Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warlock icin dusunceleriniz

Mad_Wolf

Öne çıkan mesajlar

ya onu bende biliorum da tecrube den yardim almak istiorum orda hangi classi okusan
boru gibi guclu die anliorsun ama isin asli oyle degil iste
o yuzden warlock oynamis oyuncularin ne dedigi onemli mesela su + si var su - si var
pvp de soyle boyle yorum bekliorum yane[signature][hline]Burning Legion>Gnome>Mage>nicki sonra
Sosyal ağlarda paylaş

Ben lvl 31 warlock oynamıştım betada , retaildada warlock açtım tavsiye ederim ama nasıl kullanacağını bilmen gerekiyor.
Talentları destruction ve afflictiona dağıtıcam pvp için.alchemy aldım yine pvp ve her türlü buff lar için.Pvp de eğer düşman ile aramda mesafe var ise kazanma şansım yüksek oluyor.Warlock ları en çok Rogue , Paladin ve Priest ler zorluyor diye düşünüyorum tabi başka arkadaşlar farklı düşünebilir.O classı nasıl oynadığına bağlı.[signature][hline]Arloth Gregorn Orc/Warlock "You shall burn in flames"...
dL|Chavez/Damne[dL]egion...
Sosyal ağlarda paylaş

Warlock infernalgolem atıncaya kadar (yani oyunun trailer daki human büyücüsüne saldıran yaratık) bence bir halta yaramaz.Her karakterle warlock kolayca öldürülür.Mage kadar yüksek büyü damage i koyamadığı gibi üzerindeki cloth armor da defansını olumsuz etkilemektedir.Sabır edeceksin ve infernal summon edene kadar kasacaksın.İnfernal çıkarınca malum onun damage i caos vuruyo ve hiç bir büyüden etkilenmiyor.O yaratığın sayesinde ezmeye başlarsın.[signature][hline]The Frozen Throne Gosu
Sosyal ağlarda paylaş

Mananızı hunter ın petine harcamak yapılacak en gereksiz şeylerden biridir. Hunter mana drain edebiliyor, 1 anda 0 mana ile kala kalırsınız =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
xrex, 17 Şubat 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
hayir red warlock pvp de cok can yakar tam tersi.hatta söle diyim.oyundaki en iyi solo pvp yapan class warlock.ama gruplarda zayif biraz

geçen gün instance a gittik 4 kişi grup, ben void çıkardım bide soulstone yarattım, soulstone u priest üzerinde kullandım (soulstone ankh of reincarnation gibi bişeydir arkadaşlar :))
sonra ilerledik falan bi boss geldi topumuzu katletti, millet aa tüüh demeye kalmadan priest dirildi ve sırayla bizi resledi, sonra ayağıma kapandılar tabi heheh, senin yazıyı okuyunca aklıma geldi xrex anlatayım dedim hadi ben gittim servis kaçacak.[signature][hline]Gaspard
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RedBaron73, 17 Şubat 2005 13:34 tarihinde demiş ki:
Warlock infernalgolem atıncaya kadar (yani oyunun trailer daki human büyücüsüne saldıran yaratık) bence bir halta yaramaz.Her karakterle warlock kolayca öldürülür.Mage kadar yüksek büyü damage i koyamadığı gibi üzerindeki cloth armor da defansını olumsuz etkilemektedir.Sabır edeceksin ve infernal summon edene kadar kasacaksın.İnfernal çıkarınca malum onun damage i caos vuruyo ve hiç bir büyüden etkilenmiyor.O yaratığın sayesinde ezmeye başlarsın.

sen bu oyunda ne infernal gormussun ne warlock gormussun hatta suphe ediyorum bu oyunu oynuyormusun diye. bi video da infernal gormussunuz aman abi cok kral warlock eziyo falan diye dusunuyorsunuzda pek ole degil. Hunter la pvp de cok sorun olmuyo pete fear i bastinmi. dot lari yerse oluyor buyuk ihtimal cok fazla critical vurmadigi surece.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...