Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güzel Videolar

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar Pc deki güzel linkleri size yollamak istiyorum aşağıya açtım bi kaç tane ama bunların hepsi çok güzel o yüzden dierlerini burada topluyacağım buyrun izleyin ilk video muz Bir Apache Helikopterinin ne kadar iyi bir atack silahı olabilceği buyrun o ilk başta aşağıya ip gibi inen şeyler ne derseniz söyleleyim yaklaşık 4000 tane mermi...

Buyrun[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

keske internet bolumune acsaydin ordakiler daha cok ilgilenebilrdi bu konuyla ama hakkaten hayret verici

edit: yanliz harbi sadistce bir davranis bunlari nerden bulmuslar bir savastan falan mi ?[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar

[Bu mesaj schaker777 tarafından 20 Şubat 2005 16:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sonuçta video abi ben tam açcaktım bi baktım hep adsl sorunları felam var dedim konudışına açayım geyik felam sonuçta

Kadınların tokat atma yarışması Amanın da Amanın[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

apache ne kadar da güzel bi atack silahıymış öyle...
Edit:imla..[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.

[Bu mesaj Mandooo tarafından 20 Şubat 2005 16:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bir yamaç paraşütcüsünün hazin sonu mutlaka izlemeniz lazım ben çok üzüldüm ama yaptıgıda salaklık dehşet içermez merak etmeyin sesler biraz kötü ama ühühü[signature][hline]------------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Kay Kay cıları baksın ve inlesin süper erifler yaw [signature][hline]------------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Bir insan bu kadarmı korkak olur ya[signature][hline]------------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Abi yaklaşık 50 60 tane var yollarım daha ama şimdi knight a giriyorum idare edin :)[signature][hline]------------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

ben böyle bişey görmedim ya o tommy gun mıdır nedir oyunlarda meger ne kadar rezil birşeymiş gerçegiyle karşılaştırınca oha ama ya oha kalgeldi resmen. bugün anlamış oldum asıl olay ramboda diilmiş silahlardaymış.
edit: unutun bütün bu yazdıklarımı paraşütçü hasta bişey ben düşmüşüm gibi hissettim bagırışlar sesler fln off felaket bişey kitlendim resmen.
[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass

[Bu mesaj supersonicmemed tarafından 20 Şubat 2005 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya beyler bi video vardı...Adamın teki işyerinde bilgisayarla bişeyler yapıyodu...Yavaş yavaş sinirlenmeye başlıyodu önce monitöre yumruk atıyodu sora klavyeyi alıp monitöre çarpıyodu...Nerden bulabilirim bunu bilen var mı (:[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without
What we take for granted every time we open our eyes...

Grieux
Sosyal ağlarda paylaş

Paraşütçü harbiden çok kötü yaa adam orda ölmüş bu olay sonrasında ki haberin aslında zaten atlarken yanında kimse yokmuş üst taraftada kimse yokmuş tek başınaymış anlıyacağınız .... ORda help diye bağırcak ama bağıramıyor çok kötü yaa...[signature][hline]------------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada eğer isterseniz bi kaç tane daha yollayım arkadaşlar...Host sağlam bunlara bişi olmaz merak etmeyin....[signature][hline]------------------------------------------

[Bu mesaj RedallHoor tarafından 20 Şubat 2005 18:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Abicim adam yamaç paraşütçüsü ama yamaçtan değil baraj dan atlıyınca duramıyor ve yere çakılıyor bi yerde yavaşlıyor ama sonra tekrar hızlanıyor... ve düşüp ölüyor orda[signature][hline]------------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Bunlar benim sık kullanılarlar listemdeki linkler aman :) 7 aydır felam var bende[signature][hline]------------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...