu akşam akşam.. +1 koptum bende auhea[signature][hline]Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: W3r3wolf, 19 Şubat 2005 20:48 tarihinde demiş ki: Ben de World of Warcraft Single or Multi satan yer gördüm :) bunda garip bisey yok wow u crackle single oynaabiliyorsun. su an elimde durmakta hatta.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Sims in de "Biz evleniyoruz - Semra's Revenge" paketini isterim[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 hayır güldürürken düşündüren bi konu olmasa üzerinde durulmazda harbiden kurtlar vadisinin oyunu fln çıksa patlama yapar arkadaşın dedigi gibi. Turkish mafia fln diye yurtdışına bile açılabilir. mafyamız açılmış zaten oyunu neden açılmasın[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 efem herolar şöle Polat Alemdar - Strenght 100,Dex 70,Int 70 Memati - Strenght 120,Dex 60,Int 0 Güllü Erhan - Strenght 30,Dex 30,Int 30 Baron - Strenght 125,Dex 20,Int 100 Çakır - Strenght 100,Dex 100,Int 50,HP 0 (Çünkü ölü :P)[signature][hline]| Paticik KO Editör | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 kurtlar vadisi oyunu çıkcak[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 kurtlar vadisi modu yapan site kapandı :D ama mod hala piyasada[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 hakkaten yaa bende 4324. kez mafia bitiriyorum sıkıntıdan indircek bir yer vardir mutlaka yazsaniza indireyim bide oole bitireyim :D[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ehuhe polat add on :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 yakinda oda olur[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Machiaveli Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Bundan oncede Max Payne, Deli Yurek modu vardi.. Bu ilk degil ki :)[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: Infernal_Reborn, 19 Şubat 2005 21:20 tarihinde demiş ki: max payne deli yürek modu görmüştüm geçen sene efet ya manyak bişiydi oo...mouse sağtık yaptığından amca uçuyoo ya ağır çekimde arkada haydariinnaaaa falan muhabbetlerii... bide mesala adam mekan basıyoo..herifler bağırıyo..aha miroğli zıçtık falan.. diee manyak bişyidi o ya...[signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 uasheuheuu :D kırmış bunlar yaa[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Bu bahçelerde kaç çiçek sulandı, kaç çiçek sarardı !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar