Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstte oturanlar +40 sorası toplanıp raide gidelim horde için

Spirit_turkey

Öne çıkan mesajlar

ya yazık size sizi dandik cafelere yollamışlar bizim cafede wow oynanmaz ayrıca 18 kişi wow oyuncusu ar şu anda acc çalınma gibi bir durum olmaz çünkü sheriff programı var son kaydedilen her bilgi silinir ve bil. ilk haline döner ben istte oturanlara soruyorum güvenenler istersen gelebilir baya zevkli olur istte cafede oyniyan çok adam var korkmayın acc çalma gibi bir durum mümkün deildir[signature][hline]Lineage 2-(Mantian)-elf hunter
Ragnarok-hunter(Spirit_Turkey)
WoW-orc rouge/hunter (Dolis,Spirit)
hayat kısa doya doya yaşa
Hordish manner
Sosyal ağlarda paylaş

Onun yerine TeamSpeak kullanın.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Sosyal ağlarda paylaş

evet aynen öle o ortamı yaratıp bi arada oynamaktan bahsediyorum ben size team speakle aynı şey deil tanışma vs. olarak isteyen [email protected] msn im isteyen arasın[signature][hline]Lineage 2-(Mantian)-elf hunter
Ragnarok-hunter(Spirit_Turkey)
WoW-orc rouge/hunter (Dolis,Spirit)
hayat kısa doya doya yaşa
Hordish manner
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sage, 21 Şubat 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
Onun yerine TeamSpeak kullanın.

eed team speak kullanin acaip rahat edersiniz cafe olai yash azcik bence.. hem baglantidan hem oyundan hem güvenlikten ı ıh keyif alinmio.. team speakle oynamaya öle alisiyosunuzki bi yerden sonra..
aslinda paticik icinde bi team speak serveri olsaydi negzel olurdu :P (herşey tam bi o eksik ya..)[signature][hline]
"Who wants to live forever?"
Deviant
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...