Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 beyler sizce nasil bir character ben baktim baska sayfalardan ben fikir sahibi olamadim pvp de nasil o onemli benim icin[signature][hline]Burning Legion>Gnome>Mage>nicki sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 gayet guzel bi class... saçma sapan bir soru yahu.. girersin buraya bakarsın warlock a, bakarsın büyülerine, cevabını alırsın.[signature][hline]Shaem =Al'akira-Tauren Shaman= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ya onu bende biliorum da tecrube den yardim almak istiorum orda hangi classi okusan boru gibi guclu die anliorsun ama isin asli oyle degil iste o yuzden warlock oynamis oyuncularin ne dedigi onemli mesela su + si var su - si var pvp de soyle boyle yorum bekliorum yane[signature][hline]Burning Legion>Gnome>Mage>nicki sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 [Bu mesaj EomerMcEwan tarafından 17 Şubat 2005 09:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 sana şöyle soylıyım warrior hariç suan hiç bi class la ezilmessin. oynamayı becerecen sadece[signature][hline]Shaem =Al'akira-Tauren Shaman= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Ben lvl 31 warlock oynamıştım betada , retaildada warlock açtım tavsiye ederim ama nasıl kullanacağını bilmen gerekiyor. Talentları destruction ve afflictiona dağıtıcam pvp için.alchemy aldım yine pvp ve her türlü buff lar için.Pvp de eğer düşman ile aramda mesafe var ise kazanma şansım yüksek oluyor.Warlock ları en çok Rogue , Paladin ve Priest ler zorluyor diye düşünüyorum tabi başka arkadaşlar farklı düşünebilir.O classı nasıl oynadığına bağlı.[signature][hline]Arloth Gregorn Orc/Warlock "You shall burn in flames"... dL|Chavez/Damne[dL]egion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 zahmetli bir class gerek pet train gerek soulshard derdi var.oldukten sonra toparlanmak icin 3 mana deposu bosaltman gerekiyor yanida savaslardan once 20den fazla shard tasimalisin.Ama bence pvp de en iyi class 50 den 1e1 de seni alabilecek tek class paladin oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 sürekli peşinde bi yaratık koşturmak onunla uğraşmak bana itici geliyo valla bebek bakıcısı gibi :)[signature][hline]Wolfsore ->Orc Shaman Of Hordish Manner ->Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 hunte vs warlock yaparsa warlockun pet oldumu işi biter hunterda oyle deil ama.[signature][hline]Shaem =Al'akira-Tauren Shaman= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Warlock infernalgolem atıncaya kadar (yani oyunun trailer daki human büyücüsüne saldıran yaratık) bence bir halta yaramaz.Her karakterle warlock kolayca öldürülür.Mage kadar yüksek büyü damage i koyamadığı gibi üzerindeki cloth armor da defansını olumsuz etkilemektedir.Sabır edeceksin ve infernal summon edene kadar kasacaksın.İnfernal çıkarınca malum onun damage i caos vuruyo ve hiç bir büyüden etkilenmiyor.O yaratığın sayesinde ezmeye başlarsın.[signature][hline]The Frozen Throne Gosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 hayir red warlock pvp de cok can yakar tam tersi.hatta söle diyim.oyundaki en iyi solo pvp yapan class warlock.ama gruplarda zayif biraz[signature][hline]-------------------------------------- Kam----Orc Elemental Shaman lvl 3x----Cursed Guild Thottbotprofil For the Horde -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pagan_Angel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: Hassan, 17 Şubat 2005 12:41 tarihinde demiş ki: hunte vs warlock yaparsa warlockun pet oldumu işi biter hunterda oyle deil ama. Çok yanlış fel dominationla petin öldügünde instant summon edebilirsin artı scubusun seductionıyla hunterı baştan çıkarıp direk petini öldürebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mananızı hunter ın petine harcamak yapılacak en gereksiz şeylerden biridir. Hunter mana drain edebiliyor, 1 anda 0 mana ile kala kalırsınız =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 valla bilmiorum da warlock mu shaman arasinda gidip geliorum offfffff offffffffff[signature][hline]Burning Legion>Gnome>Mage>Dimble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: xrex, 17 Şubat 2005 13:37 tarihinde demiş ki: hayir red warlock pvp de cok can yakar tam tersi.hatta söle diyim.oyundaki en iyi solo pvp yapan class warlock.ama gruplarda zayif biraz geçen gün instance a gittik 4 kişi grup, ben void çıkardım bide soulstone yarattım, soulstone u priest üzerinde kullandım (soulstone ankh of reincarnation gibi bişeydir arkadaşlar :)) sonra ilerledik falan bi boss geldi topumuzu katletti, millet aa tüüh demeye kalmadan priest dirildi ve sırayla bizi resledi, sonra ayağıma kapandılar tabi heheh, senin yazıyı okuyunca aklıma geldi xrex anlatayım dedim hadi ben gittim servis kaçacak.[signature][hline]Gaspard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: RedBaron73, 17 Şubat 2005 13:34 tarihinde demiş ki: Warlock infernalgolem atıncaya kadar (yani oyunun trailer daki human büyücüsüne saldıran yaratık) bence bir halta yaramaz.Her karakterle warlock kolayca öldürülür.Mage kadar yüksek büyü damage i koyamadığı gibi üzerindeki cloth armor da defansını olumsuz etkilemektedir.Sabır edeceksin ve infernal summon edene kadar kasacaksın.İnfernal çıkarınca malum onun damage i caos vuruyo ve hiç bir büyüden etkilenmiyor.O yaratığın sayesinde ezmeye başlarsın. sen bu oyunda ne infernal gormussun ne warlock gormussun hatta suphe ediyorum bu oyunu oynuyormusun diye. bi video da infernal gormussunuz aman abi cok kral warlock eziyo falan diye dusunuyorsunuzda pek ole degil. Hunter la pvp de cok sorun olmuyo pete fear i bastinmi. dot lari yerse oluyor buyuk ihtimal cok fazla critical vurmadigi surece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar