Sorj Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ya ben artık kısık sesteki muzikten zevk alamıyorum hoparlorler ufacık bişey ztn benım Wawe ile ana sesi son a vuruyorum pc den hoparlorun sesinide sona bvurunca bass tiz verio winamptede eq den ayarladım baya iyi oldu şu an son ses verince hafif tiz verio bum bum ötmüo fazla neyse lafı uzatmadan varmı bu manyaklık sizdede? annem odayı basıo kıs laynt sesini zevk alamıyorum yaw böle kısık ses dinlemekten ezik ezik :( [dip not : doğru yeremi açtım konuyu?][signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Dogru yeremı actın bende muallakta kaldım fekat sunu dıyıcem Aynı olay vardı bendede Yuksek seste dınmek ıstıyordum hep en sonunda pcdeki 2 stereo hoparloru camdan asagı attım bır sınırle ve gıttım 5+1 creative ses sistemi ve sounblaster ses kartı aldım 200 mılyon bayıldım ama deydi... Açıyorum Only for the weak'i coşuyorum, ha arada bi alt komsu sikayete geliyo okadar heeheh[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 yaw ne ezik bu hoparlorler hiç bas yok bişey yok :) bi wufırım olsa daha ne isterim beah bu arada fazla bayılmışsın yaw 5+ 1 + ses kartı icin? yani tuzlu geldi bana bilmiom gerçi pek fyatları off off delircemm :( benim odada yalıtım var (yok canım daha neler :-P) 5 + 1 alcaz vuracam sesi sona :D[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 yok ya fazla degıl 140 kaat tuttu Creative 5+1 inspire 5200 modeli. 60 kaatta Creative soundblaster live 5.1 işte. Değiyo yanlız dehşet ses veriyo.. Basslar desen subwoofer inletiyo odayı[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 hadi yaa ben 2+ 1 alacaktım 49 milyon bende ozaman 50 55 fln vardı almadım gittim yedim bi günde :D[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: BlaCk_DmC, 18 Şubat 2005 16:51 tarihinde demiş ki: Açıyorum Only for the weak'i coşuyorum, ha arada bi alt komsu sikayete geliyo okadar heeheh ben de only for the weak'i salonda plazmaya baglı 7+1 de açtım. şarkının eşşek gibi kalın baslara sahip oldugunu unutmusum vitrinlerin camları takla atmaya baslayınca kapattım[signature][hline]thanatos msnden demiş ki: allahsiz cakmaklar H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 apartmandakiler ses konusunda kimseden çekmemiştir benden çektiği kadar (:[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 En üst katta oturuyoruz alt kat boş onun altında da yaşlı teyzeler oturuyo açıom sesi de ztn fazla açamıyom yaa :( panasonic müzik setini bağladım aux dan kablosu var deli edio beni tutukluk yapıo fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 yuksesle hicbirseyi yapmaktan zevk almıyorum bende. ne oyle dasdasdasdas zaten kitap defterle davul calısıyorum diye komsu gelmisti heh.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fanky Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Kesinlikle bass sistemi olmadan zevk almıyorum, kulağımı tırmalarcasına sesler geliyorlar gibi.. fiyuvv[signature][hline] DJ Fanky www.djfanky.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bende ilk başta Dream'deki program sandım :D[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: Delanoresse, 18 Şubat 2005 17:27 tarihinde demiş ki: evet biz de zenginiz ve kendimden buyuk kolonlari olan sistemde tiesto aciyorum 300 500 300 500, kapilar falan zangirdiyo artik. Ben daha zenginim ama müstakil evimiz var bahçeli bööle kimse bana karışamıo açıorum kulaklarım pıtırcıklaşana kadar kendimden geçiorum..[signature][hline]Sanırım içmek, ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 wow.. ben daha zenginim.. la havle..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. www.myuo.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 En zengin biziz bikere,geçen bizim şatoda 7 + 1 hoperlörün sesini kökledim tarihi şatomuzun camları kırıldı 872872$ de ona verdik lol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bende de kawai 5.1 ses sistemi var ama hala 5.1 ses kartı almadım yakında alıcam[signature][hline]sürü psikolojisine hayır uçan kazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: BlaCk_DmC, 18 Şubat 2005 16:54 tarihinde demiş ki: yok ya fazla degıl 140 kaat tuttu Creative 5+1 inspire 5200 modeli. 60 kaatta Creative soundblaster live 5.1 işte. Değiyo yanlız dehşet ses veriyo.. Basslar desen subwoofer inletiyo odayı yaw bişi sorucam BlaCk_DmC sana memnunmusun kolonlardan ? bende öle bişi düşünüyomda almayı. aslında eskı güzel hifi sony bı amfi alip onlara pıoneer kolon filan takmayı düşünüyodum ama baya bi tuzlu. Kalitesi iyimi kolonların? Ben bide gitar filan bağlayıp cubase diye bi aranje programı var onu kullanıyorum o yüzdende fazla pahalı olmayan ama kaliteli ses veren kolona ihtiyaç var... :)[signature][hline]70's 80' Glam Rock... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Ya ben cok memnunum harika ses alıyorum net bozulmayan. Basslarda oldukca iyi, Gitar baglama olayı hakkında bılgım yok hıc de denemedım ona bısey dıyemem ama genel olarak gercekten tavsiye ediyorum. Degiyo yani[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 sadece kolonlar160 dimi ? çünkü benim dediim sistem hifi çok iyi ses veriyo yarıya kadar açsan mahalleye canlı yayın yaparsın ama amfi en az180 kagıt kolonların çiftide en az bi okadar 60 yada 100 wattlıklar tabi onlardan 4 tane lazım :) baya bi tuzlu...[signature][hline]70's 80' Glam Rock... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Yok Creative 5+1 tamamiyle sistem 140 kaat Soundblaster 5.1 live ses kartı 60 kaat.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 hıııı ok. saol :) bi bakiim olmazsa önümüzdeki ay almaya calışiiim[signature][hline]70's 80' Glam Rock... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Bende phillips kulaklık var walla...ev sakinleri için en güzeli bence...bassı da ii verio[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuckie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Ben markete gidip gelirken sıkılmamak için evden açıyorum danalar gibi müziği mahalleli ile kafa sallıyoruz ondan sonra şaka bi yana sokaktan geçenlerin tepkileri görmek çok komik oluyor deliler gibi aranıyolar nerden geliyo bu ses diye bu arada market çok yakın değil o sebepten 1 sokak ilerde biraz ses kaybı oluyor ama olsun hayvanlık yapacam ya işte zaten evde birileri varken ancak kulaklıkla dinliyorum benden başkası dayanamıyor o kadar yükses sese şimdilerde kendime bi mp3 player aldım sanırım markete giderken artık onu dinleyecem mahalleliyle iyice papaz olmayalım sora[signature][hline]My Fart Will Go On Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: Erutan, 18 Şubat 2005 16:48 tarihinde demiş ki: Sizdede Yüxexes muhabbeti varmı? kimse x'lere laf atmamış? çok şaşırdım.. birşeyler var bu aralar paticikte. tartışmalar, kavgalar göremiyorum. (alt yazı gömme tartışması hariç)[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 bağla amfiye gitsin buarada ne bu x ler:D[signature][hline]In the name of desperation I call your name A lamentation I sigh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 "if your liver is not bouncing to the beat, the music is not loud enough." ses açık olmadan, bass abartı olmadan, çevredeki cisimler titremeden müzik dinlenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar