Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 yok ekstraların hesabı imiş bunlar 12 ytl ler degil sonradan içilen kola yenilen tost vb[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Geeenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ha iyi bari o zaman, bir nebze en azından[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Bende Gelmek İstiyorum Bir Gun Buna Ya [signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Derslerime Agırlık Veriyorum. Ben Onların Degil Onlar Benim Altımda Eziliyor Anteplinin Oğluyum Kurşun Yerim Laf Yemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 O zaman resmen saçmalamışlar. Herkes ödedi çıkarken hatta kuyruk bile oldu orda.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 117 20 tane tost yemiş 113 de 30 tane kola içmiş ama[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Geeenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: DynamicK, 30 Ocak 2005 22:25 tarihinde demiş ki: 117 20 tane tost yemiş 113 de 30 tane kola içmiş ama hahahaha =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Afiyet olsun ne diyelim.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 topluca çekilen resimlerden en kalabalık olanlardan birinin altına herkesin nickini yazsak iyi olur bu arada şu resme dikkatinizi çekmek isterim: herkesin gözler kırmızı çıkmış evil gibi. özellikle resmin en solunda nedanko ya bakın adam tam şeytanın oğlu gibi, dik saçları da konsepte uygun. onun sağ üstünde rewendor tek gözü daha fazla parlak terminatör gibi. onların altında resmin sol en alt tarafında borbag "sevecen bi adamımdır ama rayden gibi gözlerimle yakarım yamuk yapanı" der gibi. en sağ alt tarafa bakarsak şeytan bakışlı disappear belki de resimde en normal görünen kişi olan dynamick i kendine kurban olarak seçmiş aç bi vampir edasıyla. aynı şekilde orta sırada sağdan 4. ve xaer'in sağ tarafındaki beyj renk montlu nickini bilmediğim arkadaş dudağının sol tarafından vampirik köpek dişini göstermiş bariz şekilde.[signature][hline]a.k.a "bay bomba"SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 neyse cnm karpuz bi ara neden okadar bagırıyodu diye düşünenler ileri görüşlü oldugu sonucuna vardılar ise dogru teşhis etmişler [spo1=.]kazık yeme açısından :p[/spo][signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Geeenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ahaha bu resim ciddi bomba :) süper teşhis bu arada ehehe[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Geeenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Gozler yonetmi$.[signature][hline]wi$h, the g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 alexide ben gibi sigaraya abanmıs her fotoda elinde sigara var (bkz: erken yasta olmesinden korktugum kisilik)[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Derslerime Agırlık Veriyorum. Ben Onların Degil Onlar Benim Altımda Eziliyor Anteplinin Oğluyum Kurşun Yerim Laf Yemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Okadar pc basında oturmak insanlıktan cıkartıp yaratıklaştırmış doğal olarak [spo1=kırmızı göz istemiyorus diyosan]Bi bilgi verim hemen bu gözlerin kırmızı cıkma olayını engellemek için çift flaş lı cekim kullanılmaktadır kırmızı cıkması göze gelen ısıgın gözün arkasındaki damarlardan yansıyıp kırmızı ısık düşürmesi ve foto ya böyle kaydedilmesi ile oluyor çift flaşlı cekimde ilk flaş patladıgında degil 2. de çekim olur ve ilk flaş kırmızılıgı yokeder 2. ise çekim için gerekli ısıgı saglar[/spo][signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Geeenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Abi sen nesin ya :) Kel misin profesyonel bir doktor mu :) o ne süper açıklamadır abi damar felam için eridi abii[signature][hline]-Abi Karadeniz TAŞ Fırını Nerde? -Bilmiyorum Nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 çok piskopat bi resim olmuş[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Bathory sabote etmiş beni[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bathoriyi araya almışsınız adam zafer işareti yapıyo neyin zaferi bu :-)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Geeenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Karpuz sen şimdi ne kadar içerdesin? Yüksek bi mebla ise bi sonraki paticik buluşmasında bi şekilde telefi edilsin, nedir yani adamlar yanlış hesap tuttu diye (bende kimsenin hesap ödemeden çıkacağını sanmıyorum) bize mi patlaması lazım.. Ayrıca wow cdlerini almayanlardan biri benim, hafta içi gidebilirsem halledicem onu. Adamlar da 8e kadar nasıl yetiştiremediler o cdleri hayret.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 xaer_aloneheart raconu bozmadan ağızda sigara, elinde lightsaber, jedi academyde jedi kesiyo :lol:[signature][hline]a.k.a "bay bomba"SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy[Bu mesaj -MrBomb- tarafından 30 Ocak 2005 23:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: Penthesilea, 30 Ocak 2005 22:20 tarihinde demiş ki: Bu arada, tüm resimlerde gözler kapalı, ağız bi garip çıkarak fotojeniklikte sınır tanımıyorum görüldüğü üzere. E sevgilim kötü çık resimlerde diye tembih ediyor napıyım =) Alexi mi? Yok canım Alexi yapmaz öyle sey. =P[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: -MrBomb-, 30 Ocak 2005 23:31 tarihinde demiş ki: xaer_aloneheart raconu bozmadan ağızda sigara, elinde lightsaber, jedi academyde jedi kesiyo :lol: delikanlı Jedi böle olsa gerek.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehteran Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 şöyle genel bir konu değerlendirmesi yapayım, efendim değişik fotoğraflar var, elde bir sigara, o da olmadı metalci havaları, çeşitli hareketler, noluoz?[signature][hline]Mehteran özenti gençliğe bir dur diyor [Bu mesaj Mehteran tarafından 31 Ocak 2005 00:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Eğleniyoz..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ben yoktum oradada metalci havasından sanane?[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: eraygnr, 30 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: alexide ben gibi sigaraya abanmıs her fotoda elinde sigara var (bkz: erken yasta olmesinden korktugum kisilik) a sende mi sigara içiyorsun of be. özendim bak simdi ceske bende icsem..[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar