Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warlock PVP - okumadan geçmeyin ^^

sQu

Öne çıkan mesajlar

said:
CraftedbyMalibu, 30 Kasım 2004 02:23 tarihinde demiş ki:
Bütün postlaro okudum gerçekten güzel fikirler var. Hem rouge taktiği öğrenmiş oldum. Hemde olası başıma gelecekleri :)

daha neler geliyo basina... mage'e backstab yapicam diye dibine gidiyosun, adam bi nova atip donduruyo seni, kaliyosun oyle. gittigine gidecegine pisman oluyosun. onun icin neymis, mage'e oyle paldir kuldur gidilmezmis :). yanimizda throwing dagger bulundurmaliymisiz ve throwing skill'imizi en az normali kadar yuksek tutmaliymisiz... belli bi sure disturb ettikten sonra adam zaten ne yapacagini sasiriyo, bi defa novasini bosa cikardiktan sonra vanish, premed. sonra allah ne verdiyse :). tabi bu soylenenlerden sonra talent tartismak da gerekiyo baya baya ama o apayri bi konu olacak.

potion olayindaysa, duel'de kullanmiyosun abicim. yani ayip. kullanirsan kimse niye kullandin demiyo. zaten duel kimsenin umrunda da diil. ha normal pvp sirasinda, zaten sen rogue'a dalasmicaksin bile. onundeki warrior'in savastigi adamla cebellesirken arkadan gelecek rogue, gormeyeceksin bile.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sQu, 30 Kasım 2004 02:16 tarihinde demiş ki:
Ne ben warlock herkezi yener diyorum

dediğim gibi ilk sayfayı okudum , ilk sayfada böyle demişsin tamamen ona nazaran cevap yazdim , arti dediğin gibi bi bok bilmem ben öyle allaha emanet takilirim

ayrıca üslubum gi gariptir benim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sQu, 29 Kasım 2004 20:27 tarihinde demiş ki:
3. stealth olmak demek invisible olmak değildir.

stealth olmak invis olmaktir güzel arkadaşim,
stealth combatta iken kullanilamaz
combatta vanish kullanilir onuda deil alchemist GM olsan göremezsin , adam akilli talentler vermiş birisindede cold blood olur ve vanish i iki kere kullanabilir
buda 2 x cheap shot arkasina backstab demektir
arti thistle tea denen bir obje var oyunda

çok fazla sıkıp savurmuşsun, tartışacak ortam bile yok
hadi ben KAÇAR
Sosyal ağlarda paylaş

said:
5. invul potion var, 1500hp potion var, armor +1500 potion var üstüne bi de healtstone ve soulstone kullaniyim

ha sunuda ekleyelim , bu itemlari sana gm ler özel verdi sanirim
başkasi kullanamiyor , 2k spell dmg ini reduce edecek potionlarda oyunda yok ayrica
Sosyal ağlarda paylaş

said:
baaluo, 30 Kasım 2004 03:59 tarihinde demiş ki:
said:
3. stealth olmak demek invisible olmak değildir.

stealth olmak invis olmaktir güzel arkadaşim,
stealth combatta iken kullanilamaz
combatta vanish kullanilir onuda deil alchemist GM olsan göremezsin , adam akilli talentler vermiş birisindede cold blood olur ve vanish i iki kere kullanabilir
buda 2 x cheap shot arkasina backstab demektir
arti thistle tea denen bir obje var oyunda

çok fazla sıkıp savurmuşsun, tartışacak ortam bile yok
hadi ben KAÇAR
kusura bakma ama sinirle heralde yannis yazdin cold blood diil premed. demek istedin heralde. premed'i acmak kisiye kalmistir, fakli talent'lar da var... ayrica cok bilmislik gibi olmasin ama savasin ortasinda stealth'e girmek icin vanish skill'i kullanilir. ilk basta herkes stealth kullanir..[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
Sosyal ağlarda paylaş

ya baaluo sen ne odun bi insansın kibarca cevap yazıyoruz hala bişeyler yazıyosun. İlla laf dalaşına mı sokacaksın beni?
stealth invis değildir , detect invis ile göremezsin. Stealth görmek için ayrı potion ve human talenti vardır. Bendeki potionları sen de kullanabilirsin tabi ama neyine yarayacak onu anlayamadim. benim olayıp fear / seduce. Ayrıca spell dmg de armor ? nası yani tam anlayamadım sen baya bi okumuşsun forum thott bot falan açıklarsan sevinirim şimdi formul yazdırma bana buraya. Kendin bile hangi skillin ismi ne bilmiyosun açmış thottbotlardan okumuş gelmiş burda karıştırmış bırakmışsın. Benim başta attığım eheh rouge ezersin bilmemne mesajları belki biraz fazla kaçmış olabilir ama bu benim kendi kişisel düşüncelerimdi ki şimdi skillerini öğrendikten sonra değişti fikirlerim tamamen ama gene de senin böyle mesajlar atmanı hiçbir şekilde gerektirmezdi. Foruma mesaj atarken bunu herkezin okuduğunu bil , bi kere de sen oku yazdıktan sonra öyle yolla. daha fazla da uzatacaksan al burdan ICQ:99616000
Sosyal ağlarda paylaş

oraya bilmediğim kullanmadığım hiç bişey yazmadım güzel arkadaşım , laf dalaşı falan değil bilen bilir ben gelip burda laf dalaşını bırakalı sittin sene oluyor , normal şartlarda senin mesajlarını okur içimden 'lol mala gel ya ' der birakirdim
ama ortaliği boş bulup kendini kaybetmişsin
icq da lazım değil icq açamiyorum bu aralar
zaten topic bok oldu eno muhtemelen bu abuk mesajlari falan siler kökten .
bide gözünü seveyim daha hala potion senin neyine yariyacak deme , sana armor potionı varsa bizede mdef pot var
stealth i görmene yariyan talent nedir ? racial dan bahsediyorsan sana stealth combatta kullanılmaz vanish kullanılır diyorum onu da perception ile bile göremezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

30saniye boyunca resistlerine 60 aliyosun güzel ama fear resist diye bişi yok
curse of element
yeter sıkıldı martık bişi yazmiycam artik, war3 deki anlamsız tartışmalara döndü yani harbi tarışma oldu forum. herşeyin bi counterı vardır, bu counterıdın da counterı var demek oluyo. Blizzard bu yüzden tutuluyo, olanak sonsuz ne istersen yaparsın. Ben bi an baktım ortalık boş atıyimdedim biraz nolucak ki nası nası olsa bilen biri çıkmaz da sen geldin çok pis yakaladın beni helal
Sosyal ağlarda paylaş

rogue warlock u bok yoluna goturur.. %100 de eminim. ben ki kac senedir mmporglarda pvp yapiyorum daoc olsun ao olsun
hic bir caster classin stealth&assasin class i özel bir sey kullanmadan (ki bu ozel seyler genelde 15 veya 30 dakka timerli oluyor) yendigini gormedim :) ha sunuda soyluyorum
2 sene boyunca infil oynadim daoc da tek bir caster a kesilmedim jump i ben yapipda. moc acanida oldu koş koş yapanıda pet classida.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sQu, 30 Kasım 2004 12:36 tarihinde demiş ki:
curse of element
yeter sıkıldı martık bişi yazmiycam artik, war3 deki anlamsız tartışmalara döndü yani harbi tarışma oldu forum. herşeyin bi counterı vardır, bu counterıdın da counterı var demek oluyo. Blizzard bu yüzden tutuluyo, olanak sonsuz ne istersen yaparsın. Ben bi an baktım ortalık boş atıyimdedim biraz nolucak ki nası nası olsa bilen biri çıkmaz da sen geldin çok pis yakaladın beni helal

ilk sayfadaki mesajlarin baştan aşşağıya sıkış bi kendin oku kendin gül istersen
yavaş yavaş ayara gelip 'counterin de counteri vardir' demeye başladın :)
neyse inşallah bi gün aynı serverda kaşilaşip canli olarak deneme şansı buluruz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sQu, 30 Kasım 2004 12:36 tarihinde demiş ki:

Araya birazda bilgilendirici bişilerde sokalım :) fear, shadow spell lere dayalı bi büyü bildigim kadarıyla ve o yüzden shadow res arttıkça fear e karsı res durumununda artması lazım.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı
http://www.gametogame.net
Sosyal ağlarda paylaş

bunlar da ultra kral baaluoya alıntı yapıyorum roguelarla ilgili yazdıklarımız
said:
evet genelde rouglar öldükten sonra hep öyle söylüyo hehe
ama ne yazıkki duel'de arkadan yakalamak diye bişey yok, hele guild wars yada raidlerde kısaca healer varken nereye bassan rouge ölüyo haha

bilen bi oyuncuyu arkadan yakalaman %10 ihtimal falan ki ben o ihtimali de vermiyorum anca stun edip geçersin arkaya. Raidlerde de hiç bi şey yapamazsin, raidlerde strateji çok önemlidir ve biz guild olarak hiç bi sorun yaşamıyoruz, max 1 kişiyi kesebilirsin ki sen zaten onu target ettiğin an ben soulstone aktive ederim o adama, yada en kötü ihtimal res edilir o insan.
said:
roguelarin stealth olayina gelince pek bi yorum yapmayacağım yani instant dot vs stealth. direk pvp olarak düşünüyor isen bana sadece 1 kere vurabileceksin sonra ya fear ya seduce olacaksin, bu 1 vuruşunda da beni stun edip öldürmen lazim yoksa sen öleceksin. bi stun da 3000dmg vurabileceksen tamam. High level rogularla hiç pvp yapmadım bişey diyemem. Hatta retailde ben warlock mu oynayacam? o da belli deil daha, lvl50+ oldunca bakacaz ona.

burda yanlış ne var söyle bakiyim, bi kere stun edip girdikten sonra kesemezsen ne olacak fear yemiyecek misin? fear yedikten sonra da bana anlatma gerisini bin kere combat yaptım feardan sonra %80 warlock yener paladin değilsen
said:
mosquito, evet haklısın 2x stun var ama ikisini yapinca üst üste zaten çok uzun bişey sürmüyo. casting timelarıda var yanılmıyorsam onların. bi de yani dediğim gibi stun ettikten sonra öldürdün öldürdün yoksa zor. Birazdan bir alchemy guide yazacağım, orada pvp için önemli bazı şeylre olduğunu göreceksiniz umarım yardımcı olabilirim.

gene aynı şeyi söylüyorum stun ettikten sonra öldürdün öldürdün yoksa olmaz. Burda rougue stunlarini bilmediğimi zaten 2x stun yiyince çok sürmüyo YANILMIYOSAM demişim, bilsem zaten kesin bişey söylerdim. bi sıkışlarım neymiş onu göster. s
sen öyle bi insansın ki kendini göstermek için insanlarla dalaşıp onların yaptığı güzel şeyleri yıkıp kendini üstün göstermeye çalışıyosun. Böyle insanlar tüm dünyada var, bu da bi kişilik sonuçta o yüzden seni suçlamıyorum.

[Bu mesaj sQu tarafından 30 Kasım 2004 13:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya of abi aynı dili konuşmuyormuyuz biz seninle
'en fazla kesersin o adam reslenir"
BU NEDİR YA
ahaha reslenirmiş
ben adamla ömür boyu ilişkiden bahsediyorum
ben o adamı kesmişsem beni reslenip reslenmediği ilgilenmez
bu şimdi 'kestin ama reslendim bak acımadıkii' anlamındamı lol

YANIMILMIYORSAM diye başlayip yanılmadığını varsayarak hikaye tasarlamışsın devamında ve yamulmuşsun , 'yanılmıyorsam boyleydi' denilip birakilir
'yanılmıyorsam 2 saniye ve ben 2 saniyede dübürtürüm ağlatirim yandan verir arkadan alirim' denmez
Sosyal ağlarda paylaş

sana tek bir taktik soyluyorum belki biraz birseyler anlarsin.

kick 5 sn ye sana buyu attirmaz. recast i 10 sn ye simdi hesaplamaya basla.
5. sn yede gouge vurdugumu dusun. ve dokunmuyorum sana gouge bozulmasin diye. kick in recast i geliyor. bir daha vuruyorum.
bir 5 sn ye daha zaten bi 10 sn ye kaybediyorsun + o 2 tane stundanda kaybediyorsun. daha daha kotusu :) o combolarida sana kidney shot olarak geri ceviririm ondan sonra dusunursun dolardami kalsak euro yami gecsek diye. en guzeli combo point faizine git sen.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi neden bu kadar kasıyorsunuzki rogue büyük bir olasılıkla warlock alır ama bu her zaman olucak die birşey yok bunu anlamak lazım yani rogue her class ezer geçer die bir şey yok zamanı gelince ezildiğiniz zamanlarda olucak ezeceğiniz zamanlarda bunun şimdi hesabını yapmak saçma yok kick atarım yok fire bolt atarım hesabı burda yapılmaz oyunda adamnla karsı karsıya kaldıgında yapılır ki hiçbirşey burdakı gibi kolay olmaz.[signature][hline]Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...