Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik LAN Party İstanbul'dan Bildiriyoruz

Spidee

Öne çıkan mesajlar

oooof ooof baldur's gate... hatırladıkça sinirim bozuluyor:)
oyunu yüklemeye çalışmak (sırf networke girmek kısmı) ayrı bir hikayeydi, yüklemesi ayrı bir hikayeydi(gb gb olunca sürüyor tabii:)) IP öğrenmek ayrı bir hikaye, karakter yaratmak apayrı bir hikayeydi.
sonra artık cücenin mi bilgisayarların mı bedeviliği bilemeyecem bilgisayarlar bayağı bir inatlaştı, "yok girmem ben network'e , baldur's gate yüklemem banane banane, ıyy hiç sevmedim bunu, oyunun açıldığında hemen çökecem" gibi anlaşılmaz triplere girdi.
zaten bi süre sonra iş inada bindi, cüce bilgisayar bilgisayar dolaşmaya başladı "azmin gücüüüü" diye..... bu arada bizim(ben saendul mexinth ve serverımız ardeth) sinirler de laçka olmuş artık aptal aptal gülmeye başlamışız "it's time for more.... experiments!!" puahahaha diye
ve sonunda
cüce başardı!!!!!!!!
gözlerimizde mutluluk gözyaşalrıyla girdik oyuna herşey mükemmel....
mexinth karakteri kontrol edemiyor!! Ardeth karakteri vermeyi unutmuş! haydiii baştan açıyoruz beyler vs vs
ve bilgisayarlar toptan davayı sattı ve bir daha Ardeth,n bilgisayara bağlanamadık... biz içeride artık kahrımızdan salmışız kendimizi kahkahalardan gözlerimiz yaşardı, içeriden cüce hala "IPsi neydi bu adamın aptal aptal güleceğinize sölesenize" diye sesleniyordu...
1.30 saatimizi böle harcadık. kafeden çıkarken diğer Baldur's gate grubu şehirde işini bitirmiş gidip kale falan dağıtıyorlardı.
*!you must gather your party before venturing forth*
bi de get[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
A fall into the ditch makes you wiser.
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bf:vietnam'da millete kök söktürdüm . Hem piyade olarak hem de helikopterle. Ama bakıyorum listesinde ismimimiz bile yok :-p .
Gayet eğlenceli idi ama battlefield. Özellikle helikopterle çarpıp öldürdüğüm piyadeler açısından :). ( yerle aynı mesafede gittiğim için :) )

Ama bizim için en komiği bence Half-life Deathmatch idi. Crossfire haritasında 25 kişi oynayın 1 saat bile olmadan benim gibi ; yani Abuzer Tencere Sanayi olarak 370 frag yapıp en yakın elemana 80-90 frag fark-atın sonra oyun bitince elinizin wsad tuşlarını kullanmaktan dolayı felç olması yüzünden 10 dk. ağrı sızı yüzünden sürünün :).

30 sn. den fazla yaşadığımı hatırlamıyorum o haritada nerdeyse. Böyle karambol olmaz.

Bu arada helikopter ile çektirdiğim arkadaşlara özür dilerim. Naapayim elimde değil :)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

Asil karambol Quake 3 te ya. Tam fuhus oldu bazi anlarda euheuheuh, quad damage ile bi fuze atiyosun 5 kisi yatiyo =P[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 29 Ocak 2005 10:25 tarihinde demiş ki:

COD :
Head
Alexi Septimus
Underpants
maxigenous
Duke_Guybrush
Eeht
Eupides

la olm bende vardım la orda hatta bi süre bi ben seni 2-3 defa vuruyodum bi sen beni,sonra hep beni vurmaya başladın :)[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 29 Ocak 2005 10:30 tarihinde demiş ki:
ama rekorlar kitabına giren 237000 puanımında hakkını isterim neticede oyunu ilk orda oynadım ve 2. oyunda yaptıydım eheh :P
yannız hakkaten dyna dota'da bi elde coştu 207.000 küsur puan yaptı, en yakın rakibinin 36000 küsur puanı vardı. adam geldi ve oyunu öğrendiği gibi pwned j0o yani

said:
Alexi_Septimus, 29 Ocak 2005 10:31 tarihinde demiş ki:
Döne döne dağları aşıyorum ben gerçi.
evet abicim alexi dota'da o hero nun baya damage veren dönme özelliğini kaçmak için kullanan bir insanmış, bunu gördük :lol:

said:
Sly-One, 29 Ocak 2005 11:27 tarihinde demiş ki:
avp2 desen ewe dönerken cloak açmaktan tut duvarlarda yürüyesim geliodu.
yetmedi ama hakkaten.
abi avp2 nin multiplayerının bu kadar güzel olduğunu bilmiyodum ya zaten über bi oyundu, multi sini görünce daha da über olduğunu anladım. kafeden çıkmadan önce 7-8 kişilik bi grupla süper sardık avp2ye, finishi onla yaptık

said:
Penthesilea, 29 Ocak 2005 13:54 tarihinde demiş ki:
Hadi uzun essek'i head soyledi galiba =)

Bir de su vardi iste, Rew DotA da genklendigi icin cok dertlidir, son oyunda yine sondan 3. olmustur. Yeni kurulan serverda bir sorun cikar, herkes oyundan ayrilir Rew bikac dakka farkedene kadar devam eder. Uyaririz, oyundan cikar, ve istatistikleri gorunce soyledigi ilk soz :

Lan tek basima oynadim yine birinci olamadim
bu olay baya iyiydi ya rewendor imzaya konucak kadar iyi bi laf etti :lol:

organizasyon harikaydı, penth e lan party fikrinden dolayı, karpuza organizasyonu kurtardığından dolayı tekrar teşekkür ediyoruz
adeks çalışanlarını gerçekten takdir ettik, çok kibarlardı, sürekli yardım ettiler hiç of pof etmediler. bu kadarını beklemiyodum açıkçası. bi dahaki lan party nin yeri şimdiden bellidir bence

çok çok eğlendik hakkaten, gelmeyenlere yazık oldu üzgünüz :)
böylece paticiğin ilk lan party sini de yapmış olduk. oh be geç bile kalmıştık hiç bi oyun organizasyonu yapmayarak[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Tmmdır zaten, bi aksilik çıkmazsa adeks den bende memnun kaldım
umarım ilerleyen lan partilerdede calısanlarda böyle ilgili fiyatta böyle güzel katılanlarda böyle eglenmeyi bilen kişiler olur da onlarda zevkli geçer

ha şu da var paticiksel aktivitelerin ilkleri daima güzel olmakta bakalım aynı performansı 2. geleneksel lan party de görecek miyiz? :p[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
Geeenk
Sosyal ağlarda paylaş

pek istenmesede alt kat ile ust katta mecburi kopukluk oldu ama genede cok guzeldi hele half life i unutmayacam maksimum hayatta kalma suremiz 1.5 dakikaydi oyunda bazen ard arda 3 5 kere spawn oldugum anda oldugumu biliyorum eheh
ps: gunun bele$cisi karambole jkda lightning atan coldwinddir =p[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Sosyal ağlarda paylaş

YA herşey iyiydi güzeldi BF42 diye agladım resmen bir allahın kulu server acmadı ben acayim dedim millet baglanamadı icimde kaldı resmen . Ne güzel Dogfight yapacaktık aah ah . Planımız bile hazırdı .Head , ben , guybrush , lameless Ucaklarla alman baseinden bir bombardiman ucagi kapıp kapıp onunla savunma yapacaktık ... Ama olmadı ...

Cıkısta yagmur aglattı .Telefon da gitti . Su anda bakıyorum da etiketim hala üstümde :) .

Şimdi Servera fazla yüklenmişler ondan oluyor butun bunlar . (:P)

Bir dahakini merakla bekliyoruz .[signature][hline]MaXi...
Sosyal ağlarda paylaş

partinin nasıl geçtiğini öğrenmek için bu msjın tamamını okumanız tavsiye olunur:

oynanan oyunlar şöyleydi (en çok kişinin oynama sırasına göre, kendi gözlemlediğim kadarıyla yaptım listeyi):

1- warcraft III dota
partide en çok oynanan oyundu. hatta 3. katta en ilerdeki uzun sıra, ardından bizim taraftaki sıra saatlerce dota oynadı :) ben de 2 el falan oynadım da baydı bi süre sonra

2- battlefield vietnam
en başta vietnam oynandı. 17vs17 falan yaptık dehşet iyiydi tabi 8-)

3- quake III
bi ara (partinin ortalarına doğru - gece yarısını geçtikten sonra falan) fps oynamak isteyen çoğu kişi quake 3 serverına doluştu çılgın attık tam anlamıyla. o kadar fazla kişi olduk ki oyunda kim kimi vuruyo, nerden ateş ediliyo belli değil. sonra sabahın ilk saatlerinde bi kez daha server açıldı 6vs6 capture the flag in dibine vurduk

4- half-life deathmatch
bi ara 16-17 kişi oynadığını gördüm, baya gülmüşler oynarken diye duydum :) ben o sırada warcraft dota oynadığım için giremedim

5- star wars battlefront
baya kişi oynadık, çok uzun süreli olarak oynamadık (yani bi başlayıp 3 saat devam etmedik) ama ara ara server açıldı ve hep yeterince oynayan vardı

6- jedi academy ve jedi knight 2
nerdeyse sürekli oynayan vardı, coldwind, dregoth ve disappear larin tayfa baya uzun süre oynadı ben de son el girdim

7- alien vs predator
önce 4-5 kişilik bi grupla yaptık, oyunun multisinin de harika olduğunu görmüş oldum. sonra çıkmaya yakın saatte 7-8 kişilik grupla tekrar başladık ve partinin sonunu avp2 ile getirdik 8-)
havada uçarak marine in göbeğinden girip sırtından çıkan drone lar, cloak olup arkadan vuran predator lar, grenade launcher la alien ve predator ları havada sektiren marine ler... partide en çok keyif aldığım oyunlardan biriydi kesinlikle

8- cs1.5 ve cs:source
başta dyna, bathory ve bizden 1-2 kişi daha, henüz kafeden çıkmayan insanların (yani bizim tayfadan olmayanların) kurduğu servera girip biraz oynadılar. sonra karpuz (eski cs cilerdenmiş heyt be :)) akabinde bi klan maçı ayarladı, 5vs5 cs1.5te bi klan maçı yaptılar. aynı anda 7-8 kişilik bi grupla cs: source a aktık biz. baştan söylemiştim source oynıyalım oyunu görün diye, neyse geç de olsa oynadık. herkesin ağızlar bi karış açık tabi "ulaan ne güzel yapmışlar oyunu bea" vsvs..

onun dışında -diğerlerine göre daha az- oynanan oyunlar: call of duty, day of defeat, need for speed underground 2, warhammer 40k dawn of war, baldur's gate 2, unreal tournemant 2004 ... (unuttuğum varsa ekleyin)

oyun bakımından baya zengindi adeks. bulamadığımız tek oyun rune du. onu da kendimiz cdde getirebilirdik aslında neyse.
sadece bazı oyunların ana bilgisayardan kafe bilgisayarlarına kopyalanma olayı sorun oldu çünkü bazı bilgisayarlarda bazı oyunlar yoktu. e tabi battlefield 1942, unreal tournemant 2004 gibi oyunlar 2gb dan büyük oldukları için kasamadık bilgisayarlara çekmeye.

bazı zamanlarda partiye gelenler arasında kopukluk oldu, pek aynı oyunlar oynanmadı herkes farklı oyunlara ve farklı serverlara dağıldı. ama zaten 60 kişilik multiplayer oyunu destekleyen pek oyun da yoktu yani. bu yüzden veryansın etmek biraz saçma olur

çoooooooooooooooooooooooook eğlendik abi hakkaten süperdi, öyle ki herkes "ulan zaman ne çabuk geçti" diyodu çıkışta[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy

[Bu mesaj -MrBomb- tarafından 29 Ocak 2005 17:32 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj -MrBomb- tarafından 29 Ocak 2005 17:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

avp oynarken benim uykum geldi ya.. neden anlamadım. hele bi cs oynamışız, yani 5 saniye hayatta kalma ihtimalin var direk birisi arkadan öldürüyor çok kalabalık olduğu için.

jk da süper beleşçiydim, adam boşluğa düşerken bir pull da ben atıyorum bana geliyordu frag lol.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
<Anatolian Sunrise>
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mathias, 29 Ocak 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
Valla bf:vietnam'da millete kök söktürdüm . Hem piyade olarak hem de helikopterle. Ama bakıyorum listesinde ismimimiz bile yok :-p .
Gayet eğlenceli idi ama battlefield. Özellikle helikopterle çarpıp öldürdüğüm piyadeler açısından :). ( yerle aynı mesafede gittiğim için :) )

Ama bizim için en komiği bence Half-life Deathmatch idi. Crossfire haritasında 25 kişi oynayın 1 saat bile olmadan benim gibi ; yani Abuzer Tencere Sanayi olarak 370 frag yapıp en yakın elemana 80-90 frag fark-atın sonra oyun bitince elinizin wsad tuşlarını kullanmaktan dolayı felç olması yüzünden 10 dk. ağrı sızı yüzünden sürünün :).

30 sn. den fazla yaşadığımı hatırlamıyorum o haritada nerdeyse. Böyle karambol olmaz.

Bu arada helikopter ile çektirdiğim arkadaşlara özür dilerim. Naapayim elimde değil :)

ben oyuna geç girmeseydim , görürdük kim birinci .p[signature][hline]valandil ownz j0o!
when broken , is easily fixed.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni uyandım.

Valla süper bir geceydi ya... Tadı damağımda kaldı. 12 saat kesinlikle yetmedi. Mükemmel bi geceydi. Bu kadar eğlenmeyeli uzuuun süre olmuştu. Cafe süperdi. Hem makinalar iyi, hem bir sürü oyun var hem de rahattı. Yemekler de güzeldi.

Şimdi özet yaparsak çok güzel açıklanmış oynadığımız oyunlar ama kısa süreli de olsa DoD da süperdi bence... Çok eğlendik.

CS klan maçında zaten takımlar dengesizdi bizim takım baya sağlam dağıttı ortalığı :P

DotA yı ilk defa orada gördüm, çok eğlendim valla. Güzel oyunmuş. BF de ise bi ara 40 kişiyi geçtik. Gerçi ben pek sevmiyorum BF ama bu seferki baya gazdı.

JK, Q3 vs derken zaten gazı aldık fps den. Offf ne zevkliydi bee...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...