Ceti Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 server adini soyle gelip rogue kasicam orda. 20 kere duel yapicaz veya pvp nasil adlandirirsan 1 round verirsem elimi ayagimi cekerim mmporg dunyasinda. ne daoc ne wow ne baska birseye elimi surmem. ama 1 round bile alamazsan buraya cikip pardon ben birsey bilmiyormusum diye nara atacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 eet tabiki ama yaptikta biliyoruz heralde :) lvl 20 iken lakeshire a dadanmis lvl 24 rogue u 3 kere yolladim mezarliga agliyordu artik. haa 3 undede arkadan girdim amcaya nasil oluyorsa artik ve herif cok keriz ya ben cok balliydim :D yada galiba bu isi biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 kimse burada aha CETI ye bak megalomanlik tasliyor demesin 2 sene stealth class oynadiktan sonra, normal bir class oynarken rakip assasinleri archerlari elimle koymus gibi buluyordum. etrafina bak en iyi saldiri yapilacak yeri gor. artik reflex haline geliyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 zaten iyi bir lvl 24 rogue olsa hpsi yarıya yaklasmadan sen ölürdün.[signature][hline]Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 gel deneyelim istersen :) tek duel kaybetmedim su lvl a kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Tabi deneriz zamanı gelince sorun değil ama ben eu serverlarında olucam keşke closed yada 2.stress test ve sonrasında karsılasmıs olsaydık o zamanlar kasardık en iyi klavye+zeka yetenegine sahip die[signature][hline]Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 baaluo sen raidde 1 kişiyi kestinmi ne oluyo? dağiliyo mu yani bütün grup sen ne moron bi insansın ya. ben orda raidlerde rouglarin okadar ise yaramadigini hep öldüklerini söylüyorum sen gelmiş bana bilmemkimi kestim diyosun. daha mesaj atmicam ne maymun heriflersiniz siz ya allah allah. lan bi msg attik millete yardimi dokunur diye bütün yarası olanlar çikti yalanmaya başladı. Ceti senin de kankan galiba aradan bişeyler sokuşturmaya çalışıyosun da hadi size kolay gelsin bi daha ne yazı ne bişey size.bu başlığa artık ne cevap yazacam ne de bakacam. hala bunun üstüne msg yazarsaniz okuyanlar kendileri anlar zaten ne tür insan olduğunuzu. bi admin de şu açtığım topici silerse sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 BAAL! ROUG LAR ISE YARAMAZ TAMAM MI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Bu topic de "x ye yi keser hadi yürüyün bişey bilmiyosunuz" tarzı bir mesaj sonra, kişinin bu isimle wow forumları hayatı sona erebilir...[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 hahaha :=) sinirlendirdik eno yu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 sQu,benim anlamadigim ne guzel topic yapmissin,ben rogue u %100 alarim,ırkını keserim,bende p. var sende yok fln diye detaya girmesen cok iyi olcakmis.neyse anladigim kadariyla squ nun itemlar binds on craft ondan yorum yapamiyorum,shadow m.def inc,shadow m. dmg reduction to 1500 potionlarini bizim alamadigimizi dusunursek,bi de mouse u burnumuzla kullanırsak dediklerin dogru.karsilastirma yapicaksan ayni sartlarda yapicaksin,sende armor p. varsa ondada shadow m. dmg reduction p. olcak.[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta) Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta) 20+ Elven Hunter (Warsong-US version) [Bu mesaj Dreamfury tarafından 30 Kasım 2004 14:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 tartismayalim lutfen arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 sorun squeenın 100% ben alırım olayı değil rogue oynayan arkadaslar hemen hayır! nasıl olur benı kesemezsın ben sneı keserım senı stun ederım kick ederım olayı yanı bende rogue oyuncusuyum ama ben cıkıp burda 5sn stun 5sn kick filan hesabı yapmıyorum cunku burda benım ince detaylara gırmem hiçbirşey ifade etmez herkes herşeyi oyunda daha iyi gorucek.[signature][hline]Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 2 sayfa wow bolumundeki yazıları okudum bu topice de baktım warlock un cıkardıgı summonlar a baktım ben infernal falan duymuştum ismimi farklı kim summonlıor bu yesil seyleri ( ; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 bu topik iyice yoldan cikti :).gereksiz tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 ya millet neyin kavgasını yapıyosunuz anlamadım her ikisiyle oynamış (us open da) ve bir warlock fanı olarak görüşümü yazayım (tarafsız olarak) normal şartlarda bi warlock un rogue yu alması imkansız ama bu normal şartları siz kendiniz farklı şekilde benimsemişsiniz yok stealth olurum koşarım stun atarım 2 tane vuvurum azından kulaklarına kadar yararım bunların tamamı aynı lvl bi warlock için hikaye açık ve net bi sefer stealth ol nereye kadar seeing büyüsü var instant cast fear yemiyo olabilirsin adamın milyon kere sölediği gibi seduce var hiç olmadı alır eline soulstone u açar hellfire i bi tana healt stone kullanır ölür seni de öldürür sora da resurrect olur kafanda halay çeker ama adam seni görmemişse veya varlığını sezmemişse aynen yararsın o ayrı warlocklar mage değildir onlar kadar kolay ölmez ki onlar bile kolay kolay ziyan olmuyo rogue lara zaten infernal lari 5 dk civarinda kontrol edebilmeye baslamis millet lvl 50 de onlar iyice asinca naparsiniz bilmiyorum[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 eu açılsın serverda warlock bırakmıcam hepsini kescem ve bunları video ya alıp size izlettircem muhuhoahaha.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 kick in cooldown unun 10 sn olduğunu da belirtmek isterim ayrıca[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicholas-VanHorn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Herkese merhaba, dün forumları bıraktığımda 3. sayfadaydık :) Arkadaşa ilk cevap veren rogue'lardan biri olarak sorularıma nasıl cevap vereceğini merak ediyordum açıkcası ne taktikler uygulayabilir falan. Ama görüyorum ki iş biraz kişisel çatışmaya dönmüş bu da yakışmıyor hiçbirimize üstelik gereksiz de. Rogue konusunda söyleyebileceğim çok şey var ama burada daha fazla uzatmak anlamsız gözüküyor başka konu başlığı altında tartışırız. Hatta ben şu offhand konusunu tartışmakta yarar olduğunu düşünüyorum çünkü okuduğum offhand için hızlı bir silah kullanıyor 50-60 lvl'lı rogue'lar. Neyse eğer burada warlock'lar hakkında konuşulacaksa ve kişisel tartışmalara girilmeyecekse ben yazmaya devam edeceğim aksi takdirde izninizi isteyeceğim. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 van-horn bir tane rogue baslıgı var hemen altta bak orda rogue template tartısalım[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicholas-VanHorn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Bu warlock'ların petleri en fazla kaç damage veriyor? Ve damage harici ek özellikleri varmı(stun, sleep vs.)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: 1111, 30 Kasım 2004 18:13 tarihinde demiş ki: kick in cooldown unun 10 sn olduğunu da belirtmek isterim ayrıca ben ne demisim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-bL- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 squ heryerde squ haha gene karistirmis heryeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Warlock keyifli class Rouge ile karsilastirilmsi rouge nin best dmg dealer oldugu acik lakin pvp de üstünlük öncelikle oynayana sonra iteme bakar denk lvl lar icin konusuyorum Warlock külliyen zayif kalmaz pvp de de pve de de etkilidir hezaman party de bi curseror aranilir hic bi class diger classlara buyuk ustunluk saglayamaz misal cok yükseltilen Rouge best dmg dealer dir yarar ilerler ama Shamani görünce yeri öper *muck* Bu arada warrior denmis eheh ^^ Warrior ful set ve oyunun en iyi ikinci kici olan red baron hedesini kulanirken elinde silah olmayan paladan dayak yer pala yumrukla kesiyor veya ciplak üstünde hic bir sey olmayan Druid , mage , Shaman warrior u dovuyor ki bunlar lvl 60 warrior 40 a kadar bi nebze diger class lara dayanabilir ama yetersiz class Eu ya gecince herzamanki class im olan Shaman i birakip Warlock oynuyacagim..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Her class iyidir , kötü diye bir class yok önemli olan kullanmasını bilmek.PvP de lvl lar denk ise güç başta item lara sonra talentlara ve sonrada oynayışa bakar. Şoyle bir örnek vermek gerekirse; lvl 26 warlock iken , lvl 32 mage i kestim , ndni adam oynamasını cidden bilmiyordu poly atmadı bana hiç , dondurdu beni salak salak , succubus ve healing potionlar sayesinde alabildim adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar