mazbul Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Ben bir npc yarattim ve tek speechi spk_necromancer fakat buy dediginde skiller yeterli olsa bile olmuyor ve I only trade ..... yazisi da buy diyen ki$ide cikiyor eksik olan nedir? [speech spk_necromancer] on=*buy* if (( > 97.9) && ( > 97.9)) buy else src.sayu I only trade with the most experienced Necromansers on=*sell* if ((evaluatingintel > 97.9) && ( > 97.9)) sell else src.sayu I only trade with the most experienced Necromansers on=*teach* src.sayu Don't u think necromancer's like me don't teachs!
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 gibi seyleri gibi yapacaksin, src.say yerine de say kullanacaksin. Yani src.x dedigin player oluyor, x dedigin npc.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
mazbul Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 saol baggio dogrusunu solemekle beraber anlatinca aklimda kaliyor cok saol
taz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 arkadaslar unutmayın src olayı baslatan kişidir. burda biz buy ya da sell dedigimiz için olay bizden cıkıyor ve dolayısıyla src. koydugumuz komutlar bize uygulanıyor :) bu arada baslıgı gorunce "hata nedir" şeklinde felsefe yapak biraz dedim ama :) değilmiş :) aghhaha[hline]ICQ: 4435695
Öne çıkan mesajlar