mayfer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 daha önce de sanırım birileri zbrush ile yapılmış bi modelin yapılırkenki videolarını koymuştu. çok güzel bi tane buldum. ilk olarak programın anasayfası: Pixology - ZBrush QuickTime formatında (zipli) yapılış videosu: (27 dk falan, 26MB)http://206.145.80.237/zbrush/reg/AnglerMovie_Full.zip 3d olaylarla ilgilenenlerin hoşuna gidecek bir şey bence. boş zamanınız varsa bir bakın derim. çok kullanışlı bi programa benziyo. yarım saatten az zamanda herif harikalar yaratmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ooo guzelmis baya ya. abim tabi olayı hızlı yapıo ama denicem bakalım bende saolasın[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Tebrik ederim gerçekten güzel olmuş[signature][hline]a death defying root... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 programın demosunu indirdim, şimdi onla oynuyorum. hoş bi program cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 harika birsey ya, seramik modelleme gibi ne guzel. adam baya kolay yapmis kim yaptiysa, ama fazla koplike teorik olaylar yok, bi kac tane tool var basip cekiyo surekli. arastirmak lazim bu programi cok potansiyel var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 modelleme yani hakikaten sipsak :D kısa zamanda modelleme icin guzel programmıs. disleri yapımına bayıldım ama.[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 3d olaylarıma ilk bu programda 3dnin ne oldunu bilmeden girmiştim yaş galiba 11 filandı.Brush lı çeşit çeşit şeyler vardı baya güzel bi programdıda bi türlü render almayı becerememiştim =) Denenmesi gereken bir program fakat şu anda dünya çapında diğerlerinin yanına pek yaklaşamıyor maalesef..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 çok eğlenceli süfer de hiçbişey beceremedim ben:) bişeyler çiziyorum öyle..[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ben de daha anca şöyle bişi yapabildim ortaya düzgün bir şey çıkabilmesi için güzel de resim yapmak falan gerekiyo.. çok kolay iş değil, fahat program çok güzel gerçekten. kısa zamanda öğrenilebilecek bişi. forumlarda insanların yapmış olduklarına bakarsanız inanılmaz şeyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 oncelikle tasarlayacagımız herne ise onun yanımızda olması lazım derim. videoyu izlerken adamın bir piranayı eline aldıgını dusundum.acayip detaylara indir.[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 bu programla yapılıp, başka programla renderlanıp sonra (bazılarında) photoshop'la oynanmış bi kaç model: (tavşan da var orda yeni çaktım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 cok guzel ya[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ya kullanmaya basladim harika bir program, inanamiyorum yapilan seylere ve kolayligina. photoshopu ilk kullandigimdan beri hic bir programdan bu kadar etkilenmemistim. birseyler koyucam birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 modeli ana hatlarıyla yaptıktan sonra displacement mapping'i eklemek için ayrıca bir şey yapmak gerekiyor mu? çünkü direk model yaparken poligon sayısı az olduğundan çok ayrıntı eklenmiyo... onu çözen biri varsa bi anlatabilir mi? tutorial'lara baktım ama pek bişi bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 daha cok ZSphere kullanirsan daha cok polygon olur, hadi kullanmadin diyelim bastan, sonradan divide yapabilirsin, sanirim Tools (yada transfrom) > geometry altinda olmasi lazm, butun polygonlari indiriyo, yukseliyo haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Çalı$maların bir çoğu profosyonel ama daha once hıc 3/d calı$madım zormu ?[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ben de hayatta ilk defa 3d işiyle uğraşıyorum ve başlangıç için çok kolay geldi... bi de şunun cracki olsa, demosunu değil adam gibi gerçeğini kullansak off :) [Bu mesaj mayfer tarafından 19 Ocak 2005 20:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 şipşak olmasının muhakkak bir yan etkisi vardır.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Denemedim ama 3dsmax'daki derinlik yoktur büyük ihtimal bunda.[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 bu durumda ileride istyedigini etkiyi programın kısıtları yüzünden yaklamazsanız harcadığınız enerjiye yazık[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 tabi 3dsmax kadar detaylı degil.Ama iste 3d modellemeye baslamak icin cok guzel ve 3dsmax e gore basit bir program[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 3dsmax kadar ayrıntılı bi program değil tabiki... mesela bu programda kolay kolay bi salon, bi oda falan modelleyemezsiniz.. zaten modellere bakarsanız neredeyse hepsi organik şeyler. zombi, yaşlı adam vs.. bunları da 3dsmax'te yapmak çok çok zordur. 3dsmax ile zbrush modellemenin iki ayrı dalı gibi bir şey... iki programı da kullanmayı bilirseniz ikisinde de harikalar yaratırsınız. denememiş olanlar bi denesinler bence. güzel ve kolay olduğu kadar da zevkli. saatlerce başında oturup aklıma ne gelirse yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 demosunu cekıyor herkes dı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar