Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mafia oyunu Kurtlar Vadisi versiyon

Sensible

Öne çıkan mesajlar

heh ben oyunu kurup oynadım. başrol karakterimiz:Polat Alemdar(tabiiki), Don:Duran Emmi, Röportajımızı yapan polis:Aslan Akbey, Yanımızda takılan iki elemam:Çakır ve Memati, Vincenzo:Seyfo Dayı, Lucky:Testere Necmi, Rakip Don:Mehmet Karahanlı... liste böyle devam ediyor.ayrıca tüm replikleri türkçeye çevirmişler fakat çok büyük hatalar var. örneğin;Scilya Ticareti(Sicilya Geleneği) ingilizcede bu iki kelime birbirine çok yakın yazılışa ve söylenişe sahp olduğu için böyle bir saçmalık çıkmış ortaya. Tommy(ardon polat):-bir sicilya ticaretiyle(geleneğiyle) böyle karşılaşacağımı... :D :D :D[signature][hline]Tuna nehri akmam diyor
Etrafımı yıkmam diyor
Şanı büyük Osman Paşa
Plevne'den çıkmam diyor...
-----------------------------------------
Eclipse: Khas'bin Qebex-->Novice Bounty Hunter
Sosyal ağlarda paylaş

hayır güldürürken düşündüren bi konu olmasa üzerinde durulmazda harbiden kurtlar vadisinin oyunu fln çıksa patlama yapar arkadaşın dedigi gibi. Turkish mafia fln diye yurtdışına bile açılabilir. mafyamız açılmış zaten oyunu neden açılmasın[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
Sosyal ağlarda paylaş

efem herolar şöle

Polat Alemdar - Strenght 100,Dex 70,Int 70
Memati - Strenght 120,Dex 60,Int 0
Güllü Erhan - Strenght 30,Dex 30,Int 30
Baron - Strenght 125,Dex 20,Int 100
Çakır - Strenght 100,Dex 100,Int 50,HP 0 (Çünkü ölü :P)[signature][hline]| Paticik KO Editör | Gamerbug Admin |[b]
[b]E-Mail:
[email protected] | ICQ: 124744
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Infernal_Reborn, 19 Şubat 2005 21:20 tarihinde demiş ki:
max payne deli yürek modu görmüştüm geçen sene

efet ya manyak bişiydi oo...mouse sağtık yaptığından amca uçuyoo ya ağır çekimde arkada haydariinnaaaa falan muhabbetlerii...
bide mesala adam mekan basıyoo..herifler bağırıyo..aha miroğli zıçtık falan.. diee manyak bişyidi o ya...[signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...