TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Swden tutun çoğu büyük köylere bakyım genelden yerini gösterene 50s vericem dedim ama kimse bilmıyor page bile attım gmlere serverde var mı su an fishim 148 birazdan 150 olucak baska hiç bir skişll train etmedim artisan fisher yapıcam siz biliyor musunuz?[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 hiç kimsemi artisan fishing yapmadı?[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 thottbotta yaziyor.[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Quest yapman gerekiyor >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 skill cap'i 150'den 225'e arttırman için kitap okuman gerekiyor. kitabın ismi "expert fishing: the bass and you" ya da böyle bir şey. kitabı ise booty bay'den 1g fiyata satın alabilirsin. adamın yeri ise kolay ama anlatması karışık olabilir: anlatmaya ratchet-booty bay gemisinden indiğin yerden başlıyorum. gemiden indiğinde dümdüz ilerliyoruz. sol taraftaki yol yukarı doğru gidiyor, biz sağ taraftan gidiyoruz. sonra yol sağa kıvrılacak biraz. devam ediyoruz. ilerde yol yine ikiyi ayrılıyor, sağ taraf yukarı doğru çıkıyor, sol taraf aşağı doğru iniyor. sol taraftan gidiyoruz dümdüz ilerliyoruz ve önümüzdeki binada arkadaş. adını unuttum thottbot'tan bakabilirsin. haritaya bakınca şehrin güneyin kalıyor. edit: yazmayı unutmuşum. 225+ için quest alıyorsunuz. lvl 40 ve 225 skill gerekiyor ama daha yapmadım da almadım da detayları bilmiyorum. [Bu mesaj Mirage tarafından 20 Şubat 2005 21:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodeo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Booty Bay'den kitap aliyorsun. edit: mirage ile ayni dakikada atmi$iz cevabi. Ayrintili anlatmi$ ama o :) Ben booty bay'den nefret ettigim icin pek yazamadim nerededir o goblin falan, [Bu mesaj Rodeo tarafından 20 Şubat 2005 21:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 lvl 14üm yürüyerek gittim her yolu denedim yüzerek gitmeyi kıyıdan köşeden ama herifler her karışa monster koymus dinazordan tut piranaya pes ettim bende 150de kaldı fish herbazlm ve alcemy aldım mageydim[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar