Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tamamen bitkiselmiş...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugün arakdaşımla karumda geziodum healty shop diye bi mağaza gördük.İçeri girdik hemen.çerisi muhteşem kokuodusatıcı bayanda çok tatlı dilli çok şeker bi hanımdı.Bizim ilk sorduğumuz soru tamamen bitkisel olan yan etkisi olmayan,zayıflamaya ve cilt güzelliği için kulanılan bi karışım var mı dedik.O da bi ilaç gibi bişe gösterdi.Yosundan yapılıomuş insanı tok tuttuğu için az yemek yiyip hem zayıflıomussun hemde yosun olduğu için cilde ii geliomul fln.Fiyatıda 50 milyonmuş.Tamamen bitkisel olduğuna %100 garanti verdi.Sizce almaya değer mi?[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Mesaj tarihi:
bence böyle zayıflama işlerinde doktorsu[hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
Ya ilaç diil aslında yani ne biliim öle bişe işte.Bitki yemeği gibi bişe ehueh :) Bi ara annem bize tamamen doğal die ballı bişeler yedirirdi mesela onun gibi galiba :p[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Mesaj tarihi:
said:
fiona, 20 Şubat 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
bence böyle zayıflama işlerinde doktorsu

Olay sadece zayıflamak diil sağlıklı die :p Ztn gittim sordum kadın baktı baktı senin zayıflamaya ihtiyacın yok ki dedi bi mutlu oldum anlatamam :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
en güzel zayıflama kendi iradenle yaptıgın zayıflamadır bence arkadaşım alma ole şeyler boşunaa[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''>
Mesaj tarihi:
hehe bence hevesini gecirmek icin al.
ama garantisi kesinlikle yok cünkü bi ara annem takmi$ti böyle olaylara ,1-2 kere böyle reklamlara falan inandi aldi sonra cuuk die icine oturdu.. ne gülmü$tüm..[signature][hline]
Sell me the infection, it's only for the weak
No need for sympathy, the misery that is me
On bleeding knees I accept my fate
Mesaj tarihi:
Alma bence...Ya da kullanıp memnun kalan insanlar varsa onları bul konuş dicem de nerden bulucaksın...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without
What we take for granted every time we open our eyes...

Grieux
Mesaj tarihi:
Benimkiler de taktıydı vaktinde, ama tersi durum söz konusuydu:)
Valla doktor kontrolü önemliymiş böyle durumlarda. maalesef kilo sorunum negatif yönde olduğundan pek anlamıyorum ama öyleymiş:) bitki davaları ne kadar sağlıklıdır bilemiyoruz tabi.
Ben pek kafa yormuyorum, tıka basa yiyorum ve kilom sabit:) Kafa yorduğum nokta "ah şöyle bi 70 olsam" aslında ama artık ona da yormamaya başladım.[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
Lamerlere cevap yok!
Mesaj tarihi:
ama bi olay duydum,ve gercekten pozitif sonuclar almi$ bi$ey kilo hede'lerinde... akupuntur =)[signature][hline]
No need for sympathy, the misery that is me
On bleeding knees I accept my fate
Mesaj tarihi:
Bunu alacağına her ay spor salonuna 50 ytl verirsin daha iyi :) Böyle zayıflama yolları yalan bence..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Mesaj tarihi:
Ya anlatamadım sadece zayıflamak için al-mı-yo-rum!Sağlıklı die,vitamin bi yerde sonuçta ayrıca cildide güzelleştiriomus :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
said:
Horrible, 20 Şubat 2005 19:37 tarihinde demiş ki:
said:
fiona, 20 Şubat 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
bence böyle zayıflama işlerinde doktorsu

Olay sadece zayıflamak diil sağlıklı die :p Ztn gittim sordum kadın baktı baktı senin zayıflamaya ihtiyacın yok ki dedi bi mutlu oldum anlatamam :)

hmm kadın beni görse kilo almaya ihtiyacın var der şu ana kadar hep almaya çalıştım ama olmuyo:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
Zayıf arkadaşlara tavisye;
Kilo almaya fln çalışmayın ya ben eskiden acaip zayıftım.Millet bana sürekli biraz yemek ye kilo al diodu sonuç;
Kendimi yemeğe verdim 3 sene boyunca ye ye ye.Böğğğ şimdide zayıflamak istiorumda olayın o kdr zayıflamakla alakası yok biraz kassam 3-4 kilo verir rahatlarım :P[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
öyle bitkisel diye alırsan herşeyi işin var senin, gel ben sana bi bitkisel cd verim 1 günde zayıflarsın enerji kaybından[signature][hline]Mehteran özenti gençliğe bir dur diyor
Mesaj tarihi:
yosundan yapılmışsa etkili olabilceği kanısındayım, çünkü yosun doğuda baya bir işleniyor ve doğu bitkisel ilaç konusunda baya bir uzman. Yani doğudan gelmişse dene bence.[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Mesaj tarihi:
doktora bir danış derim ben ama illaki denicem dersen dozunu kaçırma çünkü tok kalıcan diye vücudun bazı ihtiyacı olan maddeleri almamak yanlış olur. bünyen yıpranır mazallah.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
Mesaj tarihi:
Kilo almaktan kolay ne var ki? Bira + cips + asosyallik ya da alternatif olarak pizza da koyabiliriz. Bi iki hafta sırf bunlarla yasayım sabah aksam duba gibi olursunuz =P

Kas yapıcam diyosanız o ayrı =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Mesaj tarihi:
Basın saolsun, her ilacın yan etkisi de varmıs demek ki.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
  • Yeni Oluştur...