Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik LAN Party İstanbul'dan Bildiriyoruz

Spidee

Öne çıkan mesajlar

ha iyi bari o zaman, bir nebze en azından[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 30 Ocak 2005 22:25 tarihinde demiş ki:
117 20 tane tost yemiş
113 de 30 tane kola içmiş ama

hahahaha =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Sosyal ağlarda paylaş

topluca çekilen resimlerden en kalabalık olanlardan birinin altına herkesin nickini yazsak iyi olur

bu arada şu resme dikkatinizi çekmek isterim:

herkesin gözler kırmızı çıkmış evil gibi. özellikle resmin en solunda nedanko ya bakın adam tam şeytanın oğlu gibi, dik saçları da konsepte uygun. onun sağ üstünde rewendor tek gözü daha fazla parlak terminatör gibi. onların altında resmin sol en alt tarafında borbag "sevecen bi adamımdır ama rayden gibi gözlerimle yakarım yamuk yapanı" der gibi. en sağ alt tarafa bakarsak şeytan bakışlı disappear belki de resimde en normal görünen kişi olan dynamick i kendine kurban olarak seçmiş aç bi vampir edasıyla. aynı şekilde orta sırada sağdan 4. ve xaer'in sağ tarafındaki beyj renk montlu nickini bilmediğim arkadaş dudağının sol tarafından vampirik köpek dişini göstermiş bariz şekilde.[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy

Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Okadar pc basında oturmak insanlıktan cıkartıp yaratıklaştırmış doğal olarak

[spo1=kırmızı göz istemiyorus diyosan]Bi bilgi verim hemen bu gözlerin kırmızı cıkma olayını engellemek için çift flaş lı cekim kullanılmaktadır
kırmızı cıkması göze gelen ısıgın gözün arkasındaki damarlardan yansıyıp kırmızı ısık düşürmesi ve foto ya böyle kaydedilmesi ile oluyor
çift flaşlı cekimde ilk flaş patladıgında degil 2. de çekim olur ve ilk flaş kırmızılıgı yokeder 2. ise çekim için gerekli ısıgı saglar[/spo][signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
Geeenk
Sosyal ağlarda paylaş

Bathory sabote etmiş beni[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
Sosyal ağlarda paylaş

Karpuz sen şimdi ne kadar içerdesin? Yüksek bi mebla ise bi sonraki paticik buluşmasında bi şekilde telefi edilsin, nedir yani adamlar yanlış hesap tuttu diye (bende kimsenin hesap ödemeden çıkacağını sanmıyorum) bize mi patlaması lazım..

Ayrıca wow cdlerini almayanlardan biri benim, hafta içi gidebilirsem halledicem onu. Adamlar da 8e kadar nasıl yetiştiremediler o cdleri hayret.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 30 Ocak 2005 22:20 tarihinde demiş ki:

Bu arada, tüm resimlerde gözler kapalı, ağız bi garip çıkarak fotojeniklikte sınır tanımıyorum görüldüğü üzere. E sevgilim kötü çık resimlerde diye tembih ediyor napıyım =)

Alexi mi? Yok canım Alexi yapmaz öyle sey.
=P[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle genel bir konu değerlendirmesi yapayım, efendim değişik fotoğraflar var, elde bir sigara, o da olmadı metalci havaları, çeşitli hareketler, noluoz?[signature][hline]Mehteran özenti gençliğe bir dur diyor

[Bu mesaj Mehteran tarafından 31 Ocak 2005 00:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eraygnr, 30 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
alexide ben gibi sigaraya abanmıs her fotoda elinde sigara var (bkz: erken yasta olmesinden korktugum kisilik)

a sende mi sigara içiyorsun of be. özendim bak simdi ceske bende icsem..[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...